Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που να κειδώνει ένα δίσκο με κωδικό ώστε να αποτρέπει την πρόσβαση ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα σου προτεινω να μην κλειδωσεις τον δισκο.

Εχω πολλούς πελάτες μου που κλειδωνουν τους δισκους τους και μετά αν γινει κάτι, πάει ξεχνανε όλα τα Data...

• Moderators
Δημοσ.

Εχω πολλούς πελάτες μου που κλειδωνουν τους δισκους τους και μετά αν γινει κάτι, πάει ξεχνανε όλα τα Data...

Πολλοι εχουν κοψει το χερι τους οταν χρησιμοποιουν μαχαιρι, αυτο δεν σημαινει πως πρεπει ολοι να σταματησουμε να χρησιμοποιουμε μαχαιριαwink.gif

Δημοσ.

Μαχαίρι που κόβει σαν ξυράφι καλό είναι να μην χρησιμοποιούν όλοι, πάντα υπάρχει η λεπτομέρια στις λέξεις και στις προτασεις μας,

Το μαχαίρι είναι χρήσιμο, το μαχαίρι ενός χασάπι οχι...

• Moderators
Δημοσ.

Μαχαίρι που κόβει σαν ξυράφι καλό είναι να μην χρησιμοποιούν όλοι

Δεν διαφωνω. Απο τη στιγμη ομως που δεν γνωριζεις τις δυνατοτητες/γνωσεις/ικανοτητες καποιου, δεν μπορεις να προτεινεις να μην κανει κατι, σκεπτομενος πως επειδη καποιοι δεν μπορουν να να τα βγαλουν περα με το συγκεκριμενο εγχειρημα αρα δεν μπορει κ αυτος.

Αν εχεις τροπο να εισαι 99% σιγουρος πως θα φαει τα μουτρα του, προφανως εχεις δικιο. Φανταζομαι ομως πως κανεις δεν ειναι 99% σιγουρος για οποιονδηποτε, ποσο μαλλον για καποιον που δεν ξερει.

Δημοσ.

Oταν λές ''γίνει κάτι''??

Δημοσ.

Δεν διαφωνω. Απο τη στιγμη ομως που δεν γνωριζεις τις δυνατοτητες/γνωσεις/ικανοτητες καποιου, δεν μπορεις να προτεινεις να μην κανει κατι, σκεπτομενος πως επειδη καποιοι δεν μπορουν να να τα βγαλουν περα με το συγκεκριμενο εγχειρημα αρα δεν μπορει κ αυτος.

Αν εχεις τροπο να εισαι 99% σιγουρος πως θα φαει τα μουτρα του, προφανως εχεις δικιο. Φανταζομαι ομως πως κανεις δεν ειναι 99% σιγουρος για οποιονδηποτε, ποσο μαλλον για καποιον που δεν ξερει.

Συμφωνω μαζι σου, απλα δεν το προτεινω ποτε και σε κανεναν γνωστη ή οπως αλλιως το λες...χρηση τετοιων προγραμματων και κλειδωματων...

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου, απλα δεν το προτεινω ποτε και σε κανεναν γνωστη ή οπως αλλιως το λες...χρηση τετοιων προγραμματων και κλειδωματων...

Σεβαστη η αποψη σου προφανωςhappy.gif

Oταν λές ''γίνει κάτι''??

Eκτος απο το κλασικο "ξεχασα τον κωδικο και μαζι εχω ξεχασει το οποιο recovery μετρο εχω παρει", μπορει επισης εαν εισαι ατυχος, μερικα bad sectors να σημαινουν ολικο χασιμο των δεδομενων. Φυσικα τα παραπανω αναφερονται στην κρυπτογραφηση του σκληρου (..δεν εχω ιδεα εαν υπαρχει εφαρμογη που απλα κλειδωνει την εισοδο στον σκληρο χωρις να τον κρυπτογραφει.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...