Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω τον επεξεργαστη intel pentium dual core e6500 2,93ghz , είναι καλός για gaming αν συνδιαστει με μια καλή κάρτα γραφικών; Στην ανάγκη κάνω και o/c αν χρειαστει. Είναί χάλια τα οικονομικά μου και δεν υπάρχεί περιπτωση αναβάθμισης έκτος από την κάρτα γραφικών.

android.png

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα περισσοτερα παιχνιδια με ένα καλό oc οχι δεν θα έχει πρόβλημα... σε καποια λίγα (αριθμός που αυξανεται συνεχεια πλεον) που υποστηριζουν πολλους πυρήνες ναι θα έχεις!!

Δημοσ.

Δεν εννοώ τα πολύ βαριά παιχνίδια όπως το Bf 3. Άπλα κανένα Racing game οπως το τελετυταιο need fοr speed, και διάφορα άλλα που γράφουν dual core στις ελαχιστες απαιτησεις :) Θα είμαι εντάξει δηλαδή;:)

android.png

Δημοσ.

Ναι καλουτσικα θα εισαι... μονο προσεχε μην βαλεις καμια πολυ δυνατη καρτα .. γτ θα τρωει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη!

android.png

Δημοσ.

Ναι καλουτσικα θα εισαι... μονο προσεχε μην βαλεις καμια πολυ δυνατη καρτα .. γτ θα τρωει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη!

android.png

Δηλαδή;

android.png

Δημοσ.

Δηλαδή;

android.png

Η καρτα να ειναι τοσο ισχυρη με αποτελεσμα ο επεξεργαστης να την κραταει πισω και να μην αποδιδει τα μεγιστα που μπορει!

Ποια καρτα σκεφτεσαι να παρεις και σε τι αναλυση οθονης παιζεις?

android.png

Δημοσ.

Δεν ανεβαινει η αναλυση της οθονης σου αλλο?

Eπισης ποιο ειναι το budget?

Είναι η maximum ανάλυση της οθόνης. Το budget είναι μέχρι 100€.

android.png

Δημοσ.

Μια χαρα είναι και το τροφοδοτικό σου όπως είπε και ο Thanos οποτε προχώρα για την 6770 αφοβα!!

Δημοσ.

Λογω μαρκας,και αυτο εχει ως αποτελεσμα να εχει καλα amperes στις γραμμες αλλα και τα watt σου ειναι πολλα.μια χαρα εισαι.μην το πουλησεις και μην το αλλαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...