Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 μέρες πήγα να κατεβάσω υπότιτλους και έγινε το μπαμ

Χάθηκαν όλα τα εικονίδια από την επιφάνια εργασίας κ όταν ανοίγω το «υπολογιστής μου» δείχνει πως ο φάκελος είναι άδειος .. ούτε προγράμματα ούτε Win τίποτα

Επίσης μου εμφανίζει ένα περίεργο μήνυμα σε παρά πολλά παράθυρα και λέει

«Failed to save the componets for the file \\system32\\0000390c.

the file is corrupted or unreadable. thiw error may be caused by PC hardware problerm»

επίσης εμφανίζετε και ένα πρόγραμμα που μοιάζει να είναι των Windows αλλά δεν νομίζω και μου κάνει και καλά έλεγχο του Hardware και τα βρίσκει όλα προβληματικά!

Κατά 99% μιλάμε για Ίο αλλά που κτυπάει αυτός? Και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?

Όλα αυτά έγιναν στο πρώτο σκληρό δίσκο που είναι τα Win7

Μετά μπήκα στο δεύτερο σκληρό που είναι τα ΧΡ και εκεί δεν δουλέψει τπτ

Έκανα εγκατάσταση τα Win7 στο δεύτερο partition ενός από τους 2 σκληρούς και πάλι τα ιδία

Να το πετάξω από το παράθυρο?(τα νεύρα μου)

επίσης στο Startup εμφανίστηκε ενα πρόγραμμα trfnnmNFIoghadl.exe

Δημοσ.

και λογικά σου βγαζει και αυτό;

Μην ανησυχείς τα αρχεία σου ειναι κρυφά, κατεβασε το Kaspersky removal tool βαλτο να ψαξει και να σβησει τον ιό και πιστευω θα εισαι οκ

Δημοσ.

Πριν 2 μέρες πήγα να κατεβάσω υπότιτλους και έγινε το μπαμ

Χάθηκαν όλα τα εικονίδια από την επιφάνια εργασίας κ όταν ανοίγω το «υπολογιστής μου» δείχνει πως ο φάκελος είναι άδειος .. ούτε προγράμματα ούτε Win τίποτα

Επίσης μου εμφανίζει ένα περίεργο μήνυμα σε παρά πολλά παράθυρα και λέει

«Failed to save the componets for the file \\system32\\0000390c.

the file is corrupted or unreadable. thiw error may be caused by PC hardware problerm»

επίσης εμφανίζετε και ένα πρόγραμμα που μοιάζει να είναι των Windows αλλά δεν νομίζω και μου κάνει και καλά έλεγχο του Hardware και τα βρίσκει όλα προβληματικά!

Κατά 99% μιλάμε για Ίο αλλά που κτυπάει αυτός? Και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?

Όλα αυτά έγιναν στο πρώτο σκληρό δίσκο που είναι τα Win7

Μετά μπήκα στο δεύτερο σκληρό που είναι τα ΧΡ και εκεί δεν δουλέψει τπτ

Έκανα εγκατάσταση τα Win7 στο δεύτερο partition ενός από τους 2 σκληρούς και πάλι τα ιδία

Προτείνω malwarebytes

Ανέβασε ένα screenshot. Θα βοηθήσει αρκετά

Αν είχες σκοπό να το πετάξεις, θα το είχες κάνει ήδη, δεν θα ζητούσες βοήθεια απο το forum

Δημοσ.

Μου εχει τυχει ακριβως το ίδιο 2-3 φορές, το malware bytes θα βρει, θα σβήσει αλλα ο ιός θα παραμείνει, εμενα μου εφυγε με Kaspersky

Δημοσ.

Ωχ ωχ, μου θυμίζει τη δικιά μου περιπέτεια.

Είναι όντως ίδιο με την δική σου περιπέτεια, δηλαδή κλασσική μόλυνση από rogue antivirus. Οπότε ο zaxos ας ρίξει μια ματιά και στο δικό σου thread να δει τι προτάθηκε.

Zaxos, από που κατέβασες τους υπότιτλους και σε τι μορφή ήταν; Να το έχουμε υπόψιν και οι υπόλοιποι. :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε δεν θυμάμαι από πού και σε τι μορφη ηταν οι υπότιτλοι αλλα μπορω να σου πω τα βήματα αν θες να δοκιμασεις :eek: … εψαχνα για τους υπότιτλους από το καινουριο Harry poter … βασικα δεν δούλευε και το Nod32

Δημοσ.

εκανα scan me avira με mbam και τωρα κανω με kasperky αν δεν γινει τπτ τι να πω

8α κανω φορματ τα παντα ... ελπιζω να μην μεινει τπτ μετα γιατι ειναι πολυ περιεργο να κανω εγκατασταση των 7 σε αλλο παρτισιον και να εμφανιζει τα ιδια συμπτώματα ... πως γινετε αυτο?

Δημοσ.

To nod32 δεν δούλευε απο πριν ή δούλευε αλλά εξουδετερώθηκε απο τη μόλυνση;

Απο ότι φαίνεται είναι δύσκολη περίπτωση. Χρειάζεσαι και dr web cureir και μπορείς να δοκιμάσεις και με το

Norton Power Eraser εκτός των άλλων, που είναι και "υπερβολικά δυνατό", αλλά βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις.

Δημοσ.

δεν δούλευε το Nod32 . αυτα τα προγραμματα που μου εγραψες ειναι αντιvirus?

μέχρι τωρα εχω κανει scan με avira me mbam k kaspersky και τπτ ...

πειτε μου ειναι δυνατον? μα τι περονόσπορος επεσε! ... δεν μου λετε με τι να κανω φορματ τους δισκους να τελειωνουμε και ασ χασω τα αρχεια

Δημοσ.

Δεν είναι antivirus με την έννοια οτι ούτε εγκατάσταση θέλουν ούτε τρέχουν σε real time.

Είναι εργαλεία για καθαρισμό ήδη μολυσμένου συστήματος, δεν είναι προληπτικά σε αντίθεση με τα antivirus.

Το dr.web πρέπει να τρέχει πρώτο γιατί δεν δίνει false alarms, δηλαδή δεν σβήνει καθαρά αρχεία, ενώ μπορεί να κάνει heal μολυσμένα αρχεία συστήματος αν υπάρχουν, δηλαδή πχ να μολυνθεί το αρχείο explorer.exe ή το winlogon.exe, και κανονικά δεν μπορεί να σβηστεί, γιατί αποτελεί μέρος του συστήματος. Το dr.web είναι το καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση ειδικά στα δωρεάν. Γενικά τα περισσότερα προγράμματα δεν κάνουν clean (ή healing, όπως θες πες το), λίγα μόνο, το Norton είναι επίσης καλό σε αυτό. Αλλά το dr.web είναι πρώτο με διαφορά.

Το norton power eraser είναι απλά πολύ δραστικό, περισσότερο απο το malwarebytes, γι' αυτό συνήθως δεν προτείνεται εύκολα, αλλά εδώ που έφτασες....τρέξτο απλά στο τέλος.

Το kaspersky virus removal tool κάνει το σκανάρισμα που κάνει και το kaspersky antivirus, και τον καθαρισμό-removal πάλι ίδιο είναι, καθώς γενικά η ικανότητα στο removal είναι αρκετά καλή.

Το malwarebytes είναι πολύ καλό επίσης, πιάνει πολλά απο τα roque software (έτσι ονομάζονται οι μολύνσεις αυτές). Βέβαια ότι βρίσκει το πάει σε καραντίνα μπαμ και κάτω. Άρα και αυτό σε βαθιά μόλυνση τα βρίσκει λίγο σκούρα μερικές φορές.

Δημοσ.

Παντως φιλε τα αρχεια σου δεν εχουν χαθει. Απλως ο ιος τα κανει κρυφα. Αν εχεις κατι σημαντικο που θελεις να το σωσεις μη φοβασαι. Βαλε να εμφανιζονται κρυφα αρχεια και φακελοι και θα εμφανιστουν. Εγω οταν το επαθα εκανα κατευθειαν format αφου εσωσα καποια αρχεια και επομενως δεν το εψαξα για αλλη λυση.

Δημοσ.

Για να βρεις άκρη πρέπει να ψάξεις μόνος σου (αφού δεν το μοιράζεσαι μαζί μας :) ) στο google ή στο youtube για uninstall guide του συγκεκριμένου ιού και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Και θα πρεπε ήδη να χεις σκανάρει μ'αυτό

Δημοσ.

Kaspersky

Avira

mbam

hitman

Norton Power Eraser

και δεν θυμάμαι και με ποια αλλα

και παλι δεν γινεται τπτ ... το καθε ενα αντιvirus βρισκει απο κατι και το σβηνει αλλα δεν επανερχεται το συστημα στα κανονικα του ... τα αρχεια ειναι ακομη κρυφα και τα εγκαταστημενα προγραμματα επισης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...