Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω την εξής μητρική: MSI P45D3 PLATINUM και κάρτα γραφικών: Gainward HD 3850 1024MB. Θα ήθελα να βάλω κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών. Εχω στο μυαλό μου την: GAINWARD GEFORCE GTX550 TI GOLDEN SAMPLE 1GB PCI-E RETAIL αλλά δεν ξέρω εάν είναι συμβατή. Μπορείτε να με βοηθήσετε ή να μου προτείνετε κάποια άλλη κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Καλησπερα και καλως ηρθες,

Τα χρηματα που σιαθετεις ποσα ειναι;

Η οθονη που παιζεις;

Το υπολοιπο συστημα; (cpu/μνημες/τροφοδοτικο)

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 160 ευρώ.

Μέγιστη Ανάλυση οθόνης έχω 1440x900 μοντέλο: Samsung SyncMaster T190

Επεξεργαστή: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q8200 2.33 GHz

Μνήμη: (KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 1033 MHZ)x2

Τροφοδοτικό: THERMALTAKE W0093 TR2 POWER 500W

Δημοσ.

Τοτε πας εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1646&product=11744

Κ αμα το γουσταρεις και ψαχτεις, την κλοκαρεις και την εχεις σαν 6870 μετα ;)

Περιττο να σου πω οτι θα δεις τεραστια διαφορα απο 3850 σε 6850..

___

Και οταν μπορεσεις αλλαξε και την οθονη.. σε κοβει αρκετα

Ενδεικτικα:

1. http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12182

2. http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761 (Κορυφη - με ξεκουραστο πανελ)

Δημοσ.

Περιττο να σου πω οτι θα δεις τεραστια διαφορα απο 3850 σε 6850..

Εγώ δηλαδή ο αρχαίος, απο pentium 4 3.2 και nvidia 660 (non gt!) με 1gb ram, τι θα δω με 960T, 8gb ram και gtx560 αχχααχχααχαχ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειά σας και πάλι! Εχω πάρει την ASUS HD 6850 αυτή που μου προτείνατε! Την εχω εγκαταστήσει και δουλεύει! Εχω όμως ενα πρόβλημα...

Οταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει blue screen έπειτα κάνει reboot από μόνος του και πάλι τα ίδια.

Αυτό γίνεται 2-3 φορές πριν ανοίξει κανονικά. Επίσης κάποιες φορές μετά την εκκίνηση των windows μου βγάζει black screen και χρειάζεται reboot χειροκίνητα από το κουμπί. Κατά τα άλλα αν ανοίξει δουλεύει κανονικά χωρίς προβλήματα. Εχω windows 7 και έχω περάσει τους καινούριους drivers της κάρτας.

Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λύση... :(

Δημοσ.

Καλημέρα ,πιθανόν να οφείλεται σε λάθος εγκατάσταση των drivers . Σε safe mode μπαίνει κανονικά ? Κάνε uninstall τους dirvers με το uninstaller του Atiman που θα βρεις εδώ και εγκατέστησε του τελευταίους που θα κατεβάσεις από το site της amd αν έβαλες αυτούς που είχε μέσα το cd .

Δημοσ.

Την κάρτα την έβαλα ύστερα από format. Εχω βάλει τους τελευταίους drivers από το site της amd. Σε safe mode μπαίνει κανονικά. Επίσης πριν ξέχασα να αναφέρω οτι όταν ανοίγει ο υπολογιστής μου βγάζει κάτω σε συννεφάκι: Το πρόγραμμα οθόνης σταμάτησε να λειτουργεί και ανακτήθηκε με επιτυχία.

Αν απενεργοποιήσω το aero των windows ανοίγει κανονικά χωρίς προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...