revolver1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστω poulinos για την απαντηση σου. Μαλλον θα παω στο ΟΤΕ τελικα. Μένω δικαστήρια και έχω 12mbps 23.5attenuation,Φίλος που μένει στην περιοχή σου πιάνει 8,5. Απλά με ΟΤΕ έχω 15ms λιγότερο και πολύ πιο σταθερή γραμμή(Ειδικά από όταν με αλλάξανε προφίλ). Επίσης,πριν 1 μήνα ρώτησα και μου είπαν ότι όλη η πόλη θα έχει vdsl μέχρι τέλος του χρόνου ενώ εγώ που είμαι σχετικά κέντρο λογικά μέχρι το καλοκαίρι.
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστω poulinos για την απαντηση σου. Μαλλον θα παω στο ΟΤΕ τελικα. ο οτε θα σου δωσει voIp σε vdsl οποτε δεν μπορεις να βαλεις ετσι ευκολα δικο σου ρουτερ συν οτι ειναι πιο ακριβος συνηθως απο αλλους παροχους.θα προτιμουσα εναν εναλλακτικο.αλλωστε απο το Kv του οτε θα παρεις το πιο πιθανο αν μιλαμε για vdsl απο Kv. στο απλο adsl οσο ξερω μπορεις να ζητησεις κανονικα και tdm τηλεφωνια απο τον οτε.απλα ρωτησε τους αν μιλαμε για voip ή για tdm>και εξαρτατε τι θες και εσυ.κατα τα αλλα οτι παροχο και να βαλεις ειτε vdsl ειτε adsl τον ιδιο χαλκο θα παρεις. Μένω δικαστήρια και έχω 12mbps 23.5attenuation,Φίλος που μένει στην περιοχή σου πιάνει 8,5. Απλά με ΟΤΕ έχω 15ms λιγότερο και πολύ πιο σταθερή γραμμή(Ειδικά από όταν με αλλάξανε προφίλ). Επίσης,πριν 1 μήνα ρώτησα και μου είπαν ότι όλη η πόλη θα έχει vdsl μέχρι τέλος του χρόνου ενώ εγώ που είμαι σχετικά κέντρο λογικά μέχρι το καλοκαίρι. το κακο του οτε ειναι οτι το πιο χαμηλο Margin που δινει ειναι 9 και οχι 6 που δινουν σχεδον ολοι οι παροχοι.αυτο μπορει να μεταφραστει σε ενα ή και σε 2 Mbit Παραπανω αναλογως το συγχρονισμο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 τις καμπινες τισ αλλαξαν και τι εγινε vdsl γιοκ?
aGka8l Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ότι παίρνει από α.κ Τζανακάκη έχει δωθεί κανονικά για vdsl και παίζουν και οι πάροχοι
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ότι παίρνει από α.κ Τζανακάκη έχει δωθεί κανονικά για vdsl και παίζουν και οι πάροχοι μετά το factgory τι γίνετε?
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 τις καμπινες τισ αλλαξαν και τι εγινε vdsl γιοκ? οτι αλλαζει μια καμπινα δεν σημαινει οτι ειναι ετοιμη.πρεπει να αλλαχτει η καμπινα πρεπει να δοθει ρευμα πρεπει να τερματιστει η οπτικη ινα και να δοθει εμπορικη διαθεσιμοτητα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 λοιπόν μπαίνω στη σελίδα της cosmote και λέει ότι είναι διαθέσιμο στη περιοχή μου αλλά στη σελίδα της nova λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο......γιατί?
aGka8l Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 λοιπόν μπαίνω στη σελίδα της cosmote και λέει ότι είναι διαθέσιμο στη περιοχή μου αλλά στη σελίδα της nova λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο......γιατί?Γιατί δε ρωτάς την νοβα ? Την δνση έχεις ? Ενδέχεται να μην μπορούν να κάνουν έλεγχο για vdsl μέσω δνσης αλλά με Αρ βρόγχου αφού είσαι σε αυτούς περνά από εκεί και ρωτά η κάνε αίτηση σε άλλη εταιρεία
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Πόσο παραπάνω θα δίνω για vdsl απο +5 μεχρι +10 αναλογως τον παροχο. λοιπόν μπαίνω στη σελίδα της cosmote και λέει ότι είναι διαθέσιμο στη περιοχή μου αλλά στη σελίδα της nova λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο......γιατί? Μπορει να μην μπορει με τα στοιχεια που δινεις να υπολογισει που μενεις.μπορει να μην εχει δοθει ακομα διαθεσιμοτητα στο ταδε αστικο κεντρο οποτε για αυτο να σου λεει οτι με οτε εχεις και με nova δεν εχεις.και μπορει να δοθηκε προσφατα και να μην εχουν ενημερωθει τα συστηματα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα