strat92man Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εδω και κανένα χρόνο εργασίες κτλπ για την σχολη τα κάνω με Dev++ απλως αποφάσισα να ασχοληθω με NetBeans και στην διαδικασία εγκατάστασης του compiler εχω κολησει.. εχω δει video στο youtube και εξακολουθω να κάνω κατι λάθος..Ειδικα στο κομμάτι που κάνω copy-paste ενα path στις ρυθμίσεις των μεταβλητών περιββάλοντος.. Καμια Βοήθεια; Ευχαριστώ Και ποιες εντολές βάζω στο run για να δώ αν όντως έχω κάνει σωστό Install?
strat92man Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 codeblocks θα έχω κανενα μειονέκτημα σε σχέση με το να είχα netbeans ? ΥΓ: σιγουρη απάντηση θέλω
migf1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Για σίγουρη απάντηση ένας τρόπος υπάρχει: τα βάζεις και τα 2 και τα δοκιμάζεις μόνος σου (το Code::Blocks είναι σίγουρα πιο ελαφρύ πάντως)
CtrlFreak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και τα δύο τον compiler GCC(mingW) τρέχουν από πίσω απλά στο netbeans τον περνάς μόνος σου και στο codeblocks γίνεται αυτόματα. Στο netbeans μπορείς να τρέξεις και άλλους φυσικά και κάνει για πολλές γλώσσες. Μόνο το IDE αλλάζει.
migf1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και τα δύο τον compiler GCC(mingW) τρέχουν από πίσω απλά στο netbeans τον περνάς μόνος σου και στο codeblocks γίνεται αυτόματα. Στο netbeans μπορείς να τρέξεις και άλλους φυσικά και κάνει για πολλές γλώσσες. Μόνο το IDE αλλάζει. Και το Code::Blocks υποστηρίζει πολλούς C/C++ compilers: reference: http://www.codeblocks.org/features Multiple compiler support: GCC (MingW / GNU GCC) MSVC++ Digital Mars Borland C++ 5.5 Open Watcom ...and more αλλά έχει ως default τον mingw gcc Κάνει και import project-files από Dev-C++ και MS Visual Studio: reference: http://www.codeblocks.org/features Inter-project dependencies inside workspace Imports MSVC projects and workspaces (NOTE: assembly code not supported yet) Imports Dev-C++ projects
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα