djpit Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν ξερει καποιος λυση για το παρακατω προβλημα σας παρακαλω βοηθηστε γιατι εδω και ενα μηνα μου εχουν σπασει τα νευρααααα!!! Λοιπον εχω 2 9800gt εδω κ 1-2 χρονακια σε sli κ παιζουν μια χαρα.... πριν απο λιγο καιρο εκανα update τους drivers της nvidia οπως κανω παντα.... βαζω να παιξω ενα παιχνιδακι και με to sli ενεργο αναβοσβηνουν τα χρωματα κ σαν να πρασινιζει καπως αυτο γινετε συνεχεια με αποτελεσμα να σε πιανει πονοκεφαλος μετα απο 5 λεπτα. σε περιβαλον windows ολα μια χαρα!!! τις καρτες τις δοκιμασα μονες τους και δουλευουν αψογα επισης δοκιμασα κ με αλλο τροφοδοτικο και αλλο sli connector και φυσικα με τους παλιους drivers αλλα κ παλι τιποτα!!!
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Τρεξε μια ενα furmark Και πες μας την μεγιστη θερμοκρασια που πιανουν οι καρτες.
djpit Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 103 επιασε η μια κ 90 η αλλη! να συμπληρωσω κατι που παρατηρησα πριν απο λιγο οτι αν βαλω να παιξει παιχνιδι σε windowed mode δεν μου τα κανει το προβλημα...
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πολλους βαθμους βλεπω εγω και ειναι λογικο για sli.αλλα... τις εχεις καθαρισει ποτε? Εχεις φτιαξει κανενα προγιλ με καποιο προγραμμα για τους ανεμιστηρες? απο airflow το κουτι σου πως παει?
djpit Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 το κουτι μου ειναι το cooler master το 670 η 680 δεν θυμαμαι τον τυπο αλλα απο airflow ειναι κομπλε εχω βαλει και στο πλαι εκει που ειναι οι καρτες 2 120 ανεμιστηρες . για τα fan τους εχω το evga precision και συνηθως τις δουλευω στο 100. τις καθαρισα κ οταν μου πρωτοεκαναν το προβλημα. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν το κανουν σε windowed mode αλλα μονο σε full screen εψαξα και στο google και το ειχαν κ αλλοι το προβλημα αλλα λυση πουθενα... σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου παντος!
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Τι να σου πω.ειναι πολλοι οι βαθμοι που φτανει η καρτα.Θα μου πεις,sli ειναι αυτο και λογικο ειναι να μην μπορουν να αναπνευσουν οι καρτες.Αλλαξε τους μια θεση,βαλε στην θεση της μιας που επιανε 100ρες την αλλη που επιανε 90αρες και το αντιθετο. Τους drivers πως τους περασες?
djpit Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 απ την αρχη που τις πηρα αν θυμαμαι καλα σ αυτους τους βαθμους δουλευαν! κ αυτο το εχω δοκιμασει το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να τις βαλω σε αλλο pc sli(μονες τους τις εχω δοκιμασει) μηπως κ για καποιο λογο φταιει η μητρικη. download απο nvidia και setup.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Τους παλιους τους drivers τους εσβηνες με καποιο προγραμμα και μετα safe mode και την γνωστη διαδικασια?η απλα τους εκανες setup απο πανω?
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ποτε δεν ξερεις.σβησε τους παλιους.κατεβασε κανενα προγραμμα driver sweeper η driver cleaner pro και σβησε μετα ολα τα υπολείμματα και μετα περνα τους καινουργιους.
djpit Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 το δοκιμαζω και postαρω αυριο το τι εγινε γιατι φευγω. πες μου μονο κατι οταν θα κανω το setup να το κανω σε safe mode που ειπες πριν η κανονικα???
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Κοιπον τους σβηνεις,ρεσταρτ σε safe mode,τρεχεις το προγραμμα που σου ειπα για cleaner και τα κανεις clean και μετα μπαινεις κανονικα windows Και τους βαζεις.
djpit Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δυστηχως μια απο τα ιδια εκανα ολα οσα ειπαμε αλλα τπτ!!! εξακολουθει οταν βαζω game σε fullscreen να τρεμοπαιζουν τα χρωματα!
evoluti0n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Στις 2/11/2011 στις 4:51 ΜΜ, djpit είπε Δυστηχως μια απο τα ιδια εκανα ολα οσα ειπαμε αλλα τπτ!!! εξακολουθει οταν βαζω game σε fullscreen να τρεμοπαιζουν τα χρωματα! παλιοτερους οδηγους δοκιμασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα