laios23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα παιδια.πριν μερικους μηνες ειχα δωσει το βιογραφικο μου σημειωμα σε εναν μπαγασακο να μ το φτιαξει σε PDF μιας και το ειχα σε αρχειο word.Μ το εφτιαξε αψογα και μ το εδωσε.στο φακελο που μ εδωσε υπηρχαν το αρχειο word που του ειχα δωσει ,το καινοργιο αρχειο prf και ενα αλλο αρχειο διαφορετικο το οποιο οταν το ανοιγω με το word pad μου βγαζει κατι κωδικοποιημενα στυλ ''documentclass[a4paper,12pt]{article} \usepackage[margin=2.5cm]{geometry} \usepackage{CV} \usepackage[greek]{babel} \usepackage[iso-8859-7]{inputenc} \usepackage{kerkis} \usepackage[bookmarks,bookmarkstype=toc,citecolor=blue,linkcolor=blue,hyperindex]{hyperref} % Πακέτα για τα headings % \usepackage{fancyhdr} \newfont{\kerkiscal}{gkcal7a} \parindent 0.0in \RequirePackage{amsmath} \RequirePackage{amssymb} \textwidth = 15.0cm%Ορίζει το πλάτος της σελίδας (γραμμένου κειμένου) σε cm \textheight = 23.0cm%Ορίζει το μήκος της σελίδας (γραμμένου κειμένου) σε cm \evensidemargin = 0cm%Ορίζουν το δεξιό κενό από πού να αρχίζει η σελίδας σε cm \oddsidemargin = 0cm%Ορίζουν το αριστερό κενό από πού να αρχίζει η σελίδας σε cm \parindent = 0.8cm % Ορίζει το paragraph indentation \parskip = 0.1cm % Ορίζει το separation between par. \tolerance = 10000 \brokenpenalty = 10000 \headheight 0cm %πάνω κενό %Ορίζει την απόσταση μεταξύ τον γραμμών. \renewcommand{\baselinestretch}{1} \headsep = 0.5cm \topmargin = 0cm \renewcommand{\labelenumi}{\arabic{enumi}.} \renewcommand{\labelenumii}{(\roman{enumii})} \renewcommand{\labelitemii}{$\circ$} \def\tl{\textlatin} \def\PlaceDate{\Large{Aθηνα,\space\space\ifcase\month\or Ιανουάριος\or Φεβρουάριος\or Μάρτιος\or Απρίλιος\or Μαιος\or Ιουνιος\or Ιούλιος\or Αύγουστος\or Σεπτεμβριος\or Οκτωβριος\or Νοεμβριος\or Δεκέμβριος\fi \space\number\year}} \begin{document} \begin{center} \rule{\linewidth}{3.0pt} \end{center} \pagestyle{empty} \begin{center} \vspace*{4cm} \textsc{\Huge Θωμας Δ. Λαιος} \\ \textsc{Πτυχιουχος Ιατρικης}\\ \textsc{Ειδικευομενος Ορθοπαιδικης-Τραυματιολογιας}\\ \vspace*{4cm} . ολα καλα μεχρι εδω.ελα ομως που τωρα θελώ να συμπληρωσω αρκετα πραγματα στο βιογραφικο μ και αυτος ο μπαγασας εχει εξαφανιστει.τι μπορω να κανω?? πρεπει να κατεβασω προγραμμα επεξεργασιας αρχειων PDF η κατι πρεπει να κανω σε αυτο το αγνωστο αρχειο που το ανοιγω με WORD PAD???αν μπορει καποιος ας βοηθησει σας παρακαλω ειναι επειγον...δεν εχω προβλημα να αστειλω και με mail τα αρχεια αν θελει καποιος να με βοηθησει.ευχαριστω εκ των προτερων
migf1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν απατώμαι, το Word έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα να σώζεις τα αρχεία σου σε pdf format. Αν όχι, google is your friend
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αυτό είναι LaTeX. Και μάλιστα καθαρό LaTeX και όχι XeTeX ή ό,τι άλλο. Εάν θες την γνώμη μου, καλύτερα που στο έκανε στο LaTeX και όχι σε κάποιο άλλο.
laios23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αυτα τα LΑΤΕΧ XΕΤΕΧ τι ειναι???απλα πειτε μ τι πρεπει ν κανω παιδια γιατι επειγει το θεμα.... υ.γ.το αρχειο word που ειχα παλια το βιογραφικο μ πλεον μ ειναι αχρηστο καθως θελω να πατησω πανω στο ηδη υπαρχον PDF αρχειο που εχω και να συμπληρωσω καποια πραγματα.αυτο ζηταω να μ πειτε πως γινεται
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το φτιαχνεις σε word και αφου εγκαταστησεις το free pdf creator πατας εκτυπωση και διαλεγεις για εκτυπωτη το pdf creator και στο κανει pdf
laios23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το φτιαχνεις σε word και αφου εγκαταστησεις το free pdf creator πατας εκτυπωση και διαλεγεις για εκτυπωτη το pdf creator και στο κανει pdf ρε παιδια νομιζω ειμαι σαφης....στο ηδη υπαρχον αρχειο pdf θελω να κανω αλλαγες...ξεχαστε το word...
nexuss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε το http://www.iceni.com/infix.htm. Αν δεν σου κάνει απλά ψάξε στο google "edit pdf files" και θα βρεις πολλά.
migf1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια νομιζω ειμαι σαφης....στο ηδη υπαρχον αρχειο pdf θελω να κανω αλλαγες...ξεχαστε το word... Κάνε το pfd σου doc, κάνε τις αλλαγές σου σε Word, κάνε το νέο σου doc pfd.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για LaTeX σε Windows, που κατάλαβα ότι έχεις, μπορείς να δεις εδώ. Το αρχείο που έβαλες μέρος του, γιατί έχει και άλλο μέσα που θα είναι είτε το υπόλοιπο CV σου ή διάφορα \input, είναι τύπου .tex και μπορείς να το επεξεργαστείς με οποιοδήποτε text editor, ακόμα και από command line. Για να δημιουργήσεις .pdf από το αρχείο αυτό, όπως το .pdf που ήδη έχεις, θα πρέπει να το κάνεις compile με τον LaTeX compiler είτε από command line είτε από κάποιο IDE για LaTeX όπως αυτό που ανέφερα ήδη.
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 laie το αρχείο word το έχεις χάσει/σβήσει; Γιατί αυτόν που σε βοήθησε τον αποκαλείς μπαγασάκο;
laios23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 laie το αρχείο word το έχεις χάσει/σβήσει; Γιατί αυτόν που σε βοήθησε τον αποκαλείς μπαγασάκο; oxi den το εχω σβησει αλλα ειναι σε παλια μορφη.στο PDF εχω αλλαξει εντελως το βιογραφικο και την δομη και την αισθητικη του και θελω να παραμεινει ως εχει.τον λεω μπαγασακο λογου χαρην γιατι εχει αλαλξει το κιν.του και δεν μπορωψ να τον βρω πουθενα τον ατιμο.χεχε
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Θα σου είναι πιο εύκολο και γρήγορο να εγκαταστήσεις το doPDF, να διορθώσεις το αρχείο word και να το εκτυπώσεις ως pdf.
rfc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Θα σου είναι πιο εύκολο και γρήγορο να εγκαταστήσεις το doPDF, να διορθώσεις το αρχείο word και να το εκτυπώσεις ως pdf. Αυτο οπως ειπε και ενας φιλος πριν...... γινεται κατευθειαν απο το word7 και μετα.
laios23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι το βιογραφικο μ ειναι φτιαγμενο με ενα προγραμμα το LATEX (Αποτελείται από 2 μέρη το MikteX (δωρεάν) και το WinEdt (θα το βρεις σπασμένο στο Internet). )TA KATEBASA KAI TA εκανα εγκατασταση και τα 2..απο εκει και περα τι γινεται???ξερει κανεις τιποτα γιατι χαθηκα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν θες το WinEdit. Το MikTex είναι το περιβάλλον, για Windows, μέσα από το οποίο έχεις κάποιες "ευκολίες" για να γράψεις LaTeX. Εάν ψάξεις μέσα στο αρχείο .tex που άνοιξες θα δεις ότι κάπου έχει το CV σου. Εκεί συμπληρώνεις ό,τι θες και μετά πατάς Typeset από το MikTex και θα σου βγάλει το .pdf αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα