mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 μια χαρα απλα να ξερεις οτι τα 550va ειναι στην πραξη 330watt Θα ριξω πανω του (οχι στο surge only), ενα laptop, ενα netbook, αυτα κατα βαση, και κατι ψιλα, πχ ενα ασυρματο τηλεφωνο, ενα ραδιο cd, φορτιστη κινητου, ενα εξωτερικο σκληρο δισκο κλπ. Μια χαρα δεν τα καλυπτει ολα μαζι;
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 πριν ενα χρονο πληρωσα 80Ε εναν ηλεκτρολογο να μου βαλει γειωση στην πριζα και να βαλει δικια του γραμμη στον πινακα για τον υπολογιστη οποτε ολα μαζει αυτα που εχω πανω στο πολυμπριζο ειναι σε δικια τους γραμμη στον πινακα και με διακια τους ασφαλεια πυ ειναι 10Α η ασφαλεια
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Θα ριξω πανω του (οχι στο surge only), ενα laptop, ενα netbook, αυτα κατα βαση, και κατι ψιλα, πχ ενα ασυρματο τηλεφωνο, ενα ραδιο cd, φορτιστη κινητου, ενα εξωτερικο σκληρο δισκο κλπ. Μια χαρα δεν τα καλυπτει ολα μαζι; μια χαρα.ανεταααααααα.αν εχεις και τιποοτε αλλο βαρυ ριξτο στο surge.
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το τσακ τσακ το ακουω κι εγω, οχι σε ups βεβαια, αλλα στον σταθεροποιητη που εχω. Οταν η ΔΕΗ κανει τα τρελα της, τα ρελεδακια παιζουν. Ωρες ωρες ειναι πολυ σπαστικο, λες και ειναι 'συναυλια' με κρόταλα! Και μες την νυχτα την ωρα που κοιμασαι...! Τωρα φταει ο σταθεροποιητης ή η ΔΕΗ; Ε μαλλον η ΔΕΗ, φανταστειτε τι τραβανε οι συσκευες μας. Ε φυσικα και ο σταθεροποιητης ισως θα μπορουσε να ειναι πιο αθορυβος αλλα τελωσπαντων... μια χαρα.ανεταααααααα.αν εχεις και τιποοτε αλλο βαρυ ριξτο στο surge. Στο surge λεω να ριξω 2 εκτυπωτες που εχω. Μια χαρα ετσι;
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το τσακ τσακ το ακουω κι εγω, οχι σε ups βεβαια, αλλα στον σταθεροποιητη που εχω. Οταν η ΔΕΗ κανει τα τρελα της, τα ρελεδακια παιζουν. Ωρες ωρες ειναι πολυ σπαστικο, λες και ειναι 'συναυλια' με κρόταλα! Και μες την νυχτα την ωρα που κοιμασαι...! Τωρα φταει ο σταθεροποιητης ή η ΔΕΗ; Ε μαλλον η ΔΕΗ, φανταστειτε τι τραβανε οι συσκευες μας. Ε φυσικα και ο σταθεροποιητης ισως θα μπορουσε να ειναι πιο αθορυβος αλλα τελωσπαντων... Στο surge λεω να ριξω 2 εκτυπωτες που εχω. Μια χαρα ετσι; αν εχεις Ups που καταγραφει την ταση ολη την ημερα θα δεις τι παραξενα κανει το ρευμα ειδικα σε χαλια περιοδους(πχ καλοκαιρι ή οταν βρεχει εχε αερα κτλ).το apc smart που ειχα το εκανε και λογικα θα το κανει και το δικο σου αμα το συνδεσεις με το Pc αν ειναι Laser βαλτα στην surge.αν ειναι inkjet μπορεις και στην battery.
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 κοιταξε να δεις ο σταθεροποιτης που ειχα απο καμια φορα εκανε ενα τσακ, φαινοταν οτι εχει προβλημα 30Ε τον πηρα δεν ηταν και κατι σπουδαιο, μετα ηρθε ενας καθηγητης και μου τον ανατιναξε, οποτε πηρα αυτο το ups το οποιο για να κανει τοσα τσακ τσακ φενεται οτι ο σταθεροποιητης του δουλευει, το καταλαβαινω και απο το ρευμα γιατι με πηδανε οι λαμπες, φενεται οτι υπαρχει καποιο θεμμα με την δεη, ή καμια φάση οπως ειπε ο ηλεκτρολογος στην περιοχη μου δεν κανει καλη επαφη και την νυχτα επειδη οι γραμμες ειναι πολυ γεμματες τοτε ξεκιναει και το τσακ τσακ απο το ups αλλα το προβλημμα ειναι το δευτερο σκελος του προβληματος που ολες οι συσκευες αποκτους ψηλες τασεις ή χαμηλες δεν ξερω τι ειναι μπωρει και συχνοτητα, και εχουνε αυτα τα προβληματα αν εχεις Ups που καταγραφει την ταση ολη την ημερα θα δεις τι παραξενα κανει το ρευμα ειδικα σε χαλια περιοδους(πχ καλοκαιρι ή οταν βρεχει εχε αερα κτλ).το apc smart που ειχα το εκανε και λογικα θα το κανει και το δικο σου αμα το συνδεσεις με το Pc αν ειναι Laser βαλτα στην surge.αν ειναι inkjet μπορεις και στην battery. δεν εχει τετοιο πραγμα που λες, το μονο που εχει ειναι να καταγραφει ενα συμβαν τι εγινε μια χρονικη στιγμη
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μηπως ειναι ευκολο να μου δωσετε ενα λινκ απο ebay για πολυμπριζο/μπαλαντεζα που να συνδεεται πάνω στις θυρες IEC 320 C13 του Ups?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 κοιταξε να δεις ο σταθεροποιτης που ειχα απο καμια φορα εκανε ενα τσακ, φαινοταν οτι εχει προβλημα 30Ε τον πηρα δεν ηταν και κατι σπουδαιο, μετα ηρθε ενας καθηγητης και μου τον ανατιναξε, οποτε πηρα αυτο το ups το οποιο για να κανει τοσα τσακ τσακ φενεται οτι ο σταθεροποιητης του δουλευει, το καταλαβαινω και απο το ρευμα γιατι με πηδανε οι λαμπες, φενεται οτι υπαρχει καποιο θεμμα με την δεη, ή καμια φάση οπως ειπε ο ηλεκτρολογος στην περιοχη μου δεν κανει καλη επαφη και την νυχτα επειδη οι γραμμες ειναι πολυ γεμματες τοτε ξεκιναει και το τσακ τσακ απο το ups αλλα το προβλημμα ειναι το δευτερο σκελος του προβληματος που ολες οι συσκευες αποκτους ψηλες τασεις ή χαμηλες δεν ξερω τι ειναι μπωρει και συχνοτητα, και εχουνε αυτα τα προβληματα δεν εχει τετοιο πραγμα που λες, το μονο που εχει ειναι να καταγραφει ενα συμβαν τι εγινε μια χρονικη στιγμη to turbo x δεν περιμενα να εχει.αυτο πηγαινε για τον φιλο που πηρε το apc. Μηπως ειναι ευκολο να μου δωσετε ενα λινκ απο ebay για πολυμπριζο/μπαλαντεζα που να συνδεεται πάνω στις θυρες IEC 320 C13 του Ups? δεν υπαρχει λογος για ebay http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/trofodosia/polipriza/Equip-Surge-Protector-for-UPS-3-sockets-333280.htm εχει με 3 θεσεις εχει και με 4.αλλιως παιρνεις εσυ ενα κανονικο πολυπριζο και τους κοβεις την πριζα και του βαζεις το βυσμα που θες.τετοιο βυσμα ενα ευρω σε καταστημα με ηλεκτρονικα.
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν μου δινες και ενα λινκ απο το eshop.gr θα με βολευε πολύ!
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν μου δινες και ενα λινκ απο το eshop.gr θα με βολευε πολύ! http://www.e-shop.gr/equip-333280-3-socket-power-strip-black-p-PER.663442 kai εχει και 4πλο επισης.
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 http://www.e-shop.gr/equip-333280-3-socket-power-strip-black-p-PER.663442 kai εχει και 4πλο επισης. Για να μην γινει κανενα λαθος, αυτο, συνδεεται στο ups της apc? Γιατι γραφει για ic13 , κι αυτο λεει 14.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 αν εχεις παρει ευρωπαικο Ups και δεν εχει κανα αγγλικο βυσμα ναι μπαινει.δεν εχω πετυχει ποτε αλλο βυσμα για μικρης κατηγοριας ups.στα πιο μεγαλα οκ παμε αλλου διοτι μπορει να εχουν σαν εισοδο αλλο βυσμα και σαν εξοδο να δινουν πριζα κανονικη η γυμνα καλωδια για να τα ριξεις εσυ εκει που θες κτλ.ειτε apc ειτε δεν ξερω τι στο πισω μερος θα βρεις ειτε πριζα κανονικη ειτε τα κλασσικα βυσματα Ups.
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Από ελλάδα θα γινει η αγορα, 'ευρωπαϊκο' δεν ειναι; Να η πισω πλευρα(screenshot) Ταιριαζει το πολυμπριζο του eshop εδω ή οχι? Γιατι μας μπερδευουν με IC13 και IC14?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 και τα 2 πολυπριζα δινουν ic14.ic 13 ειναι το θυληκο δηλαδη το καλωδιο ρευματος που παιρνει το Ups http://www.stayonline.com/iec-c13-to-c14-sjt-shielded.aspx δες την εικονα και θα καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα