Προς το περιεχόμενο

κληση απο παραξενο αριθμο

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ειχα μια κληση στο κινητο μου απο ενα μυστηριο νουμερο 9230........ 12 ψηφιο ξερει κανεις τι αριθμος μπορει ναναι αυτος ?ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον από το εξωτερικό ήταν, και αν δεν ήταν κάποιος γνωστός σου, τότε σίγουρα πρόκειται για λάθος...Αλλά μπορεί να ήταν και κάποιος φίλος σου που σε καλούσε από το pc, με κάποιο πρόγραμμα...όπως αυτά τα γνωστά που στέλνεις sms με κάτι άκυρους αριθμούς... :rolleyes:

Εγώ έχω voip που αν και έχω δώσει το νούμερο μου πολλές φορές αντί γι αυτό βλέπουν κλήσεις από άγνωστο η κάνα περίεργο νούμερο. Κότα μήπως κανάς φίλος σου έχει voip

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...

Επαναφέρω αυτό το παλιό thread μιας και εγώ σήμερα δέχτηκα κλήση από 12ψήφιο αριθμό ο οποίος εκ πρώτης ματιάς φαίνεται ως αριθμός κινητού (*ξεκινά από 697.... ), αλλά αντί να είναι 10ψήφιος είναι 12ψήφιος. Μόνο και μόνο που είδα τον αυξημένο αριθμό ψηφίων δεν απάντησα. Το ωραίο είναι ότι σε διάστημα 4 ωρών , με έχει καλέσει ήδη 3 φορές!! Σκέφτομαι να μιλήσω με την cosmote μιας και όπως είπα ξεκινά με 697...

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι γίνεται; είναι φυσιολογικό να υπάρχει 12ψήφιος αριθμός κινητού; !! :eek:

Ότι και να είναι μην κάνεις κανένα λάθος και καλέσεις

Tελικά, αν και ακόμα δεν το έχω επιβεβαιώσει, είναι πολύ πιθανό ο αριθμός αυτός να προέρχεται από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του ΠΛΑΙΣΙΟΥ !!! Τους είχα κάνει ερώτηση σε mail, και μου έστειλαν απάντηση ότι προσπαθούνε να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου , χωρίς όμως αποτέλεσμα!! :-D  Οπότε κατά 99% ήταν αυτοί, αλλά περιμένω να το επιβεβαιώσω πλήρως!!

(* δεν φαντάστηκα ποτέ πως 12ψηφιος που ξεκινά από 697 θα μπορούσε να είναι κάτι φυσιολογικό!!)

EDIT: Επιβεβαιώθηκε, αυτοί ήταν τελικά !!! :-D  Τόσο άγχος χωρίς λόγο χαχα!! :-D

Καλα,κ γιατί δεν απάντησες; Με το να απαντήσεις δεν γίνεται τπτ, αν καλέσεις εσυ πίσω ισως αρχίσουν τα προβληματα...

Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά όπως είπα, δεν περίμενα να δω τόσο μεγάλο αριθμό & προφανώς φοβήθηκα.

(*Δεν ξέρω πώς μπορεί να εγκατασταθεί κάποιο spyware ή malware σε windows κινητό. ΙΣΩΣ με το που έκανα confirm την κλήση -μέσω της απάντησης σε αυτή-, να εγκαθίστατο κάτι αυτόματα όπως αντίστοιχα π.χ. αν κάνεις κλικ σε κάποιο μολυσμένο link στο internet. Μπορεί να λέω βλακείες :unsure: , αλλά αυτό σκέφτηκα εκείνη την στιγμή!!)

• Like 1

• 5 χρόνια αργότερα...

Καλησπέρα, σήμερα με κάλεσαν από 9ψηφιο αριθμό πού ξεκινά με 697.. το σήκωσα αλλά δεν απάντησε κανεις και δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο διαδίκτυο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

11 λεπτά πριν, Margiepan είπε

Καλησπέρα, σήμερα με κάλεσαν από 9ψηφιο αριθμό πού ξεκινά με 697.. το σήκωσα αλλά δεν απάντησε κανεις και δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο διαδίκτυο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Μην σκας.Αν είναι κάτι σημαντικό θα ξαναπάρουν.99,999% σπαμ

• Like 1

Στις 27/4/2017 στις 9:27 ΜΜ, thunderstorm είπε

Καλα,κ γιατί δεν απάντησες; Με το να απαντήσεις δεν γίνεται τπτ, αν καλέσεις εσυ πίσω ισως αρχίσουν τα προβληματα...

εγω ποτε δεν σηκωνω νουμερο που δεν ξερω γιατι μπορει να κανουν φαρσες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...