Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι.Γυρισα με καινουρια ιδεα.Θελω να ρωτησω και να μου πειτε τη γνωμη σας.Σκεφτηκα ενα sport cafe.Μη φανταστείτε μεγαλο και ακριβα πραγματα.Ας πουμε μια μικρη καφετεριουλα,με φτηνο καφε-αναψυκτικο,κανα 2-3 τηλεορασεις και κανα 2-3 pc.Ωραια διακοσμηση και μοντερνες πολυθρονες-τραπεζακια.Ποσο να μου φτασει πανω-κατω το συνολο;Παντα στο οικονομικοτερο δυνατον.Ηλεκτρολογο δικο μου ανθρωπο εχω, και επιπλοποιο.Αληθεια,ξερει κανεις αν επιδοτειται απο τον οαεδ καφετερεια η cafe bar η αν μπορω να το δηλωσω ως cafe snack? Επιδοτουνται αυτες οι επιχειρησεις;

Δημοσ.

Το να ψαχνεις να δεις αν επιδοτειται κατι απο το κρατος ειναι το τραγικο ή το οτι θες να κανεις οτι υπαρχει παντου?

Δημοσ.

Απλα,ειδα αυτο το καταστημα στη θεσσαλονικη και μου αρεσε αυτο το κλιμα, η διακοσμηση κτλ. και ειναι κατι που δεν υπαρχει εδω επαρχια.Φυσικα υπαρχουν καφετερειες αλλα με μια μονο τηλεοραση.Ενω εγω θα εχω 2-3 και ολες τις ωρες αθλητικα.Μπορει να βαλω και ειδη ψυχαγωγιας.Αυτο που ρωταω,ειναι πανω-κατω ποσο θα μου κοστισει κι αν επιδοτειται απο τον οαεδ.

Δημοσ.

ψαξε να δεις αν επιδοτησε στις ασφαλιστικες εισφορες ή σε μερος του βασικου μισθου αν παρεις ανεργους απο οαεδ.

ξερω οτι τρεχει τετοιο προγραμμα εδω και καιρο για επιχειρησεις που απασχολουν κατω απο 50 υπαλληλους νομιζω. ξερω ομως επισης οτι λιγες επιχειρησεις κανουν τα χαρτια τους για να προσλαβουν μεσω αυτου του προγραμματος απο οαεδ γιατι η γραφειοκρατια για να ενταχθουν παιρνει καιρο.

τωρα σαν ιδεα το sport cafe δε με βρισκει τοσο αρνητικο και ας υπαρχουν τοσα πολλα. πολυ σημαντικο ειναι η επιλογη του χωρου και της περιοχης ωστε να μην ειναι κορεσμενη σε αυτο τον τομεα. και μην ξεχνας οτι δεν υπαρχει καφετερια και ας μην εχει το χαρακτηρα sport cafe που δεν εχει μια δυο οθονες να μεταδιδει τους μεγαλους αγωνες ειδικα. πλεον ολες εκμεταλλευομενες την αναγκη του κοσμου λογω ακριβειας νοβα και κονεξ προσφερουν αυτο το προιον.

και να εχεις υποψιν σου οτι αν καποια στιγμη γινει προσιτο σε ολους οικονομικα νοβα και κονεξ τιβι πιθανως θα σβησουν πολλα σπορτς καφε οπως με τον ιδιο τροπο κλεινουν το ενα μετα το αλλο και τα νετ καφε ενω καποτε ηταν χρυσοφορες επιχειρησεις.

καλη τυχη σε οτι επιλεξεις

Δημοσ.

Φιλε μου SpirtouLi εισαι σωστος!!! Αλλα...

1) Δε θελω να πληρωνω προσωπικο.Θα το δουλευω εγω με την κοπελα μου.

2) Εγω που μενω ναυπλιο,βλεπω μια τηλ. μεγαλη να εχουν,που καλοκαιρι την εχουν εξω και χειμωνα μεσα.

3) Οσο για το νοβα και κονεξ,εχουν ειδη βγαλει καποια οικονομικοτερα πακετα,αλλα και παλι ο κοσμος δεν τα βαζει.Εδω κοιταει να μειωνει τα εξοδα του σε καθε οικογενεια.Θα παει,δε θα παει βολτα;Γιατι να μην ερθει να δει αγωνα και να πιει το καφεδακι του με 2-3 ευρω,να παιξει και το παιχνιδακι του (επιτραπεζια-σκακι κτλ)και να μην πληρωνει και τοσα σε νοβα και κονεξ;Καφεδακι,τηλεοραση και παιχνιδι με μονο 2-3 ευρω!!!!! Μη σου πω και μηπως να βαλω κανα ps3 σαν διαφημιση κι ας μη το χρεωνω για νομικους λογους.Θα πιει το καφεδακι του,θα δει τα αθλητικα του,θα παιξει και το pro του!!!!!

Δημοσ.

Tα 2 με τα 3 ευρω ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα τιμης στον καφε.Τα 3 παντως μου φαινονται πολλα για επαρχια και μαγαζι που οπως λες δεν θα ειναι αρκετα μεγαλο και οικονομικο για τους πελατες.Βαρια 2.5 ευρω θα πρεπει να χρεωσεις τον καφε.

Δημοσ.

Φίλε υπάρχει επιδότηση για νέεους επιχειρηματίες!

Μ'αρέσει σαν ιδεα το sport cafe!

Και πιστεύω οτι αν το στήσεις καλά θα έχεις δουλειά!

Σκέψου οτι υπάρχει, CL,Superleague,F1,MotoGP...και έχει πολλά ακόμα.

Μια Nova να βάλεις και είσαι οκ. Βάλε και τον Φραπέ 2-2,5 € και τους υπόλοιπους 3€ και είσαι αρχηγός!

Βάλε και την μπύρα 3 € με πατατάκια και θα γίνεται χαμός στο μαγαζί σου!!

edit: Μην το πολυγεμίζεις το μαγαζί! ( Μην βάλεις και σκάκι και ps3 και αλλα 1002 πράματα!) Για αρχή βάλε nova, free wi-fi και με επιφύλαξη τάβλι!( το τάβλι κάνει φασαρία και αν ο άλλος θέλει να δει αγώνα του την σπάει κάποιος να παίζει τάβλι και να φωνάζει κιόλας! )

Δημοσ.

οσον αφορα την τιμη 2Ε στο φραπε. με τη μια με 23% φπα το μισο ευρω παει σε φορο. καθαρο κοστος φραπε πες ξερω εγω 0.1ε.

αρα σου μενει για ''το μαγαζι'' 1.4ευρω.

εισαι αναγκασμενος να βαλεις 3ευρω (που και παλι ειναι φθηνα στην πολη μου κοστιζει ο φρεντο απο 3.5Ε και πανω...) τους εσπρεσοκαπουτσινους γιατι κανει καπου 30ευρω/το κιλο ο εσπρεσπ σε σχεση με το φραπε που ειναι πολυ φθηνοτερος

τελος κανε ερευνα αγορας στις τηλεορασεις. για να μη σου σκασουν ή γεμισουν dead pixel απο την πολυ χρηση. και ξενερωσεις. κανε μια βολτα σε αλλες καφετεριες δες πιο μοντελο παιζει περισσοτερο ή ρωτα για να παρεις καποιες γνωμες του ποια η συμπεριφορα των τηλεορασεων και ειδικα περα απο την περιοδο εγγυησης.

Δημοσ.

Φίλε υπάρχει επιδότηση για νέεους επιχειρηματίες!

Μ'αρέσει σαν ιδεα το sport cafe!

Και πιστεύω οτι αν το στήσεις καλά θα έχεις δουλειά!

Σκέψου οτι υπάρχει, CL,Superleague,F1,MotoGP...και έχει πολλά ακόμα.

Μια Nova να βάλεις και είσαι οκ. Βάλε και τον Φραπέ 2-2,5 € και τους υπόλοιπους 3€ και είσαι αρχηγός!

Βάλε και την μπύρα 3 € με πατατάκια και θα γίνεται χαμός στο μαγαζί σου!!

edit: Μην το πολυγεμίζεις το μαγαζί! ( Μην βάλεις και σκάκι και ps3 και αλλα 1002 πράματα!) Για αρχή βάλε nova, free wi-fi και με επιφύλαξη τάβλι!( το τάβλι κάνει φασαρία και αν ο άλλος θέλει να δει αγώνα του την σπάει κάποιος να παίζει τάβλι και να φωνάζει κιόλας! )

να βρει λαστιχενια ταβλια...

Δημοσ.

Καλημερα σας.Λοιπον,εχουμε και λεμε.

Απαντηση προς.....

panos2171 - Απο την στιγμη που το Ναυπλιο ειναι τουριστικο μερος και ολη εδω τον καφε τον εχουν 4-4,50 ευρω και τον ελληνικο 2.50,πιστευω για φρεντο-καπουτσινο κτλ,να ειναι καλη η τιμη 2 με 3 ευρω και 1,50 με 2 ο ελληνικος.

Απαντηση προς.....

leonidas_fs - Σε ευχαριστω για την ιδεα!!! Μπύρα με 3 € συν τα πατατάκια,πολυ καλα μου ακουγεται!!!!! Τα απαραιτητα φυσικα πρωτα,οπως tv,nova,free wi-fi,αντε και ισως και εφοσον επιτρεπεται ΝΟΜΙΚΑ,ενα ps3 και σκεφτομαι να μη βαλω χρεωση,αν δεν επιτρεπεται και καλα οτι ειναι φρουτακι.Δεν νομιζω να εχω προβλημα με αυτο.Θα το βαλω καθαρα για διαφημιση,να ερχεται κοσμος για καφε.Σε ενα sport cafe κολλαει νομιζω και κανα pes 2012!!!!!!!

Απαντηση προς.....

SpirtouLisS - Απο μια γρηγορη ματια,κατεληξα οτι οι περισσοτεροι εχουν βαλει plasma γιατι ειναι πολυ φτηνες και μεγαλων ιντσων.Μια που βρηκα ειναι αυτη εδω...

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-50PT353-PLASMA-TV-50-50PT353.htm

Απανηση προς.....

Ntinaras - Λαστιχενια ταβλια!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :-D :-D :-D

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Είναι καινούριο πρόγραμμα;

Nαι είμαι σίγουρος. Το έκανε ενας γνωστός μου. Επίσης υπάρχει ενα επιδοτούμενο πρόγραμμα για νεες επειχηρησεις που άνοιξαν το 2011. Ψάξτο στον ΟΑΕΔ και στο http://diavgeia.gov.gr/ σίγουρα κάτι θα βρείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...