Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις παραξενη ιδεα αποψη για το χιουμορ :mrgreen:

Η τσόντα για να τη δω ολόκληρη πρέπει να έχει χιούμορ, ατάκες και ένα υποτυπώδες ευχάριστο σενάριο.

Αλλιώς όπως ειπώθηκε φαστ φόργουορντ.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μητριαρχική είναι στα ελληνικά όχι matriarchίκη. Απλά το λέω μην το πάει κανένας παραπέρα.

Δηλώνω και εγώ συμμετοχή στο πανηγύρι. Βαριέμαι να τοποθετηθώ επί συγκεκριμένων προσώπων πέρα του να συμφωνήσω ότι η τσοντόκουλτούρα μας είναι ανησυχητική και ότι γίνεται σύγκριση 2 διαφορετικών πλαισίων ύπαρξης των προσώπων.

Για το θέμα με τις κλειδαριές... Δεν καταλαβαίνει κανένας σας ότι δίνεται μεγάλη αξία στο μ*#νι παρομοιάζοντας το με κλειδαριά; Το και καλά δύσκολο να ανοίξει. Αυτή η καθυστερημένη νοοτροπία έχουν οι σεξιστές και βρίσκουν και κάνουν οι γυναίκες. Νομίζουν ότι τις υποτιμούν ενώ στην πραγματικότητα τις εξυψώνουν με αποτέλεσμα να ψωνίζονται και να έχουμε τα γνωστά φαινόμενα... η γυναίκα έχει κοκό όποτε αυτή το θελήσει.

Συνεχίστε έτσι.

Είδατε τι ωραία που έρχονται όλα τούμπα; Εντάξει, και εγώ γέλασα όταν μου πρωτοείπαν αυτή την εξυπνάδα, αλλά on second thought η διαίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την ατάκα αναδύεται και ενσαρκώνεται με τα παραπάνω.

Και δεν είναι μόνο αυτή η ατάκα, αν και είναι ενδεικτική. Όλη η συμπεριφορά του "μάγκα γαμιά" είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να ψωνίζονται. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από τη γυναίκα, είναι οι μεγαλύτεροι σκλάβοι τους!

Καταλάβετε ότι είμαστε ίσοι. Όχι ίδιοι βέβαια.

Το περιβάλλον που μεγαλώνουμε αλλοιώνει τη φύση μας και με την πάροδο των χρόνων την καθορίζει κιόλας.

Αυτό σκεφτείτε.

Και αν τα κοριτσάκια βλέπουν σαν πρότυπο την Τζούλια, τότε κάποιος πρέπει να ρίξει στον Καιάδα τους γονείς τους. Για τα καταπληκτικά ιδανικά που είχαν και τους εμφύσησαν.

Δημοσ.

Διοτι πολυ απλα η Τζουλια το επεζε σιγανοπαρθενιτσα στην αρχη κ ελεγε θα κανει κ μηνυσεις ενω παραλληλα γυρναγε τσοντες . Αν απο την αρχη ελεγε οτι αυτο ειναι που ειμαι πουτανα κ μαρεσει αυτο που κανω δεν θα της ελεγε κανεις τιποτα ,προσωπικα εφοσον το γουσταρει κ δε κρυβεται θα το επικροτουσα απο το να μου το παιζει σιγανοπαπαδια ,πολυ απλη απαντηση ,μαρεσει που σε ολα ημαστε κομπλεξικη η ρατσιστες κτλ .

Δημοσ.

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Ασφαλως οποιαδηποτε θα δεχονταν να κανει μια σκηνη και να εισπραξει 100δες χιλιαδες ευρω(της αρεσει-δεν της αρεσει) αλλα στη περιπτωση της ηταν διασημη και το κοστος θα ηταν μεγαλο οποτε επρεπε να το υπολογισει.

Και αν τα κοριτσάκια βλέπουν σαν πρότυπο την Τζούλια, τότε κάποιος πρέπει να ρίξει στον Καιάδα τους γονείς τους. Για τα καταπληκτικά ιδανικά που είχαν και τους εμφύσησαν.

Kαι ποια να βλεπουν για προτυπο, τη Βασω Παπανδρεου?

Δε μου λες, αν τα αγορακια δουν σα προτυπο το Γκουσγκουνη παλι στο καιαδα να ριχτουν οι γονεις τους ή εκει αλλαζει το πραγμα?

Προσωπικα δε βλεπω τιποτα κακο σε αυτο που εκανε η Τσουλια. Μια δουλεια οπως ολες.

Δημοσ.

Kαι ποια να βλεπουν για προτυπο, τη Βασω Παπανδρεου?

Δε μου λες, αν τα αγορακια δουν σα προτυπο το Γκουσγκουνη παλι στο καιαδα να ριχτουν οι γονεις τους ή εκει αλλαζει το πραγμα?

Προσωπικα δε βλεπω τιποτα κακο σε αυτο που εκανε η Τσουλια. Μια δουλεια οπως ολες.

Oποτε στη κορη σου θα την προτρεπεις να γυριζει τσοντες? Και αμα ειναι και με 2 -3 μαζι ακομα καλυτερα, περισσοτερα λεφτα, αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Αυτα ειναι ιδανικα και δουλειες με φουντες :rolleyes:

Σοβαρα παντως, βαζεις λιγοτερο την μορφωση και το να γυριζει τσοντες?

Εχεις σοβαρο προβλημα τοτε.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την Τζούλια δεν είναι ότι είναι πουτάνα.Είναι ότι μας τα ζάλισε με τις πουτανιές της, και καλά ήταν κρυφή κάμερα, δεν ήξερε τίποτα κτλ

Ακόμη και όταν το παραδέχτηκε πάλι μας τα ζάλιζε πηγαίνοντας στην άλλη...

Κυρία της tv http://www.youtube.com/watch?v=IAqsjdpXUuc&feature=player_detailpage#t=90

Δημοσ.

Γιατι οι νεοελληνες αποκαλουν την Αλεξανδρατου πορνη και την βριζουν,ενω

τον Γκουζγκουνη τον αποκαλουν ηρωα και τον εκθειαζουν;.

Γιατι αυτη η επιλεκτικη απαξιωση,παρολο που και οι δυο ανθρωποι κανουν ακριβως την ιδια δουλεια;

ειναι θεμα μισογυνισμου η κατι αλλο;

εγω παντως λεω οτι ειναι θεμα μισογυνισμου και τιποτα αλλο.

και οχι,του οτι η Τζουλια ελεγε στην αρχη ψεματα για το τι κανει,δεν αποτελει επιχειρημα για αυτον τον διαχωρισμο.

απλως το λεω για να σας προλαβω.

Επισης διαβαστε και μια πολυ ωραια αποψη πανω στο θεμα, γραμμενη απο γυναικα:

Η Τζούλια δεν πήρε τ΄ όπλο της

εμενα με βρισκει συμφωνο παντως.

Πουτάνες υπάρχουν πολλές, Νουνού όμως ένα.

Γι αυτό

:P

Δημοσ.

Σαφώς και είναι πόρνη,αλλιώς πτανα.Ναι είναι ωραίο να πάεις με κοπέλες αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι πτάνες.Αντικειμενικότατα είναι.Ας πούμε ξέρω μια ωραία της αρέσω και μου αρέσει αλλά δεν το αρνούμαι ότι είναι πτανα γιατί αντικαιμενικά είναι,μεγάλη μάλιστα(όχι σε ηλικία).Όπως και λέω ναι μου αρέσιε να κάνει η γυναίκα έτσι και το δέχομαι γιατί μου αρέσει αλλά αντικειμενικά είναι πτανα,να λέμε τα πράματα με το όνομα τους τα σύκα σύκα και οι πτάνες πτάνες.

Δημοσ.

Για το θέμα με τις κλειδαριές... Δεν καταλαβαίνει κανένας σας ότι δίνεται μεγάλη αξία στο μ*#νι παρομοιάζοντας το με κλειδαριά; Το και καλά δύσκολο να ανοίξει. Αυτή η καθυστερημένη νοοτροπία έχουν οι σεξιστές και βρίσκουν και κάνουν οι γυναίκες. Νομίζουν ότι τις υποτιμούν ενώ στην πραγματικότητα τις εξυψώνουν με αποτέλεσμα να ψωνίζονται και να έχουμε τα γνωστά φαινόμενα... η γυναίκα έχει κοκό όποτε αυτή το θελήσει.

Συνεχίστε έτσι.

Αυτά είναι γνωστά.

Θα πρέπει όμως εδώ να αναγνωριστεί το μαμήσιο ελάττωμα του άνδρα που δεν είναι άλλο από την ακούσια εξωτερίκευση του σαλιάρη μυδόδουλου όταν βλέπει τη σούστα του παραμυθιού ή όταν για τον α-β λόγο έχει να βγάλει τα κασσέρια του για αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Σαφώς και είναι πόρνη,αλλιώς πτανα.Ναι είναι ωραίο να πάεις με κοπέλες αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι πτάνες.Αντικειμενικότατα είναι.Ας πούμε ξέρω μια ωραία της αρέσω και μου αρέσει αλλά δεν το αρνούμαι ότι είναι πτανα γιατί αντικαιμενικά είναι,μεγάλη μάλιστα(όχι σε ηλικία).Όπως και λέω ναι μου αρέσιε να κάνει η γυναίκα έτσι και το δέχομαι γιατί μου αρέσει αλλά αντικειμενικά είναι πτανα,να λέμε τα πράματα με το όνομα τους τα σύκα σύκα και οι πτάνες πτάνες.

Tις πουτανες πως τις λενε?

Δημοσ.

Oποτε στη κορη σου θα την προτρεπεις να γυριζει τσοντες? Και αμα ειναι και με 2 -3 μαζι ακομα καλυτερα, περισσοτερα λεφτα, αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Αυτα ειναι ιδανικα και δουλειες με φουντες :rolleyes:

Σοβαρα παντως, βαζεις λιγοτερο την μορφωση και το να γυριζει τσοντες?

Εχεις σοβαρο προβλημα τοτε.

Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω.

Μου κανεις καποιες ερωτησεις και χωρις να περιμενεις την απαντηση συμπεραινεις οτι εχω σοβαρο προβλημα...

Δεν ειπα τιποτα περι μορφωσης.

Αυτο που ρωτησα για το προτυπο του Γκουσγκουνη απεφυγες να το απαντησεις.

Οσο αφορα τη κορη μου τωρα, εγω δε θα τη προτρεψω για καπου, πχ. ουτε για καθαριστρια στο δημο, ουτε για πορνοηθοποιο. Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη και ας διαλεξει η ιδια αναλογα με τις περιστασεις και τις επιθυμιες της.

Μου φαινεσαι φορεας αρχαιων προκαταληψεων, γιατι σε τρομαζει τοσο πολυ να κανει τσοντα μια γυναικα? Ναι, και με 3 και με 4 και με οσους ναναι. Που ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Μου φαινεσαι φορεας αρχαιων προκαταληψεων, γιατι σε τρομαζει τοσο πολυ να κανει τσοντα μια γυναικα? Ναι, και με 3 και με 4 και με οσους ναναι. Που ειναι το προβλημα?

Κοίτα στον μεσαίωνα τους "τρελούς" τους καίγανε.

Είναι σα να μου λες, εχεις το δικαίωμα να ζήσεις κλέβοντας τράπεζες. Ναι, χαίρω πολύ, το έχω. Αν το έκανα όμως κάτι θα πήγαινε πολύ στραβά δε νομίζεις; Ε έτσι και με τις τσόντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...