seskou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους.ελπιζω να ανοιξα σωστα το θεμα μου εδω λογο του οτι αφορα κινητο και λειτουργικο.Αναλυτικα λοιπον που λετε εχω παρει απο επιδοτηση το vodafone joy 845 και εβαλα την καρτουλα what's up που εχω γιατι το χρησιμοποιω σαν 2ο κινητο.πως μπορω να μπω στο ιντερνετ(οχι με wifi αλλα με δικτυο κινητης) γιατι απ οτι ξερετε το κιν ειναι branded της vodafone και ελεγα μηπως υπαρχει προβλημα.δηλαδη αν μου δωσει καποιος αναλυτικα τα στοιχεια που πρεπει να συμπληρωσω κατα την δημιουργια νεου APN θα μπορω να μπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους.ελπιζω να ανοιξα σωστα το θεμα μου εδω λογο του οτι αφορα κινητο και λειτουργικο.Αναλυτικα λοιπον που λετε εχω παρει απο επιδοτηση το vodafone joy 845 και εβαλα την καρτουλα what's up που εχω γιατι το χρησιμοποιω σαν 2ο κινητο.πως μπορω να μπω στο ιντερνετ(οχι με wifi αλλα με δικτυο κινητης) γιατι απ οτι ξερετε το κιν ειναι branded της vodafone και ελεγα μηπως υπαρχει προβλημα.δηλαδη αν μου δωσει καποιος αναλυτικα τα στοιχεια που πρεπει να συμπληρωσω κατα την δημιουργια νεου APN θα μπορω να μπω; Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Απλά θα ρυθμίσεις χειροκίνητα το APN. Ρυθμίσεις->Ασυρμ. επ. & δίκτυο->Δίκτυα κινητής->Ονόματα σημείων πρόσβ-> Πατάς το πλήκτρο menu και επιλέγεις "Νέο APN". Εκεί θα βάλεις μόνο τα εξής: ΌνομαCosmote Wireless Internet APNInternet MCC202 MNC01 Τύπος APNdefault Με τον τύπο APN, αν δε σου λειτουργήσει με "default" γράψε "internet". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seskou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτο εψαχνα αλλα δυστυχως δεν γινεται τιποτα.δεν ειχε κανενα APN σαν συσκευη και με παραξενεψε αυτο λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια και πατησα απευθειας νεο APN.δοκιμαζω να μπα και δεν γινεται τιποτα.μηπως καιμια αλλη ιδεα για το τι παιζει;καποια λαθος ρυθμιση ισως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτο εψαχνα αλλα δυστυχως δεν γινεται τιποτα.δεν ειχε κανενα APN σαν συσκευη και με παραξενεψε αυτο λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια και πατησα απευθειας νεο APN.δοκιμαζω να μπα και δεν γινεται τιποτα.μηπως καιμια αλλη ιδεα για το τι παιζει;καποια λαθος ρυθμιση ισως; αλλη ιδεα APN Type: default,supl or APN Type: Default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα