Προς το περιεχόμενο

Mega Manager

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το Mega Manager και θέλω να ανεβάσω ενα αρχείο 22GB αλλά χωρίς πληρωμή το upload φτάνει το πολύ 150kB/s

1. υπάρχει κανένας τρόπος να βγάλουμε το ''τοίχος'' χωρίς πληρωμή

2. υπάρχει κάποιο από τα άλλα site (rapidshare,hotfile...κ.α.)που να μην έχει τέτοιο θέμα???

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το Mega Manager και θέλω να ανεβάσω ενα αρχείο 22GB αλλά χωρίς πληρωμή το upload φτάνει το πολύ 150kB/s

1. υπάρχει κανένας τρόπος να βγάλουμε το ''τοίχος'' χωρίς πληρωμή

2. υπάρχει κάποιο από τα άλλα site (rapidshare,hotfile...κ.α.)που να μην έχει τέτοιο θέμα???

φιλε μου ειναι θεα συνδεσης το upload μεχρι εκει παει σε adsl συδεση

Δημοσ.

Έχει κοψιμο γιατί έχω ανεβάσει και από άλλα προγράμματα και ανεβάζει με 50kB/s

πανω εγραφες 150kB/s ... τεσπα αποτι ξερω δεν σε κοβουν στο upload απλα οταν αναιβαζεις μην κατεβαζεις κι ολας γιατι σε κοβει.Το upload σου φτανει το μεγιστο μεχρι 120 kbps και μεχρι 200 αν εχεις anex m.οταν ερθει το vdsl θα δουμε μεγαλυτερες ταχύτητες download

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς 15 KB/s γιατί το 150 το βλέπω υπερβολικό.

Πάντως δεν μπορείς να ξεγελάσεις αυτές τις υπηρεσίες. Όσο σου δίνουν τόσο παίρνεις. Μπορείς να πληρώσεις για ένα μήνα αν δεν θέλεις μακροπρόθεσμες μισθώσεις.

Επίσης, σαν free user μπορείς να ανεβάσεις στο mu μέχρι 500MB συνεχόμενου αρχείου και έως 2GB σαν Registered user. Τα 22GB πως θα τα ανεβάσεις, ακόμα και αν ξεπεράσεις το "τοίχος" του περιορισμού ταχύτητας;

Για όριο ταχύτητας upload δεν αναφέρει πουθενά το mu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...