dimkal1990 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παιδια βαζω τον εξωτερικο σκληρο τον αναγνωριζουν τα windows και τα bios αλλα δεν μπορω να μπω καθολου στα αρχεια! τρεχω τωρα το hdd regenarator το οποιο εγραψε οτι εχει καταστραφει το mbr!! τι μπορω να κανω? υπαρχει καμια ελπιδα? χρειαζομαι οπωσδηποτε τα δεδομενα του....
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Κακός έτρεξες το hddregenerator,ο εξωτερικός δεν χρειάζεται mbr εκτός και αν κάνεις boot από εκεί. Δες εδώ πως να το φτιάξεις (αν τελικά χρειαστεί) bootrec. Τρέξε το Hard Disk Sentinel για να σου βγάλει πληροφορίες για τυχών BadSector αν είναι καλά στην υγεία του ο δίσκος δοκίμασε να ξαναβρείς το διαμέρισμα με το testdisk.
dimkal1990 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 στο σκληρο ομως δεν εχω λειτουργικο.....μπορω δηδαδη να ξεκινησω boot απο εκει χωρις να χασω τα αρχεια? δοκιμαζω τωρα τα υπολοιπα Κακός έτρεξες το hddregenerator,ο εξωτερικός δεν χρειάζεται mbr εκτός και αν κάνεις boot από εκεί. Δες εδώ πως να το φτιάξεις (αν τελικά χρειαστεί) bootrec. Τρέξε το Hard Disk Sentinel για να σου βγάλει πληροφορίες για τυχών BadSector αν είναι καλά στην υγεία του ο δίσκος δοκίμασε να ξαναβρείς το διαμέρισμα με το testdisk. health 52 τοις εκατο με το sentinel..........τωρα τι κανω? στο σκληρο ομως δεν εχω λειτουργικο.....μπορω δηδαδη να ξεκινησω boot απο εκει χωρις να χασω τα αρχεια? δοκιμαζω τωρα τα υπολοιπα health 52 τοις εκατο με το sentinel..........τωρα τι κανω? να ξεκινησω τη διαδικασια με testdisk (recovery aapo to photorec) ή θα χαθουν τα δεδομενα μου?
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Με κάποιους μπορείς και μόνο εκεί θέλει mbr αυτό λέω. Με 52% health(πόσα bad sector;;; ) είσαι σε πολύ άσχημη θέση,αν όντως είναι σημαντικά αρχεία βγάλτων από το ρεύμα και δώσε τον σε εταιρία αν και ήδη με το hddregenerator έκανες αρκετή ζημιά ίσως σου βρούνε κάποια τυχαία αρχεία,βασικά ανακτούν ο,τι μπορούν αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μέσα σε αυτά θα είναι και τα αρχεία που θες. Αν το προσπαθήσεις τελικά μόνος σου δες εδώ Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery
dimkal1990 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Με κάποιους μπορείς και μόνο εκεί θέλει mbr αυτό λέω. Με 52% health(πόσα bad sector;;; ) είσαι σε πολύ άσχημη θέση,αν όντως είναι σημαντικά αρχεία βγάλτων από το ρεύμα και δώσε τον σε εταιρία αν και ήδη με το hddregenerator έκανες αρκετή ζημιά ίσως σου βρούνε κάποια τυχαία αρχεία,βασικά ανακτούν ο,τι μπορούν αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μέσα σε αυτά θα είναι και τα αρχεία που θες. Αν το προσπαθήσεις τελικά μόνος σου δες εδώ Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery 89 bad sectors.....δηλαδη το photorec αδικα το τρεχω? αν το κανω με boot υπαρχει καμια ελπιδα?
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το boot δεν έχει καμία σχέση,χάλασε ο δίσκος,ίσως με το photorec ή κάποιο καλύτερο όπως το active@file recovery να ανακτήσεις κάποια αρχεία ίσως και με αυτά που κάνεις να τον αποτελειώσεις,άγνωστε αι βουλαί του πισιού.
dimkal1990 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το boot δεν έχει καμία σχέση,χάλασε ο δίσκος,ίσως με το photorec ή κάποιο καλύτερο όπως το active@file recovery να ανακτήσεις κάποια αρχεία ίσως και με αυτά που κάνεις να τον αποτελειώσεις,άγνωστε αι βουλαί του πισιού. τελεια!! σε ευχαριστω πολυ αν και δυσαρεστα τα αποτελεσματα....να σαι καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα