Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι κλασσικό.

Τα Usb Stick, μετά από 6 μήνες με ένα χρόνο το πολύ αρχίζουν και δεν τα αναγνωρίζουν τα PCs. Έχω δοκιμάσει πάνω 10 διαφορετικά σε μάρκα,( Kingston, CORSAIR , SANDISK, corsairmemory κ.λ.π.) από χωρητικότητα και μορφή (δερμάτινα, μεταλλικά, με πλαστικό περίβλημα κ.ο.κ) αλλά όλα το ίδιο :(

Καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

και εμενα το kingston το εχω καμια τριετια και το εχω λιωσει το ατιμο αλλα την παλευει ακομα

μηπως παιζει κανενα προβλημα με το pc

Δημοσ.

Προφανώς δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση.

Η δικιά μου ανάγκη χρήσης είναι σχεδόν καθημερινή, και αναγκαστικά τα έχω πάνω στα κλειδιά μου, πράγμα που όλες τις φορές το ανέφερα στα καταστήματα από όπου τα αγόραζα.

Δεύτερον ποτέ δεν έγραψα μέσα ότι κοίταξα το πόσο φτηνό η ακριβό ήταν, γιατί δεν με απασχολεί το κόστος.

Τρίτον φυσικά μιλάμε για χωρητικότητες πάνω από 4GB αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο στην αντοχή.

Τέλος δεν μιλάμε για το ίδιο PC μιας και μιλάμε για μεταφορά δεδομένων από διάφορους υπολογιστές.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.

Δημοσ.

Προφανώς δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση.Προφανως εχεις δικιο

Δεύτερον ποτέ δεν έγραψα μέσα ότι κοίταξα το πόσο φτηνό η ακριβό ήταν, γιατί δεν με απασχολεί το κόστος.Δεν το ξεραμε οτι δεν απασχολει το κοστος.εαν ειναι παρε εναν εξωτερικο σκληρο.

Τρίτον φυσικά μιλάμε για χωρητικότητες πάνω από 4GB αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο στην αντοχή.Δεν το ξεραμε οτι μιλας για παραπανω απο 4gb οποτε παλι παμε στον σκληρο :P

Τέλος δεν μιλάμε για το ίδιο PC μιας και μιλάμε για μεταφορά δεδομένων από διάφορους υπολογιστές.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.

Και εμενα προσωπικα δεν μου εχει χαλασει stick δικο μου αλλα εχει τυχει να χαλασει αλλο στα χερια μου.

Σε υπολογιστες με xp κανεις παντα ασφαλη καταργηση??

Δημοσ.

ειναι τι θα σου τυχει.εμενα προχθες τα έφτυσε στικακι(κατω απο 4gb) που το ειχα 4 χρονια.και το καλοκαιρι ενα(πανω απο 4 gb) που το ειχα 6 μηνες.ολα τα αλλα χαιρουν ακρας υγειας :mrgreen:

Δημοσ.

Έχεις τσεκάρει αν παίζει κάποιο πρόβλημα με τα ρεύματα στις θύρες; Σε Win Xp να κάνεις ασφαλή κατάργηση καλού κακού. Εγώ ποτέ δεν έτυχε να χαλάσω usb stick αλλά χρησιμοποιώ ένα usb card reader με κάρτα SD οπότε ελπίζω να χαλάσει η συσκευή και οχι το τσιπ μνήμης..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/Flash-USB/Corsair-Voyager-8GB-USB-Flash-CMFUSB2-0-8GB-CMFUSB2-0-8GB.htm

παρα παρα πολυ καλο !!

Εχει πλυθει σε πλυντηριο δεκαδες φορες και εχει χτυπηθει ενω ηταν στην θυρα και δεν στραβωσε...

Πρεπει να το εχω εναν χρονο αλλα φενεται να ειναι μαστορας με αρχ!δ!@ και οχι αρχ!δ!@ μαστορας!

Δημοσ.

Και εμενα προσωπικα δεν μου εχει χαλασει stick δικο μου αλλα εχει τυχει να χαλασει αλλο στα χερια μου.

Σε υπολογιστες με xp κανεις παντα ασφαλη καταργηση??

Αν εχεις π.χ. windows 7 δε θελει ασφαλη καταργηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...