L.TAKIS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Έχω τα vista home premium(original) και θέλω να βάλω τα 32-bit Windows 7 Home Premium or Ultimate. Πώως μπορώ να το κάνω χωρίς αγορά του σχετικού λογισμικού. Όποιος κατέχει το σχετικό θέμα ας βοηθήσει.
BadBoy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν έχεις κάποιο φίλο φοιτητή με πρόσβαση στο MSDNAA μπορείς να του ζητήσεις ένα γνήσιο κωδικό. Βέβαια νομίζω ότι εκεί δίνουν τα Business, αλλά πρακτικά για ένα μέσο χρήστη είναι το ίδιο. Δε γνωρίζω κάποιον άλλο δωρεάν τρόπο.
L.TAKIS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αυτοί που προσφέρουν στο youtube δωρεάν αναβάθμιση είναι αξιόπιστοι η προπαθούν να σου βάλουν κάποιο ιό η οτιδήποτε κακόβουλο λογισμικό;;
tolis_01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για δείξε μας κάποιο παράδειγμα στο youtube, γιατί ακούγεται λίγο μπερδεμένο αυτό. Πειρατικά δωρεάν windows μπορείς σαφώς να βρεις παντού. Αυθεντικά και δωρεάν όμως, μόνο από κάποιον φίλο φοιτητή που να έχει msdnaa όπως είπε ο BadBoy.
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις