Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω κερδίσει απο το Πλαίσιο το Square Enix Deus Ex: Human Revolution και θέλω να μάθω αν μπορώ να πουλήσω τον κωδικό... ώμος ο αγοραστής θα μπορεί να το κατεβάσει η θα έχει κανένα πρόβλημα...???

Στο Steam ποια είναι η τιμή του??

Δημοσ.

hello,

στο steam το χουνε 49.99Ε. :-(

τώρα για να το πουλήσεις, λογικά αν σου δώσουνε τον κωδικό, μπορείς μια χαρά να το δώσεις σε κάποιον άλλο ο οποίος θα το προσθέσει στο steam account του.

Αν τώρα είναι να σου στείλουνε το παιχνίδι σαν gift μέσω του steam από το πλαίσιο (χλωμό γτ πρέπει να χει account το πλαίσιο λογικά) τότε νομίζω πρέπει να το κάνεις redeem δλδ να το πάρεις στο λογαριασμό σου. Άρα δεν μπορείς να το στείλεις κ συ σαν gift σε άλλον.

edit:τώρα είδα το λινκ ότι στέλνει στο κανονικό παιχνίδι. Ε αν το έχεις ενεργοποιήσει στο steam δεν γίνεται να το πουλήσεις/χαρίσεις. Αν όχι τότε μπορείς κανονικά.

Δημοσ.

Μου έχουν δώσει έναν κωδικό για να μπω στο steam και να το κανό add από εκεί αλλά το έχω κατεβάσει κιόλας... έκανα βλακεία??? εμένα δεν με ενδιαφέρει δίνω και το account μου έτσι κι αλλιώς μόνο για αυτό τον λόγω το έφτιαξα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...