Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοτσανα μπορει να ειναι για σενα που ζεις ακομα στο Μεσαιωνα.

Αν ειναι δυνατον να θεωρουμε "πουτανες" τις γυναικες που εχουν ενεργη σεξουαλικη ζωη...

Δημοσ.

Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση την Τζουλια και οσα εχει κανει,αλλα,γιατι να λεμε τη Τζουλια πορνη κτλ και καποιες γνωστες κυριες, που αφου περασε απο το κρεβατι του ο,τι αρσενικο κυκλοφορει(και επι πληρωμη πολλες απο αυτες) βρηκαν ενα μαλακα πλουσιο( και ασχημο συνηθως )παντρευτηκαν και πλεον ειναι κυριες της υψηλης κοινωνιας και την εχουνε δει ιστορια.Τουλαχιστον η Τζουλια δεν υποκρινεται.

Δημοσ.

Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση την Τζουλια και οσα εχει κανει,αλλα,γιατι να λεμε τη Τζουλια πορνη κτλ και καποιες γνωστες κυριες, που αφου περασε απο το κρεβατι του ο,τι αρσενικο κυκλοφορει(και επι πληρωμη πολλες απο αυτες) βρηκαν ενα μαλακα πλουσιο( και ασχημο συνηθως )παντρευτηκαν και πλεον ειναι κυριες της υψηλης κοινωνιας και την εχουνε δει ιστορια.Τουλαχιστον η Τζουλια δεν υποκρινεται.

μπα καθολου.

αυτη υποκρινεται οταν μιλαει,οταν γαμιεται,οταν χεζει,οταν τρωει...

Δημοσ.

πχ μακρυπουλια

Δημοσ.

Ποιο είναι το πρόβλημά σου με τις τσόντες; Κανένας δε σε αναγκάζει να δεις. Και από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές είναι ενήλικες και συμμετέχουν με τη θέλησή τους, πρόκειται για καθόλα νόμιμο προϊόν.

Και μην ακούσω αηδίες περί ηθικής, τέτοιες ιδέες ανήκουν στο Μεσαίωνα και θυμήσου ποιους ανέφερα ότι έκαιγαν τότε...

Μετά βίας κρατιέμαι να μην πετάξω την cult μ@λ@κία "Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"... :D

Δεν έχω πρόβλημα με το πορνό, έχω δει αρκετές φορές για πρακτικούς λόγους. Δεν θεωρώ ανήθικο το να παίξεις σε μία τσόντα, η ηθική του καθενός είναι διαφορετική και ευμετάβλητη. Για κάποιον είναι ανήθικο να "ρίξει" ένα παιδί, για κάποιον άλλον είναι ανήθικο να τραβήξει το καζανάκι μετά από μία "παχιά", και να τα τινάξουν χιλιάδες σπερματοζωάρια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ, είναι θέμα προσωπικότητας.

Το παράδειγμα με το μεσαίωνα που ανέφερα και με ειρωνεύεσαι, είναι για να σου δείξω πως τότε, κάποιος που ήταν άρρωστος ή διαταραγμένος για παράδειγμα, τον βάφτιζαν "μάγισσα" και τον έκαιγαν. Σήμερα μπορεί να παίζει σε μία τσόντα αυτός ο άνθρωπος, ή να είναι τζάνκι στην Ομόνοια.

Ναι μεν το πορνό είναι επαγγελματικός προσανατολισμός (ας πούμε ξερω 'γω), το οποίο είναι θετικό για ένα νορμάλ άτομο, but... :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με το πορνό, έχω δει αρκετές φορές για πρακτικούς λόγους. Δεν θεωρώ ανήθικο το να παίξεις σε μία τσόντα, η ηθική του καθενός είναι διαφορετική και ευμετάβλητη. Για κάποιον είναι ανήθικο να "ρίξει" ένα παιδί, για κάποιον άλλον είναι ανήθικο να τραβήξει το καζανάκι μετά από μία "παχιά", και να τα τινάξουν χιλιάδες σπερματοζωάρια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ, είναι θέμα προσωπικότητας.

Το παράδειγμα με το μεσαίωνα που ανέφερα και με ειρωνεύεσαι, είναι για να σου δείξω πως τότε, κάποιος που ήταν άρρωστος ή διαταραγμένος για παράδειγμα, τον βάφτιζαν "μάγισσα" και τον έκαιγαν. Σήμερα μπορεί να παίζει σε μία τσόντα αυτός ο άνθρωπος, ή να είναι τζάνκι στην Ομόνοια.

Στον Μεσαίωνα εάν ήσουν άρρωστος ή διαταραγμένος σε έλεγαν δαιμονισμένο και έφερναν παπά.

Εάν έλεγες λογικά πράγματα(όπως ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο) ή είχες λεφτά και εξουσία(Ναίτες,Ισπανοί γαιοκτήμονες) τότε σε κατηγορούσαν για αιρετικό και μάγο.

Να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τον μύθο.

Σήμερα μπορεί να παίζει σε μία τσόντα αυτός ο άνθρωπος, ή να είναι τζάνκι στην Ομόνοια.

Ναι μεν το πορνό είναι επαγγελματικός προσανατολισμός (ας πούμε ξερω 'γω), το οποίο είναι θετικό για ένα νορμάλ άτομο, but... :rolleyes:

Πορνοστάρ=εθισμένος;

Ξέρεις ότι το να προταγονιστήσει κάποιος σε πορνό είναι συνειδητή επιλογή ενηλίκα που ανά πάσα στιγμή μπορούν να τη αφήσει έτσι;

Δημοσ.

Πορνοστάρ=εθισμένος;

Γαμημένες διαπροσωπικές σχέσεις, απουσία συναισθήματος, σεξ για τα φράγκα, ικανοποίηση σεξουαλική ενστίκτου μόνο. Πόσα να πω ακόμα;

• Moderators
Δημοσ.

Γαμημένες διαπροσωπικές σχέσεις, απουσία συναισθήματος, σεξ για τα φράγκα, ικανοποίηση σεξουαλική ενστίκτου μόνο. Πόσα να πω ακόμα;

Τέχνη; Κουλτούρα; Δημιουργία; ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

Μάλλον στο μεσαίωνα ζούμε ακόμα. :(

Δημοσ.

Καλά εσύ άστο

Ποιο να αφησω?

Στον Μεσαίωνα εάν ήσουν άρρωστος ή διαταραγμένος σε έλεγαν δαιμονισμένο και έφερναν παπά.

Ακομα και σημερα πολλοι πιστευουν στον εξορκισμο.

Δημοσ.

Τέχνη; Κουλτούρα; Δημιουργία; ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

Μάλλον στο μεσαίωνα ζούμε ακόμα. :(

Εξήγησε.

Δημοσ.

Τι εννοεις πουτανα? να εκδιδεται επι χρημασι?

Σαφώς και είναι πόρνη,αλλιώς πουτανα.Ναι είναι ωραίο να πάεις με κοπέλες αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι πουτάνες.Αντικειμενικότατα είναι.Ας πούμε ξέρω μια ωραία της αρέσω και μου αρέσει αλλά δεν το αρνούμαι ότι είναι πουτανα γιατί αντικαιμενικά είναι,μεγάλη μάλιστα(όχι σε ηλικία).Όπως και λέω ναι μου αρέσιε να κάνει η γυναίκα έτσι και το δέχομαι γιατί μου αρέσει αλλά αντικειμενικά είναι πουτανα,να λέμε τα πράματα με το όνομα τους τα σύκα σύκα και οι πουτάνες πουτάνες.

Δημοσ.

Καλα, εσυ φιλε να παρεις παρθενα...

Ο ορισμος που εχεις περι "πουτανας" δεν εχει σχεση με τη πραγματικοτητα. Για σενα λοιπον ολες οι γυναικες ειναι πουτανες. Να σου πω λοιπον οτι αυτες οι γυναικες εσενα σε εχουν χεσμενο:lol:

Δημοσ.

Kαι ποια να βλεπουν για προτυπο, τη Βασω Παπανδρεου?

Δε μου λες, αν τα αγορακια δουν σα προτυπο το Γκουσγκουνη παλι στο καιαδα να ριχτουν οι γονεις τους ή εκει αλλαζει το πραγμα?

Προσωπικα δε βλεπω τιποτα κακο σε αυτο που εκανε η Τσουλια. Μια δουλεια οπως ολες.

Δεν μου είναι σαφές αν με τρολάρεις, αλλά θα τσιμπήσω γιατί βαριέμαι να κάνω δουλειά τώρα.

Κάποια πρέπει να έχει σαν πρότυπο την Τζούλια ή την άλλη που είπες (κάτσε γιατί είναι παρανοϊκοι εδώ μέσα με αυτά τα πράγματα);

Να έχει τη μαμά της σαν πρότυπο. (Εξαιρείται η κόρη της Τζούλιαass :D) Μια καθηγήτρια της. Δεν ξέρω ποια. Καλύτερα κάποια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πάντως.

Κάποια με μυαλό, γνώση, κριτική σκέψη και αγάπη. Που πηγάζουν από την ίδια και όχι από την προβολή στα media.

Και για τα αγοράκια την ίδια άποψη έχω. Δεν είμαι τόσο σεξιστής. Στον καιάδα και αυτοί λοιπόν.

Και επειδή μπορεί να παρεξηγηθώ ως πουριτανός, να πω ότι κατακρίνω ουσιαστικά το εύκολο χρήμα.

Και την προκλητική επίδειξη του.

Δεν έχω τίποτα με τις πουτάνες. Μόνο με τους νταβατζήδες.

Sorath εσύ σίγουρα με τρολάρεις. Πρέπει να γράφω με δύο λ το τρολλάρεις; :P

Το γεγονός ότι οι γυναίκες πικάρονται από την εξυπνάδα με την κλειδαριά με ανησυχεί λίγο.

Αυτά είναι γνωστά.

Θα πρέπει όμως εδώ να αναγνωριστεί το μαμήσιο ελάττωμα του άνδρα που δεν είναι άλλο από την ακούσια εξωτερίκευση του σαλιάρη μυδόδουλου όταν βλέπει τη σούστα του παραμυθιού ή όταν για τον α-β λόγο έχει να βγάλει τα κασσέρια του για αρκετό καιρό.

Αυτό δεν είναι γενετικό ελάττωμα. Είναι επίκτητη ηλιθιότητα από την καθυστερημένη κοινωνία μας.

Έχει πλάκα βέβαια. :)

Και μόνο πλάκα. Ξέρετε κανέναν να έβγαλε γκόμενα γιατί του έτρεχαν τα σάλια; (Εξαιρούνται προφανώς οι απελπισμένες)

Για την σύνδεση με τα από πάνω να πω για το φανταστικό ΕΟΠ (Είναι Όλες Πουτάνες) που είχε πει ένας φίλος (που τον είχε παράτησε μια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...