slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ κατακρίνω την σκέψη που οδηγεί στην οποιαδήποτε πράξη.
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω. Μου κανεις καποιες ερωτησεις και χωρις να περιμενεις την απαντηση συμπεραινεις οτι εχω σοβαρο προβλημα... Δεν ειπα τιποτα περι μορφωσης. Αυτο που ρωτησα για το προτυπο του Γκουσγκουνη απεφυγες να το απαντησεις. Οσο αφορα τη κορη μου τωρα, εγω δε θα τη προτρεψω για καπου, πχ. ουτε για καθαριστρια στο δημο, ουτε για πορνοηθοποιο. Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη και ας διαλεξει η ιδια αναλογα με τις περιστασεις και τις επιθυμιες της. Μου φαινεσαι φορεας αρχαιων προκαταληψεων, γιατι σε τρομαζει τοσο πολυ να κανει τσοντα μια γυναικα? Ναι, και με 3 και με 4 και με οσους ναναι. Που ειναι το προβλημα? Κατεκρινα που εδινες πιο πολυ βαση στα χρηματα απο την μορφωση. Το ειπες και μονος σου, 'και που να δινουν βαση , στη Βασω Παπανδρεου?' Να σε ενημερωσω τοτε οτι η παραπανω κυρια με τις γνωσεις τις και με τα πτυχια κατεκτησε και το βουλευτικι και οχι με το να εκδιδεται. Καλο το χρημα δε λεω, οχι ομως να γινεται και ο θεος μας. Και απο το να μη δινω σημασια στις τσοντες παρα στη μαθηση και στη γνωση , ναι ειμαι παλαιων αρχων και πολυ το γουσταρω.
orestiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Κατεκρινα που εδινες πιο πολυ βαση στα χρηματα απο την μορφωση. Το ειπες και μονος σου, 'και που να δινουν βαση , στη Βασω Παπανδρεου?' Να σε ενημερωσω τοτε οτι η παραπανω κυρια με τις γνωσεις τις και με τα πτυχια κατεκτησε και το βουλευτικι και οχι με το να εκδιδεται. Καλο το χρημα δε λεω, οχι ομως να γινεται και ο θεος μας. Και απο το να μη δινω σημασια στις τσοντες παρα στη μαθηση και στη γνωση , ναι ειμαι παλαιων αρχων και πολυ το γουσταρω. Τη Βασω Παπανδρεου δεν την ανεφερα ως υποδειγμα μορφωσης αλλα ως υποδειγμα πολιτικου λαμογιου. Το χρημα δεν ειναι το παν. Ξερω πολλους πλουσιους που ειναι δυστυχεις, ενω εγω αντιθετα δεν εχω τιποτα αλλα αισθανομαι ευτυχης Δεν τιθεται διλημμα μαθησης/γνωσης vs τσοντας. Για τις ατομικες ελευθεριες μας και την παταξη των προκαταλειψεων και των στερεοτυπων ειναι το θεμα.
Merc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κοίτα στον μεσαίωνα τους "τρελούς" τους καίγανε. Δεν έκαιγαν τους τρελούς. Έκαιγαν όποιον γούσταραν και με ό,τι πρόφαση ήθελαν... Είναι σα να μου λες, εχεις το δικαίωμα να ζήσεις κλέβοντας τράπεζες. Ναι, χαίρω πολύ, το έχω. Λυπάμαι αλλά δεν το έχεις. Έχεις τη δυνατότητα, το δικαίωμα σίγουρα όχι... Αν δε με πιστεύεις, μια δοκιμή θα σε πείσει. Ε έτσι και με τις τσόντες. Ποιο είναι το πρόβλημά σου με τις τσόντες; Κανένας δε σε αναγκάζει να δεις. Και από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές είναι ενήλικες και συμμετέχουν με τη θέλησή τους, πρόκειται για καθόλα νόμιμο προϊόν. Και μην ακούσω αηδίες περί ηθικής, τέτοιες ιδέες ανήκουν στο Μεσαίωνα και θυμήσου ποιους ανέφερα ότι έκαιγαν τότε... Μετά βίας κρατιέμαι να μην πετάξω την cult μ@λ@κία "Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"...
Sorath Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Είναι πολύ απλό γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Ας πούμε ότι οι άντρες είναι κλειδιά και οι γυναίκες το κουτάκι που κλειδώνει. Τι θεωρείς καλύτερο; Ένα κλειδί που ανοίγει όλα τα κουτιά ή ένα κουτί που ανοίγει με οποιοδήποτε κλειδί;
Merc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Είναι πολύ απλό γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Ας πούμε ότι οι άντρες είναι κλειδιά και οι γυναίκες το κουτάκι που κλειδώνει. Τι θεωρείς καλύτερο; Ένα κλειδί που ανοίγει όλα τα κουτιά ή ένα κουτί που ανοίγει με οποιοδήποτε κλειδί; Δεν την είχε πει και κάποιος άλλος σε προηγούμενο post αυτή τη -γκουχ-; @ Sorath: Ελπίζω να το είπες για πλάκα. Αν ναι, τότε έχεις high five. Είμαι fan του ανωριμοκαφρικανδρικού χιούμορ... Επί του θέματος τώρα... Η απάντηση είναι μία και πολύ απλή: Ο διαχωρισμός γίνεται για τον ίδιο λόγο που δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη των "τσούλα" και "πουτάνα" για τους άνδρες... /thread
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Βασικό είναι ότι δεν χαρακτηρίζεται μια γυναίκα έτσι ή αλλιώς ανάλογα με το πόσους άντρες έχει πάει αλλά και σε συνάρτηση με το ποια είναι. Είναι και ταξικό το θέμα. Γιατί πχ την Αλοιμόνου που έχει δουλέψει με 3 κοινοβούλια των 300 δεν άκουσα κανέναν ποτέ να την χαρακτηρίζει σαν πουτάνα?
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Την κ. Βαρδινογιάννη εννοείς; Ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα; Για τον ίδιο λόγο που υποτίθεται οτι πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν κάποιου ο οποίος το έχει αφήσει πίσω και προχώρησε. Αν έχει γαμηθεί με το μισό πλανήτη κάποια (ή κάποιος), όταν σου πει "κοίτα να δεις, έχω κάνει τα χειρότερα αλλά ανήκουν στο παρελθόν, πλέον εσύ είσαι ο ένας, μαζί σου θέλω οικογένεια και παιδιά και σταθερότητα μπλα" εσύ τι πρέπει να κάνεις; Να της πεις "once a whore, always a whore" και να την αφήσεις; Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλήξει.
orestiss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν καποια/καποιος εχει γαμηθει οπως λες με το μισο πλανητη, αυτο σημαινει κατι? πεφτει η ποιοτητα του?
Mika Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μπαινω στο τοπικ μονο και μονο για να δω ποιος θα ειναι ο 4ος που θα γραψει την π@π@ρια με τα κλειδια και τις πορτες
μαφαλντα Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μπαινω στο τοπικ μονο και μονο για να δω ποιος θα ειναι ο 4ος που θα γραψει την π@π@ρια με τα κλειδια και τις πορτες Κερδίζει κάτι ο 4ος;
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν καποια/καποιος εχει γαμηθει οπως λες με το μισο πλανητη, αυτο σημαινει κατι? πεφτει η ποιοτητα του? Γενικά όχι. Αλλά όταν τεθεί θέμα μονογαμίας τον άλλον μπορεί να τον χαλάσει αυτό.
orestiss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Οk, οι μονογαμικοι ας ψαξουν λοιπον για να βρουνε κατι που θα ικανοποιησει τη λόξα τους. Καλυτερη συζυγος παντως θα σου βγει μια εμπειρη και ξυπνια παρα μια σεμνη παρθενοπη
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καλυτερη συζυγος παντως θα σου βγει μια εμπειρη και ξυπνια Εννοείς μια ΠΟΥΤΑΝΑ;
orestiss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τι εννοεις πουτανα? να εκδιδεται επι χρημασι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα