plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 - Βλεπω τις θυριδες εξαερισμου στο πανω μερος και σκεφτομαι οτι με τον καιρο θα ‘βαζουν’ την σκονη εντος του ups. Χαζη ερωτηση, αλλα ετσι απλα αφηνουμε την σκονη να επικαθεται με τα χρόνια, ή μπορω να με καμια πατεντα καπως να εμποδισω να συμβει αυτο; (φυσικα το ups δεν ανοιγεις να το ‘φυσηξεις’ οπως το pc) Για ποιό λόγο? Από ζάχαρη είναι φτιαγμένο το UPS? Αν φοβάσαι κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, πρίν το καθαρίσεις, αποσυνέδεσε το ρεύμα και τις μπαταρίες, βάλτο να κάνει Power On 2-3 φορές να φύγει ό,τι charge έχει μαζέψει κι άστο μισή με μια ώρα εκτός. Άνοιξέ το και καθάρισέ το με αέρα. Σιγά το δύσκολο ή το φοβερό.
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δεν μου απαντησες ομως, αν μπορω αφοβα να καλυψω τις θυριδες εξαερισμου.
Roger Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Φιλε ,αυτες οι ερωτησεις που κανεις δεν ειναι ερωτησεις ουσιας. Οι ''γρυλιες'' και γενικως οι τρυπες εξαερισμου εχουν καποιον λογο που εχουν κατασκευαστει και αυτος ειναι ο εξαερισμος. Ακομα και σε λατομειο να μενεις μην φοβασαι για την σκονη που θα εχει εσωτερικα. Οταν θα ερθει ο καιρος να αλλαξεις μπαταριες,κανεις και ενα φυσημα και καθαρισες. Μην αγχωνεσαι,δεν εχεις αγορασει διαστημοπλοιο. 1
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Οταν κλεινω/σβηνω το ups, ακουγεται συνεχεια στο τσακ-τσακ. Ενω οταν το εχω ανοικτο σχεδον ποτε. Και δεν ειναι δυνατον να αρχιζουν οι ανωμαλιες στο ρευμα, απο τη στιγμη που το κλεινω. Γιατι συμβαινει αυτο; Αφου το σβηνω δεν επρεπε να ειναι σε πληρη απραξια;
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μπορει καποιος να μου προτεινει μια συμβατη μπαταρια με αυτη, απο ebay? http://www.mgmanager.gr/apc_rbc110_battery_replacement_kit/el/pid/5562/
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αλλου τυπου εννοουσα αυτο, την τραμπα με το καλωδιο τροφοδοσιας του pc. Κριμα παντως για μια εταιρια σαν την apc, να τα βλεπει ολα μεσα απο το πρισμα του pc. Εγω πχ δεν εχω pc. Εχω laptop και netbook. Σωνει ντε και καλα pc, οποτε θα παρεις εκεινο το καλωδιο κλπ κλπ Και οι θυρες παλι με το μυαλο στο pc. Πολυ 'κοντοφθαλμία'. Τελωσπαντων, ευτυχως ειμαι οργανωμενος, δεν ειναι οτι καλυτερο να αγοραζεις ενα apc, και με αρκετα λεφτα, και να ψαχνεσαι μια για καλωδιο τροφοδοσιας, και μια για πολυμπριζα. Το plug-n-play και να παιζει as is, δεν το εχουν μαθει ακομη. Λεει θελει ενα 16ωρο την πρωτη φορα φορτιση. Να το βαλω, ή θα μου κοψει το ρευμα η ΔΕΗ και θα μεινει η φορτιση στη μεση; Επειδη ειναι η πρωτη φορα, αλλιως δεν θα με ενοιαζε. Η Δεη εχει ανακοινωσει γι'αποψε, αλλα αυριο δεν ξερω τι θα συμβει. η apc δεν δινει πριζες ρευματος κανονικες ουτε πολυπριζο με iec βυσμα,Και συνηθως τα Ups Πανε στο Pc . αν δεν θες pc ναι αγοραζεις πολυπριζο με iec βυσμα και ενα κανονικο βυσμα Iec σε schuko. για λαπτοπ εδινε μονο κατι πολυπριζα ασφαλειας η apc οχι οτι δεν μπορεις να το βαλεις σε ups. και να διακοπει η φορτιση δεν θα καταστραφει ο κοσμος.no worries.απλα ναι καλο θα ειναι πρωτη φορα να γεμισει full .τα περισσοτερα Ups ετσι ειναι με τα βυσματα τροφοδοσιας.αν εχουν Iec δινουν iek αν και καποια δινουν και ενα τροφοδοσιας για το ups. δεν θα δεις πολυπριζο.στα smart απλα εβλεπες βυσμα μεσα που επρεπε εσυ να κοψεις το πολυπριζο και να βγαλεις το schuko και να βαλεις αυτο το βυσμα.αν και νομιζω οτι σε καποια χωρα ισως οχι ευρωπη κυκλοφορει το apc και με πριζα κανονικη.εσυ που εισαι εξαιρεση και θα βαλεις λαπτοπ πανω και Netbook αγοραζεις τα παρελκομενα ξεχωριστα.δεν ειναι κοντοφθαλμια.απευθυνονται στην μαζα και μετα παραπανω καλωδια= παραπανω εξοδα.εδω η cisco δεν βαζει μεσα ethernet πχ στα ρουτερ της. poulinos για να μην ξεκολησω το αυτοκολητο της μπαταριας του apc(χρησιμευει και ως 'αυτι' για να την τραβας εξω απο το ups), αν μαθω με καποιο τροπο τα mA και τα volt, και με δεδομενο οτι ξερουμε διαστασεις, μπορουμε μετα να εντοπισουμε μια καλή συμβατή φτηνοτερη μπαταρια; yesss.αν και το αυτοκολλητο ισως να ξανακολλαγε Λοιπον, πρωτη μερα χρησης με το APC και το μηχανακι δειχνει πολυ ποιοτικο και αξιολογο! Η δε οθονη δινει πολλες πληροφοριες! Φαινεται οτι μαλλον θα ειναι επιτυχημενη αγορα! Εχω ομως καποιες μικροαπορίες: - Βλεπω τις θυριδες εξαερισμου στο πανω μερος και σκεφτομαι οτι με τον καιρο θα ‘βαζουν’ την σκονη εντος του ups. Χαζη ερωτηση, αλλα ετσι απλα αφηνουμε την σκονη να επικαθεται με τα χρόνια, ή μπορω να με καμια πατεντα καπως να εμποδισω να συμβει αυτο; (φυσικα το ups δεν ανοιγεις να το ‘φυσηξεις’ οπως το pc) - Γιατι δεν βλεπω κι εγω, οπως στα screenshots που βλεπω στο internet, την ενδειξη AVR στην οθονη του UPS? Δεν θα πρεπε; - Εχει νοημα να κλεινω εντελως (off) τον διακοπτη του ups, να το σβηνω δηλαδη και μαζι να σταματουν να εχουν ρευμα και ολες οι συνδεδεμενες συσκευες, καθε μερα, τις ωρες που λειπω απο το σπιτι, και να το ανοιγω οταν επιστρεφω σπιτι; Μπορει κατι τετοιο να μου δωσει/προσφερει κατι; Ειναι θετικό, αρνητικό ή τι αλλο; Ελπιζω να μπει κανεις στο νημα, και να μου απαντησει αν ξερει. α.μπορεις να το ανοιξεις για να το φυσηξεις απλα θελει προσοχη να εχεις βγαλει την μπαταρια.οχι οχι οχι δεν καλυπτουμε τις θυρες εξαερισμου.δεν θα μπαινα στον κοπο να κλεισω το Ups μονο αμα εκανε χαλια καιρο με κεραυνους που οκ θα το βγαζα απο το ρευμα ή αμα ηταν να φυγω για διακοπες ή για weekend.Καποιες ενδειξεις αναβουν λογικα μονο οταν χρειαστουν.δεν νομζω να μπορεις να κλεισεις το avr.δες παλι το manual δεν θυμαμαι.αν εχει φυσερο το φυσας και χωρις να το ανοιξεις Οταν κλεινω/σβηνω το ups, ακουγεται συνεχεια στο τσακ-τσακ. Ενω οταν το εχω ανοικτο σχεδον ποτε. Και δεν ειναι δυνατον να αρχιζουν οι ανωμαλιες στο ρευμα, απο τη στιγμη που το κλεινω. Γιατι συμβαινει αυτο; Αφου το σβηνω δεν επρεπε να ειναι σε πληρη απραξια; οταν κλεισεις το Ups δεν θυμαμαι αν ειναι σαν το apc smart που το πατας αλλη μια φορα το Power off για να κλεισει τελειως(το κλεινεις με συνεχομενα πατημενο και μετα το πατας αλλη μια οσο θυμαμαι για να κλεισει τελειως).δεν ξερω αν παιζει ετσι και αυτο.δες αν γραφει κατι το manual.δεν εχω και ευκαιρο apc smart να το ξαναδω. Μπορει καποιος να μου προτεινει μια συμβατη μπαταρια με αυτη, απο ebay? http://www.mgmanager.gr/apc_rbc110_battery_replacement_kit/el/pid/5562/ οπως σου ειπα με βαση το μεγεθος και τα σημαδια στο πανω μερος της μπαταριας.6 κυκλακια δηλαδη ειναι 7,2 ah 12 volt.εκτος αν θες απο ebay να παρεις την ιδια μπαταρια σαν apc.οπως καταλαβες δεν εχει νοημα να την παρεις απο τωρα αφου μεχρι να την χρησιμοποιησεις θα εχει χαλασει.αυτη που εχεις υπολογισε 3 χρονια βρηκα και αυτο http://www.digchip.com/datasheets/parts/datasheet/1881/APCRBC110.php 12 volt 8 ah.τα 7.2 ah με τα 8 ah ειναι το ιδιο μεγεθος.η διαφορα ειναι λιγο μεγαλυτερη αυτονομια με την 8 ah.οποτε για να μην παρεις απο ebay πας σε δησιο και παιρνεις μια csb 12 volt 7,2 ή 8ah και εισαι οκ.κανα 17 ευρω
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το οτι μια μπαταρια 'χαλάει' αν ειναι αποθηκευμένη για κάποια(λίγα) χρονια, δεν ειναι καπως σχετικο;Δεν αντιλεγω οτι ισχυει ο νομος της φυσικης φθορας, οτι χανει η μπαταρια ισως σε δυνατοτητα να κρατησει τοσο καλα το φορτιο οσο θα το κρατουσε μια νεοτερη μπαταρια, ωστοσο, οταν μιλαμε για λιγα χρονια αποθηκευση, νομιζω δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα.Και το λεω εμπειρικα, απο δικη μου εμπειρια, γιατι τεχνικος δεν ειμαι.Κατα καιρους δηλαδη για διαφορες μικροσυσκευες, κινητά κλπ, μπορει να εχω αγορασμενες μπαταρίες επαναφορτιζομενες, και 4 χρονια.Οταν παω να τις τοποθετησω και να τις χρησιμοποιησω για πρωτη φορα, μετα απο τα 4 χρονια που τις εχω αγορασμενες, δεν βλεπω τιποτε 'περιεργο' στη συμπεριφορα της μπαταριας.Μπορει ισως να εκφορτιζεται πιο γρηγορα, αλλα καμια σχεση με απολυτες αποψεις 'ειναι για πεταγμα', 'δεν κανει τιποτε' κλπ. Κανει τη δουλεια, εστω χειροτερα απο μια πιο νέα αγορασμενη μπαταρια.Γιατι με οσα διαβαζω σε διαφορες σελιδες, θα περιμενε κανεις οτι θα εβαζα τις μπαταριες και η συσκευη δεν θα ειχε καν ρευμα, και καθολου αυτονομια.Εγω ομως, απο την εμπειρια μου, δεν βλεπω να ισχυει κατι τετοιο.
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μονο εγώ έχω θετική, ή έστω μη αρνητική εμπειρία, με μπαταρίες αμεταχείριστες μεν αλλα να μπουν σε χρηση μετά απο χρόνια, όπως το περιγράφω;Όλοι οι υπολοιποι, ετυχε να χρησιμοποιήσετε μπαταρία αποθηκευμένη, μετά απο 4-5 χρονια, και την βρηκατε 'νεκρή';Περιμένω να ακούσω απόψεις, το θεμα με ενδιαφερει πολυ.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το οτι μια μπαταρια 'χαλάει' αν ειναι αποθηκευμένη για κάποια(λίγα) χρονια, δεν ειναι καπως σχετικο; Δεν αντιλεγω οτι ισχυει ο νομος της φυσικης φθορας, οτι χανει η μπαταρια ισως σε δυνατοτητα να κρατησει τοσο καλα το φορτιο οσο θα το κρατουσε μια νεοτερη μπαταρια, ωστοσο, οταν μιλαμε για λιγα χρονια αποθηκευση, νομιζω δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα. Και το λεω εμπειρικα, απο δικη μου εμπειρια, γιατι τεχνικος δεν ειμαι. Κατα καιρους δηλαδη για διαφορες μικροσυσκευες, κινητά κλπ, μπορει να εχω αγορασμενες μπαταρίες επαναφορτιζομενες, και 4 χρονια. Οταν παω να τις τοποθετησω και να τις χρησιμοποιησω για πρωτη φορα, μετα απο τα 4 χρονια που τις εχω αγορασμενες, δεν βλεπω τιποτε 'περιεργο' στη συμπεριφορα της μπαταριας. Μπορει ισως να εκφορτιζεται πιο γρηγορα, αλλα καμια σχεση με απολυτες αποψεις 'ειναι για πεταγμα', 'δεν κανει τιποτε' κλπ. Κανει τη δουλεια, εστω χειροτερα απο μια πιο νέα αγορασμενη μπαταρια. Γιατι με οσα διαβαζω σε διαφορες σελιδες, θα περιμενε κανεις οτι θα εβαζα τις μπαταριες και η συσκευη δεν θα ειχε καν ρευμα, και καθολου αυτονομια. Εγω ομως, απο την εμπειρια μου, δεν βλεπω να ισχυει κατι τετοιο. α.γιατι να παρεις μια μπαταρια απο τωρα και να την αποθηκευσεις και να μην την παρεις λιγο πριν την χρειαστεις ?.αλλωστε το Ups θα σου πεταξει warning οταν ειναι για αλλαγη μπαταριας και σε καποια μοντελα παιζεις ακομα και οταν πεταξει error και αλλαζει και Hot swap..β.αυτο που λες ειναι σχετικο αναλογως αν καποιος γεμιζει ενδιαμεσα την μπαταρια ή οχι αν η μπαταρια ειναι Li-ion ή καποιας αλλης τεχνολογιας ,τι ποιοτητα ειναι και παει λεγοντας.δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο αλλα ναι δεν υπαρχει λογος μια μπαταρια να μεινει 3 χρονια στο ραφι.αν η μπαταρια δεν φορτιστει καθολου και πεσει αρκετα η ταση της ειτε μπορει ναμην παιζει καθολου σε κατασταση δηλαδη να μην γεμιζει ειτε να μην κραταει οσο στην αρχη.σε μερικες μπαταριες αμα η ταση πεσει χαμηλα υπαρχει περιπτωση να μην ξαναγεμισει μετα.καποιοι φορτιιστες μπορουν με συγκεκριμενο τροπο να αναστησουν τετοια μπαταρια Κανοντας μικρα peak με παραπανω ταση στην μπαταρια. Μονο εγώ έχω θετική, ή έστω μη αρνητική εμπειρία, με μπαταρίες αμεταχείριστες μεν αλλα να μπουν σε χρηση μετά απο χρόνια, όπως το περιγράφω; Όλοι οι υπολοιποι, ετυχε να χρησιμοποιήσετε μπαταρία αποθηκευμένη, μετά απο 4-5 χρονια, και την βρηκατε 'νεκρή'; Περιμένω να ακούσω απόψεις, το θεμα με ενδιαφερει πολυ. οχι δεν θα την βρεις νεκρη παντα αλλα δεν υπαρχει λογος να δωσεις λεφτα για να αγορασεις κατι που θα μεινει στο ραφι.δηλαδη αν παρεις κανα 2000va ups που εχουν οι μπαταριες 200 ευρω θα πας να δωσεις αλλα 200 για να παρεις μπαταριες που θα καθονται?και αμα χαλασει το ups??οπως υπαρχουν και μη επαναφορτιζομενες μπαταριες που αντεχουν και 4-5 χρονια χωρις να χασουν σχεδον καθολου.επισης στην αποθηκευση παιζει ρολο και που θα αποθηκευτει.σε ζεστο περιβαλλον?σε κρυο?υγρασια?
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 poulinos, πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που εδωσες.Κοιτα, 200€ για μπαταριες να καθονται, ναι, δεν θα εδινα.Αλλα ενα 22ευρω για μια εφεδρικη μπαταρία, να την εχω αμεσα διαθεσιμη μολις τη χρειαστω (να μην περιμενω ουτε μερα δηλαδη), ε νομιζω οτι ουτε θα ξοδευτω, ουτε θα παθω κατι αμα την παρω τωρα και την βαλω σε 2 χρονια και δεν εχει την μεγιστη αποδοση.Ετσι το βλεπω. Θεωρεις ότι ειναι εντελώς λάθος η τοποθέτησή μου;Αν λοιπον παρω τωρα μια εφεδρική, από την αποθηκεύσω 'ξερά' καπου, προτείνεις κάτι για την διατηρώ όσο το δυνατόν σε 'φόρμα'; Πχ μια πλήρης φόρτιση κάθε εξάμηνο θα βοηθούσε; Να βγαζω την τρεχουσα μπαταρια απο το ups, να βαζω την εφεδρικη, να τη φορτιζω για κανενα δεκάωρο, και μετά να την αποθηκεύω πάλι.Υπάρχει κανενά mini plan για απλή συντήρηση, πέρα από μια σκέτη αποθήκευση;
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 poulinos, πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που εδωσες. Κοιτα, 200€ για μπαταριες να καθονται, ναι, δεν θα εδινα. Αλλα ενα 22ευρω για μια εφεδρικη μπαταρία, να την εχω αμεσα διαθεσιμη μολις τη χρειαστω (να μην περιμενω ουτε μερα δηλαδη), ε νομιζω οτι ουτε θα ξοδευτω, ουτε θα παθω κατι αμα την παρω τωρα και την βαλω σε 2 χρονια και δεν εχει την μεγιστη αποδοση. Ετσι το βλεπω. Θεωρεις ότι ειναι εντελώς λάθος η τοποθέτησή μου; Αν λοιπον παρω τωρα μια εφεδρική, από την αποθηκεύσω 'ξερά' καπου, προτείνεις κάτι για την διατηρώ όσο το δυνατόν σε 'φόρμα'; Πχ μια πλήρης φόρτιση κάθε εξάμηνο θα βοηθούσε; Να βγαζω την τρεχουσα μπαταρια απο το ups, να βαζω την εφεδρικη, να τη φορτιζω για κανενα δεκάωρο, και μετά να την αποθηκεύω πάλι. Υπάρχει κανενά mini plan για απλή συντήρηση, πέρα από μια σκέτη αποθήκευση; το θεωρω λαθος διοτι.α.δεν χρειαζεται να περιμενεις να ψοφησει η αλλη για να παρεις νεα. πρωτον το Ups θα σε ενημερωσει απο πιο πριν με ενδειξη. β.θα το καταλαβεις μονος σου οταν μεσα απο το software θα δεις οτι με το ιδιο φορτιο εχεις πλεον λιγοτερο χρονο οταν κοπει το ρευμα.αν πχ με ενα Pc Πανω σου λεει οτι θα κρατησει 20 λεπτα και μετα απο 4 χρονια ειναι στα 5 λεπτα ε ναι μπορεις να την αλλαξεις. επισης στα apc βγαζει 3 χρονια.θα μπορουσες να την αλλαξεις αμα θες προληπτικα και απο τα 2 χρονια.ακομα και να βγει Off η μπαταρια το ups λειτουργει κανονικα και κανει surge Κανονικα. να καθεσαι τωρα να βγαζεις μπαταριες να ξαναβαζεις για να κανεις φορτιση δεν εχει νοημα.Υπαρχουν διαφορα Plan φορτισης.απο την φορτιζω,ξεφορτιζω και φορτιζω τελειως μεχρι κανω το ιδιο αλλα δεν την γεμιζω ολοκληρη.οποτε ναι θεωρω λαθος την τοποθετηση.πηγαινε παρε μπαταρια σε 2 χρονια απο τωρα μην πω 3 χρονια απο τωρα.
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Να το πω κι αυτο.Ειπα να δω πως μπορει να παει μια νεα συνηθεια, να κλεινω το ups τις ωρες που δεν ειμαι στο σπιτι.Μαλλον ειναι καλη συνηθεια, οταν το θυμαμαι.Καλο κανει, κακο δεν κανει, ετσι δεν ειναι;Κι οταν επιστρεφω σπιτι, να το ανοιγω.Αλλα ομως, χτες, για πρωτη φορα στα χρονικα, το ραδιοcd μου που ειναι κι αυτο πανω στο ups, αφου πηρε ρευμα οταν ανοιξα το ups και μετα το ραδιο-cd, μετα αρχισε διαφορα 'τρελά', πχ ειχε ρευμα αλλα δεν 'αναβε', δεν 'ανοιγε', δεν μπορουσα να κανω τιποτε. Ετσι, του εβγαλα τελειως το καλωδιο τροφοδοσιας για μερικα λεπτα. Τοτε σκεφτηκα 'εχει γουστο να μου χαλάσει/καεί συσκευή, εξαιτίας του ups!!!!'. Θα ηταν το ακρον αωτον, σαν να λεμε πεθανε απο αλεξιπτωτο που υποτιθεται οτι σε σωζει. Τελικα, μετα που ξανασυνεδεσα το καλωδιο, ολα ηταν μια χαρα. Ηταν τυχαιο γεγονος; Αν μη τι αλλο, το ρευμα που δινει το Ups στις συσκευες ειναι...το 'σωστο'! Τι να πω, αυτονοητα πραγματα, απλα ομως προβληματιστηκα.
panos0100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ποιος θα μου το ελεγε οτι πριν μερικες μερες ενω λεγαμε για τα ups ξανα το δικο μου ups θα ειχε προβλημα συγκεκριμενα σημερα η μπαταρια ξεφωρτισε χωρις να εχει διακοπη ρευματος ή κατι αλλο, και πλεον δεν γεμιζει δειχνει οτι φωρτιζει αλλα δεν, ειναι η 2 φορα που το κανει που οι μπαταριες χαλανε, την πρωτη φορα ειχα εγγυηση και το πηγα στο πλαισιο αλλαξανε μπαταριες αλλά τωρα δεν εχει εγγυηση ερωτηση οι μπαταριες πρεπει να καινε; μηπως γι αυτο χαλασαν απο την θερμοτητα; ποσο κανουν για αλαγη; παιρνει 2 μπαταριες 12ν 7AH και επισης τι να παρω τωρα να παρω ups ή σταθεροποιητη; ειναι το ρευμα καπως περιεργο σπιτι μου, μηπως αυτα τα τσακ τσακ που εκανε καθε βραδυ εκαψαν τις μπαταριες για ακομα μια φορα; και τι να παρω τωρα, αυτη την στιγμη τα εχω στο ρευμα της δεη γιατι χρειαζομαι τον υπολογιστη
panos0100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ναι αλλα μερικες που εχουν 40Ε η μια δεν ειναι καλυτερες; αυτες ποσο θα αντεξουν των 11Ε δεν ξερω κιολας αλλά καλυτερα να μην βαλω τιποτα γιατι μπωρει να εχει και προβλημα το ups ζεματουσε οταν το επιανα και επισης οι μπαταριες οταν δεν ειχε ρευμα το μετρησα και εδινε 190V ειναι φυσιολογικο αυτο; παντος δουλευαν ολες οι συσκευες μου χωρις τα 220 τα εκλεινα δηλαδη δεν ειχε προβλημα τωρα τι να παρω; σταθεροποιητη τασης ή ups; http://www.e-shop.gr/digitus-dn-170014-1-ups-1000va-600w-line-interactive-p-PER.611745 αυτο ειναι για ups http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152 και αυτο για σταθεροποιητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα