Aspidas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Χρήσιμη πληροφορία, και εγώ που νόμιζα ότι δεν είναι και τόσο καλό επειδή δεν ήξερα τη μάρκα. Φυσικά δεν θα το δώσω πουθενά. Σχετικά με την κάρτα καταλήγουμε στην παραπάνω που προτείνει ο φίλος έτσι;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ναι,ειναι η καλυτερη λυση για τον επεξεργαστη που εχεις. Και μια 6850 δεν θα σε χαλουσε βεβαια αλλα τεσπα.μην ξοδευτεις παραπανω.
Aspidas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Κάτι τελευταίο τις γιορτές ίσως να αγοράσω αυτον τον επεξεργαστή http://www.skroutz.gr/s/76013/Intel-Core-2-Quad-Q8400.html (4πύρηνος)Είναι καλός? Δεν με ενδιαφέρει αν το Socket 775 θα εξαφανιστεί σε λίγους μήνες, με ενδιαφέρει να είναι καλύτερος από τον Ε6500 (αυτό έλειπε ) και να παίζει και τα καινούρια Games . Είναι καλός?
stm00192 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερος ναι είναι!! Τα χρηματα που ζητάει όμως καινουργιος δεν τα αξιζει με την καμια.. Η αλλαγή αυτή αξίζει μόνο αμα τον βρεις μεταχειρισμένο σε καλή τιμή αλλιώς καλύτερα να μείνεις ώς έχεις!!
Aspidas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερος ναι είναι!! Τα χρηματα που ζητάει όμως καινουργιος δεν τα αξιζει με την καμια.. Η αλλαγή αυτή αξίζει μόνο αμα τον βρεις μεταχειρισμένο σε καλή τιμή αλλιώς καλύτερα να μείνεις ώς έχεις!! Έχεις δίκιο, είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του, θα προσπαθήσω να τον βρω σε αγγελία αλλιώς θα πάρω αυτόν http://www.skroutz.gr/s/66670/Intel-Core-2-Quad-Q8300-Box.html που είναι λίγο πιο φθηνός(15~ε στις μέρες μας δεν είναι και λίγα )! Γιατί άν κάνω ολική αναβάθμιση πρέπει να αλλάξω, μνήμες, cpu και όλα αυτά κοστίζουν όσο νά'ναι.
conkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 αν αλλαξεις επεξεργατη παιρνεις με 100-120€ απο τους καλυτερους που κυκλοφορησαν για S775 μεταχειρισμενο βεβαια. οποτε μην παρεις αυτον συγκεκριμενα
tonkpils Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η καρτα να ειναι τοσο ισχυρη με αποτελεσμα ο επεξεργαστης να την κραταει πισω και να μην αποδιδει τα μεγιστα που μπορει! Ποια καρτα σκεφτεσαι να παρεις και σε τι αναλυση οθονης παιζεις? Μιας κ το ανεφερες, ενας phenom II x6 1090T 3,2 με καρτα γραφικων 6870 1GB ειναι καλος συνδιασμος?
conkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα συνδιασμος ειναι , γιατι οχι ? δεν ειναι ασχετο ομως με το θεμα του παιδιου ?
logitech Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 παντος αμα ψαχτεις και στις αγγελιες παιζουν καρτουλες δυνατες με εγγυηση και σε καλα λεφτα
Aspidas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά σχετικά με αυτή την κάρτα http://www.skroutz.gr/s/336293/MSI-Radeon-HD6770-1024MB.html , χωράει σε όλα τα κουτιά ε? Την βλέπω λίγο μεγάλη για την πίσω έξοδο του κουτιού μου που είναι σαν κλασσική PCI . Την παράγγειλα και πιστεύω να μην έχω πρόβλημα.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα θα σωρεσει η καρτα.ειναι single slot.
Aspidas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Και για του λόγου το αληθές να πως είναι Uploaded with ImageShack.us . Η καρτούλα ήρθε σήμερα, δεν την άνοιξα ακόμα διότι θέλω την βοήθεια έμπειρων , τα ερωτηματά μου είναι τα εξής : 1) Πρέπει να κάνω Format πριν ή όταν βάλω την καινούρια κάρτα? (MSI 6770) 2) Εξηγήστε μου πως να την βάλω και να βγάλω την παλιά (ναι, καλά καταλάβατε, είμαι άσχετος ). Τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην τα κάνω θάλασσα ?
stm00192 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Και για του λόγου το αληθές να πως είναι Uploaded with ImageShack.us . Η καρτούλα ήρθε σήμερα, δεν την άνοιξα ακόμα διότι θέλω την βοήθεια έμπειρων , τα ερωτηματά μου είναι τα εξής : 1) Πρέπει να κάνω Format πριν ή όταν βάλω την καινούρια κάρτα? (MSI 6770) 2) Εξηγήστε μου πως να την βάλω και να βγάλω την παλιά (ναι, καλά καταλάβατε, είμαι άσχετος ). Τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην τα κάνω θάλασσα ? H Ψύκρα του επεξεργαστή χρειάζεται επιγόντως καθάρισμα!!! Και τα καλώδια ένα συμάζεμα!!
mikevchq Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ναι καλουτσικα θα εισαι... μονο προσεχε μην βαλεις καμια πολυ δυνατη καρτα .. γτ θα τρωει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη! Δε συμφωνω με την θεωρια του "μπουκαλιου" οσο αφορα CPU με GPU. Ειναι εντελως διαφορετικα και ανεξαρτητα συστηματα και δεν τραβαει πισω το ενα το αλλο. Το οτι ενα παιχνιδι μπορει να κολλαει δε σημαινει οτι υπαρχει μπουκαλι αλλα οτι, εφοσον η GPU ειναι αρκετα γρηγορη, η CPU δεν μπορει να ανταπεξελθει στους υπολογισμους που απαιτει ο κωδικας του παιχνιδιου. Αν λοιπον η CPU καλυπτει επαρκως τις υπολογιστικες απαιτησεις του παιχνιδιου τοτε η απεικονιση των γραφικων θα ειναι ομαλοτερη και γρηγοροτερη με μια πιο γρηγορη GPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα