ess_herc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας, αγόρασα επιτοίχια βάση για 40άρα tv lcd (SAMSUNG LE40A756R). Βάρος χωρίς την βάση 17KG, VESA 200. Η βάση: vogel's vfw132 34euro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ουσιαστικά γιατί αναφέρει η βάση μέχρι 37'' και ταυτόχρονα μέχρι 45kg... Ποιο ισχύει...? Φαντάζομαι, οτι οι ιντσες που αναφέρουν είναι ενδεικτικές και κυρίως αφορούν στο VESA. Άρα, εαν η 40άρα έχει vesa200 τότε μπαίνει στη βάση που σηκώνει μέχρι 45kg. Δεν την έχω τοποθετήσει ακόμη γιατί έχω αμφιβολίες... Όποιος μπορεί (και ξέρει) ας βοηθήσει ή ας μου προτείνει άλλη βάση. Δεν θέλω να έχει μεγάλη απόσταση από τον τοίχο (μέχρι 5cm), από την άλλη εαν κάνει κλίση (κυρίως προς τα κάτω) δεν με χαλάει (χωρίς να μεγαλώνει η απόσταση). Επίσης, θα την τοποθετήσω σε ξύλινη επένδυση πάχους 2cm. Πίσω από αυτήν την επένδυση υπάρχει ένα κενό 1cm για να περάσω τα καλώδια και μετά είναι τουβλότοίχος. Τι βίδες να χρησιμοποιήσω και πόσο μεγάλες? Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε για την έκταση του κειμένου.
ess_herc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τελικα τοποθετησα την παραπανω βαση χωρις να δημιουργηθει κανενα προβλημα και με την βαση να ειναι απολυτως σταθερη. Οποτε θεωρω οτι ο κατασκευαστης οταν αναφερει κιλα ειναι πραγματικα η δυνατοτητα που μπορει να σηκωσει η βαση και οταν αναφερει ιντσες αφορα την δυνατοτητα κλισης (π.χ. Η tv μου ειναι 40" και ο κατασκευαστης εδινε 37" με αποτελεσμα να κανει κλιση μεχρι 5 μοιρες και οχι 15 γιατι βρισκει στον τοιχο) οσο για το βιδωμα χρησιμοποιησα ξυλοβιδες για νοβοπαν 3,5cm με ηλεκτρικο κατσαβιδι και ολα ειναι κομπλε. Για οσους μπορει να εχουν ιδιες αποριες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα