terry308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 θα πρότεινα amazon.co.uk ή κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό site Δεν ξέρω για το Κυπριακό e-shop
UpToDate_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Γιατι τα ελληνικα τι εχουν man; Γιατι να υποστιριζεις εξωτερικο για 5-10 ευρω σε ενα αντικειμενο(που για ευνοητους λογους το εχει τοσο) και οχι κατι ελληνικο;
tex439 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Γιατι τα ελληνικα τι εχουν man; Γιατι να υποστιριζεις εξωτερικο για 5-10 ευρω σε ενα αντικειμενο(που για ευνοητους λογους το εχει τοσο) και οχι κατι ελληνικο; επειδή φίλε μου είμαι από Κύπρο και μένω στην Κύπρο, άρα συμφέρει καλύτερα για μένα. να ρωτήσω κάτι? ο AMD FX-4100 είναι ποιο γρήγορος απο τον AMD FX-6100, Γιατί δείχνει οτι είναι πιο καλός?
terry308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Γιατι τα ελληνικα τι εχουν man; Γιατι να υποστιριζεις εξωτερικο για 5-10 ευρω σε ενα αντικειμενο(που για ευνοητους λογους το εχει τοσο) και οχι κατι ελληνικο; Ορίστε η απάντηση επειδή φίλε μου είμαι από Κύπρο και μένω στην Κύπρο, άρα συμφέρει καλύτερα για μένα.
tex439 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τελικά αποφάσισα να πάρω αυτή την σύνθεση: CPU: AMD FX6100 6 CORES BLACK EDITION AM3+ M/B: GIGABYTE 990FXA-UD7 RETAIL Τώρα θα ήθελα να μου πείτε συμβατές καλές μνήμες που μπορώ να βάλω σε αυτή την μητρική 2x4 (8GB) (Προτιμότερο από http://www.eshopcy.com.cy) Και μια κάρτα γραφικών για όχι extreme καταστάσεις.
terry308 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB Έχεις βάλει ΑΜ3+ επεξεργαστή και s1155 μητρική !!!!!!!
tex439 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB Έχεις βάλει ΑΜ3+ επεξεργαστή και s1155 μητρική !!!!!!! Σε ευχαριστώ. το διόρθωσα.
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν ειναι να δωσεις πολλα λεφτα για μητρικη γιατι δε κοιτας την Asus Crosshair Formula πχ? http://rog.asus.com/products/Motherboards/Crosshair_V_Formula.htm
tex439 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν ειναι να δωσεις πολλα λεφτα για μητρικη γιατι δε κοιτας την Asus Crosshair Formula πχ? http://rog.asus.com/products/Motherboards/Crosshair_V_Formula.htm Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για μητρική αλλά μόνο αυτή είχα βρει με καλά χαρακτηριστικά και AM3+ Για ποια από τις 2 ASUS αναφέρεσαι ? ASUS CROSSHAIR III FORMULA 184.00 € ASUS CROSSHAIR IV FORMULA RETAIL 225.00 € Και τα 2 μοντέλα ειναi για AM3 socket και όχι AM3+
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μονο e-shop.gr κοιτας? Αν δε δινεις τοσα χρηματα κοιτα και την GA-990XA-UD3
Voliminal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Με παρόμοια χαρακτηριστικά (και με 2x16 PCI-e) GA-990FXA-UD3.
tex439 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μονο e-shop.gr κοιτας? Αν δε δινεις τοσα χρηματα κοιτα και την GA-990XA-UD3 Αμα αξίζει τα λεφτά τις δεν έχω πρόβλημα. αυτή που σας πρότεινα εγώ δεν είναι καλή, γιατι μου την αλλάζετε? ή απλά την αλλάζεται μόνο λόγο οικονομίας χρημάτων ?
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αναλογα τα χρηματα που διαθετεις για μητρικη.Δεν παρακολουθησα απο την αρχη το thread. Στα 130 η GA-990FXA-UD3 φαινεται τιμια εαν σε ενδιαφερει το Crossfire/SLI ειδικα.Αλλιως μετα πας στα 100 η λιγο κατω απο αυτα.
VasPolys Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια... 5 σελιδες θεμα και κανεις δεν ρωτησε τι εφαρμογες εχει στο μυαλο του να χρησιμοποιησει...!!!! Πες μας τι εφαρμογες θα χρησιμοποιησεις γιατι εγω καταλαβαινω οτι το μονο πραγμα που θελεις ειναι σε 5 χρονια να μην αργει να σου ανοιξει ενα word ή να συμπιεσει ενα αρχειο 1gb.... Η ud7 για την χρηση που καταλαβαινω οτι θελεις δεν θα σου κανει τιποτα παραπανω απο οτι θα σου εκανε μια μητρικη με 100 ευρω και απο χαρακτηριστικα που λες εχει παραπανω η ud7 πχ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα χρησιμοποιησεις ουτε σε 10 χρονια αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια και το overclock.
tex439 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια... 5 σελιδες θεμα και κανεις δεν ρωτησε τι εφαρμογες εχει στο μυαλο του να χρησιμοποιησει...!!!! Πες μας τι εφαρμογες θα χρησιμοποιησεις γιατι εγω καταλαβαινω οτι το μονο πραγμα που θελεις ειναι σε 5 χρονια να μην αργει να σου ανοιξει ενα word ή να συμπιεσει ενα αρχειο 1gb.... Η ud7 για την χρηση που καταλαβαινω οτι θελεις δεν θα σου κανει τιποτα παραπανω απο οτι θα σου εκανε μια μητρικη με 100 ευρω και απο χαρακτηριστικα που λες εχει παραπανω η ud7 πχ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα χρησιμοποιησεις ουτε σε 10 χρονια αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια και το overclock. Ακριβός είναι όπως τα λες ρε φίλε επιτελούς μπήκαμε στο νόημα για τη χρήση που το θέλω 1. Η Χρήση του θα είναι γενική, περισσότερο για ίντερνετ, καμιά συμπίεση ταινίας και άλλα απλά καθημερινά πράγματα. 2. Ναι το θέλω σε 5 χρόνια να μην αργεί όπως λες και εσύ και να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. 3. Ναι, ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τόσο πολύ ούτε overclock πιστεύω πως θα ασχοληθώ καμιά φορά. 4. Άρα ποια μητρική μου κάνει την δουλειά μου και να υποστηρίζει το ΑΜ3+ ?? 5. Ποια Κάρτα γραφικών πρέπει να πάρω για normal καταστάσεις ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα