hmmy92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Γεία σας!είμαι νέος στην πόλη των Χανίων και θα ήθελα να μου πείτε ποια εταιρία είναι καλύτερη για ίντερνετ!!έχω δει καποια πακέτα της hol αρκετά καλα σε τιμή και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει!!?
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 το βασικο ειναι οχι μονο ποια εταιρεια ειναι καλη αλλα το ποσο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε γιατι αμα εισαι μακρια οτι και να βαλεις τα ιδια χαλια θα ειναι.σαν εταιρειες forthnet,οτε,hol θα διαλεγα κατα σειρα.
kifinas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν περιοχές στα Χανιά που έχουν μπει νέες καμπίνες ΟΤΕ. Εκεί αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα πας στον ΟΤΕ αφού θα έχεις καρφωτά τα 24Mbps.
Marria Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν περιοχές στα Χανιά που έχουν μπει νέες καμπίνες ΟΤΕ. Εκεί αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα πας στον ΟΤΕ αφού θα έχεις καρφωτά τα 24Mbps. Kαι ο πιο ακριβος ομως Στην Κρητη τα παει αρκετα καλα και η cyta, εξαλλου απο την περιφερεια αρχισε.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν περιοχές στα Χανιά που έχουν μπει νέες καμπίνες ΟΤΕ. Εκεί αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα πας στον ΟΤΕ αφού θα έχεις καρφωτά τα 24Mbps. αν εχει καμπινα μονο εκει ο οτε τοτε σημαινει οτι δεν μπορει να βαλει αλλη εταιρεια παρα μονο ο οτε.αλλιως αν μπορει να βαλει και αλλο παροχο σημαινει οτι ο οτε εχει τα μηχανηματα κανονικα μεσα στο αστικο κεντρο οποτε εκει θα ειναι ιδια η ταχυτητα με του Provider. Υπάρχουν περιοχές στα Χανιά που έχουν μπει νέες καμπίνες ΟΤΕ. Εκεί αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα πας στον ΟΤΕ αφού θα έχεις καρφωτά τα 24Mbps. επισης ο οτε Mini dslam βαζει εκει που δεν παιζει το adsl οχι εκει που ηδη παιζει αργα.για αυτο δεν υπαρχουν παρα πολλα mini dslam γενικως.οταν δεν υπαρχει αιθουσα παροχων εκει μπαινει καμπινα οσο γινεται κοντα στο κτιριο του οτε
xaniamike Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 μακρια απο hol... εχει μπουκωσει τρελα και τα βραδυα ειναι δραμα...
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 αυτο καλως η κακως ειναι κατι που αλλαζει απο εταιρεια σε εταιρεια κατα καιρους.
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 σε ποια περιοχη στα χανια εισαι?(φοιτητης ε?)
kifinas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 αν εχει καμπινα μονο εκει ο οτε τοτε σημαινει οτι δεν μπορει να βαλει αλλη εταιρεια παρα μονο ο οτε.αλλιως αν μπορει να βαλει και αλλο παροχο σημαινει οτι ο οτε εχει τα μηχανηματα κανονικα μεσα στο αστικο κεντρο οποτε εκει θα ειναι ιδια η ταχυτητα με του Provider. επισης ο οτε Mini dslam βαζει εκει που δεν παιζει το adsl οχι εκει που ηδη παιζει αργα.για αυτο δεν υπαρχουν παρα πολλα mini dslam γενικως.οταν δεν υπαρχει αιθουσα παροχων εκει μπαινει καμπινα οσο γινεται κοντα στο κτιριο του οτε Αυτά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ισχύουν. Το πρώτο μάλλον το λες από περιπτώσεις όπως το Ολυμπιακό Χωριό. Δεν είναι όμως μόνο έτσι. Το δεύτερο "ο οτε Mini dslam βαζει εκει που δεν παιζει το adsl οχι εκει που ηδη παιζει αργα" δεν ίσχυσε ποτέ.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αυτά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ισχύουν. Το πρώτο μάλλον το λες από περιπτώσεις όπως το Ολυμπιακό Χωριό. Δεν είναι όμως μόνο έτσι. Το δεύτερο "ο οτε Mini dslam βαζει εκει που δεν παιζει το adsl οχι εκει που ηδη παιζει αργα" δεν ίσχυσε ποτέ. στην αθηνα πχ που εχεις δει Mini dslam περα απο το ολυμπιακο χωριο.δεν μιλαω για Onu.???? γιατι για την ωρα σε αθηνα τουλαχιστον εχω δει ολυμπιακο χωριο και νομιζω the mall. σε κω εχω δει για ενα ξενοδοχειο. εγω δεν ειδα σε περιοχη που δεν παιζει καλα ο οτε να εχει βαλει mini dslam>πχ για αθηνα να σου αναφερω καμια 200 περιοχες που δεν παιζουν καλα και δεν εχουν μινι dslam? πικερμι,αυλωνα,αργυρουπολη,αγιο δημητριο.πατημα χαλανδριου,παλαια πεντελη,παρνηθα, αλιμο.κορωπι? εχει καμια απο ολες αυτες τις περιοχες mini dslam???? γιατι εγω αθηνα δεν εχω δει με εξαιρεση κατι εμπορικα κτλ να υπαρχει mini dslam.εκτος αν εχεις δει εσυ οποτε πες μου που εχει.
kifinas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Στα Χανιά που ανέφερα. Έχει και στην Αθήνα. Λεπτομέρειες στο adslgr.com.
Sartiv Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Χανιωτες, απο περιεργεια, τι συνδεση εχετε τωρα; ειστε ικανοποιημενοι; Ψαχνομαι για νεα συνδεση στην περιοχη Αη Ιωαννη (κοντα στη Δεξαμενη) και σκεφτομαι για ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 οτι παροχο και να βαλεις πανω κατω τα ιδια θα εισαι.αν υπαρχει Kv και μπορεις να βαλεις απο εκει vdsl βαζεις για να εχεις καλυτερη ταχυτητα.αν δεν υπαρχει kv τοτε οποιο παροχο και να βαλεις στο 99 τις 100 θα παρεις απο το αστικο κεντρο οποτε ιδια αποσταση ιδιος χαλκος.οι διαφορες ειναι τι εξοπλισμο δινει η καθε εταιρεια οπως και σε τι Profile σε βαζει.
Sartiv Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστω poulinos για την απαντηση σου. Μαλλον θα παω στο ΟΤΕ τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα