Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αυτό εννοούσα, ξέχασα να το διευκρινήσω ότι στην περίπτωση του ΟΤΕ η παροχή από Α/Κ θα είναι μέχρι να μπουν ίμες και νέα KV, αντιθέτως οι εναλλακτικοί επειδή δεν παίζει να επενδύσουν τόσα χρήματα έχουν μόνο την επιλογή της παροχής από A/K...

έχεις στείλει email στην HNC? γιατί παίζει να σε καλύψουν αν είναι τόσο κοντά...

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Poulinos Ναι έχουν 120/2 με 54 ευρώ. Αν θα έβαζα κάποτε θα πήγαινα λογικά για το 40/2 στα 29 αλλά για να δούμε. Όλα έχουν όμως 40 ευρώ τέλος εγκατάστασης

@ΤhReSh λες? είμαι 150 μέτρα από τον δρόμο που καλύπτουν. Θα τους ρωτήσω

Τέσπα ωραία ξεκαθαρίστηκαν πολλά πράγματα. I love this thread

Δημοσ.

ναι αυτό εννοούσα, ξέχασα να το διευκρινήσω ότι στην περίπτωση του ΟΤΕ η παροχή από Α/Κ θα είναι μέχρι να μπουν ίμες και νέα KV, αντιθέτως οι εναλλακτικοί επειδή δεν παίζει να επενδύσουν τόσα χρήματα έχουν μόνο την επιλογή της παροχής από A/K...

χαμενος χρονος θα ειναι να το κανει ο οτε αυτο εντος εισαγωγικων.γιατι σιγουρα απο το α/κ θα βγει πιο φτηνα σε εναλλακτικο.ουτε καν ηξερα οτι θα το κανουν αυτο απο το αστικο κεντρο.βεβαια το καλο ειναι οτι επειδη ο χαλκος ειναι δικος τους αμα πεσεις σε κανα ζευγαρι χαλια θα σε αλλαξουν πιο ευκολα να σε βαλουν σε καλυτερο απο οτι αμα σε εναλλακτικο παροχο με vdsl.

@Poulinos Ναι έχουν 120/2 με 54 ευρώ. Αν θα έβαζα κάποτε θα πήγαινα λογικά για το 40/2 στα 29 αλλά για να δούμε. Όλα έχουν όμως 40 ευρώ τέλος εγκατάστασης @ΤhReSh λες? είμαι 150 μέτρα από τον δρόμο που καλύπτουν. Θα τους ρωτήσω Τέσπα ωραία ξεκαθαρίστηκαν πολλά πράγματα. I love this thread

και στην vdsl adsl κτλ εχεις τελος ενεργοποιησης σε πολλεςπεριπτωσεις.ενταξει 40 ευρω ειναι αυτα θα περασουν.αν αξιζει ομως;)

150 μετρα ειναι πολυ κοντα.βεβαια σιγουρα θα θελει αδεια για σκαψιμο κτλ αλλα ισως ειναι στα μελλοντικα τους σχεδια.βεβαια ρωτα και αλλους που εχουν να δεις πραγματι πως παιζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες επίσημα από τον ΟΤΕ ότι θα υπάρχει τέτοια κάλυψη στις υπόλοιπες περιοχές...

Δημοσ.

δεν το ηξερα καν.το θεωρουσα περιττο να το κανει ο οτε.βεβαια μια αλλαγη καρτας ειναι μονο απλα ενταξει σκοπος ειναι να φτιαξει τα καφαο μια και καλη

Δημοσ.

και στην vdsl adsl κτλ εχεις τελος ενεργοποιησης σε πολλεςπεριπτωσεις.ενταξει 40 ευρω ειναι αυτα θα περασουν.αν αξιζει ομως ;)

150 μετρα ειναι πολυ κοντα.βεβαια σιγουρα θα θελει αδεια για σκαψιμο κτλ αλλα ισως ειναι στα μελλοντικα τους σχεδια.βεβαια ρωτα και αλλους που εχουν να δεις πραγματι πως παιζει.

Τους έστειλα και mail τώρα. Το θέμα είναι ότι αν δίνεις 30 για ιντερνετ και αλλα 20 στον οτέ για τηλέφωνο (αφού δεν δίνει η hcn) πάει 50 ευρώ το μήνα, το οποίο πονάει λίγο.

Δημοσ.

αν δεν πας σε hcn τοτε βαλε adsl η μεινε στο adsl αμα εχεις .και adsl καλυτερα εναλλακτικο παροχο.επισης και hcn αμα βαλεις πρεπει μετα να εχεις και τηλ απο καποια αλλη εταιρεια αφου η hcn δεν δινει τηλ οσο ξερω.εκτος αν παρεις κανα νουμερο voip μετα.

Δημοσ.

Ναι αυτό λέω. Adsl έχω με την hol, απλώς κοιτάω για μεγαλύερα upload speed. Μου είπες εσύ pouline σε άλλο thread για τα annex m ή και την Cyta με vdsl και ίσως πάω σε κάτι τέτοιο. Έμαθα πως η forthnet δίνει annex m αν βάλεις static IP, το οποίο σε πάει στα 2mbps upload. Κάνει γύρω στα 9 ευρώ νομίζω (+ τα λεφτά για adsl ofc δηλαδή πιάνει το 50αρι και πάλι)

Τέσπα ξεφεύγουμε off topic

Δημοσ.

Ναι ναι το ξέρω, παίζει να το διάβασες πριν το κάνω edit που φαινόταν σα να εννοούσα ότι η Cyta δίνει annex m. Με την cyta με vdsl πιάνεις μεγαλύτερο upload αυτό ήθελα να πω.

Δημοσ.
Ναι αυτό λέω. Adsl έχω με την hol, απλώς κοιτάω για μεγαλύερα upload speed. Μου είπες εσύ pouline σε άλλο thread για τα annex m ή και την Cyta με vdsl και ίσως πάω σε κάτι τέτοιο. Έμαθα πως η forthnet δίνει annex m αν βάλεις static IP, το οποίο σε πάει στα 2mbps upload. Κάνει γύρω στα 9 ευρώ νομίζω (+ τα λεφτά για adsl ofc δηλαδή πιάνει το 50αρι και πάλι) Τέσπα ξεφεύγουμε off topic

α.ναι η On δινει annex m η forthnet δινει με 8 ευρω αν θυμαμαι καλα.αγοραζεις static και μπορεις μετα να ζητησεις annex m.ειναι μεχρι 2 mbps διοτι αμα εισαι μακρυα μπορει να μην τα πιασεις.εξαρτατε την γραμμη σου.εχω δει και ατομα με 2 Mbps κανονικα.εγω στην δικια μου γραμμη δεν ειχα πετυχει 2 mbps .ενταξει δεν πειραζει που ξεφευουμε αποριες ειναι και αυτες.αλλιως μετα ναι vdsl cyta η vdsl forthnet Οταν θα ξεκινησει να δινει απο το αστικο κεντρο αλλα οπως ειπε ο thresh μονο αν εισαι κοντα 1Km max.

Ναι ναι το ξέρω, παίζει να το διάβασες πριν το κάνω edit που φαινόταν σα να εννοούσα ότι η Cyta δίνει annex m. Με την cyta με vdsl πιάνεις μεγαλύτερο upload αυτό ήθελα να πω.

σε vdsl ναι το upload ειναι πολυ μεγαλυτερο.και θεωρητικα δεν ειναι μονο 5 η 10 Mbps αλλα παει και παραπανω.τωρα τι θα δωσει ο καθε παροχος αυτο ειναι αλλη ιστορια (τουλαχιστον για το vdsl απο το αστικο κεντρο).μετα στο vdsl απο τον οτε μαλλον θα ειναι τα 2 πακετα .50 Mbps Με 5 και 30 με 2,5 αν θυμαμαι καλα.

Ναι 447 μέτρα αν θυμάμε καλά μου δείχνει το site της Cyta και μου έιπε ο poulinos πως είναι καλά

ναι τα 500 μετρα απο το α/κ ειναι πολυ μια χαρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι έχω μάθει στην On μπορείς να testάρεις πόσο συγχρονίζεις με annex-m και μετά να το απενεργοποιήσεις χωρίς να χρεωθείς μήνα :-D

με κάτω από 500m πάντως θα είχα πάει VDSL Cyta, το κακό βέβαια είναι ότι η γραμμή είναι πιο ευαίσθητη στο VDSL και τα προβληματάκια που δεν την επηρέαζαν με ADSL να δημιουργούν DCs σε VDSL...

Δημοσ.

από ότι έχω μάθει στην On μπορείς να testάρεις πόσο συγχρονίζεις με annex-m και μετά να το απενεργοποιήσεις χωρίς να χρεωθείς μήνα

με κάτω από 500m πάντως θα είχα πάει VDSL Cyta, το κακό βέβαια είναι ότι η γραμμή είναι πιο ευαίσθητη στο VDSL και τα προβληματάκια που δεν την επηρέαζαν με ADSL να δημιουργούν DCs σε VDSL...

se forthnet πιστευω οτι αμα τους ζητησεις να σου βαλλουν annex m για δοκιμη να δεις ποσο πιανεις θα το κανουν.απλα δεν θα σου αλλαξουν το policy πιστευω για αρχη οποτε παλι δεν θα ξεπερνας τα 110 Upload>απλα θα μπορεις να δεις ποσο παιζεις.ναι ειναι καλο να μπορεις να δεις ποσο θα πιανει και αμα αξιζει.βεβαια αν ειναι 500 μετρα απο τον οτε ανετα Πιανει 2 mbps εκτος αν εχει σκισμενη γραμμη πραγματα δυσκολο.αν μας πει στα ποσα συγχρονιζει τωρα θα εβγαινε μια ακρη.στο vdsl επισης ειναι καλο αν μπροει καποιος να βαζει το splitter στην κεντρικη γραμμη και πανω στο Phone να συνδεει ολο το υπολοιπο σπιτι.ενω στο adsl δεν ειναι πολυ Must αυτο απλα παιζει καλυτερα στο vdsl λενε οτι ειναι πιο must γιατι γλυτωνεις reflections καπως ετσι πανω στην γραμμη.βεβαια αυτο θα ισχυει ειτε μιλαμε για vdsl απο καφαο ειτε απο αστικο κεντρο.απλα λογικα και εκει θα υπαρχουν Profiles .δεν χανει τιποτα να δοκιμασει.απλα το vdsl γινεται και πιο ευαισθητο λογω περισσοτερων bands που χρησιμοποιει.ειναι και ο χαλκος του οτε μεσα στην τελειοτητα:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...