Hamurabi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια,ειμαι εδω και μερικα χρονια κατοχος conn x 24mbit. Καθε διμηνο που ερχεται ο λογαριασμος πληρωνω 90 ευρω περιπου. Επειδη ομως πλεον ζορισαν τα οικονομικα θα ηθελα καποια προταση για να το μειωσω δραστικα το 90αρι. Υπαρχει καποια αξιολογη προταση που να εχω εστω περιπου ιδια ταχυτητα και να πληρωνω αρκετα λιγοτερα;
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Οσο αφορά την ταχύτητα δώσε μας μερικά στοιχεία απο την υπάρχουσα σύνδεση μεσα απο το status του router , downstreasm / upstream snr κτλπ για να σου πούμε ποσο περίπου θα εισαι και με την αλλη εταιρία που θα πας. Να ξέρεις οτι αν πας σε αλλη εταιρία πανω κάτω θα παίζεις οπως και με το connex δεν θα δεις τεράστιες διφορές μιας και ο χαλκός που έρχεται μεχρι το σπίτι σου ειναι ο ίδιος για ολες, και εξαρτάται ποσο μακρία εισαι και απο το dslam δεν υπάρχει δηλαδή σίγουρη απάντηση αν θα εισαι καλύτερη η ακόμα και λίγο παρακάτω. Τώρα οσο αφορά τις τιμές θα σου πουν τα παιδιά εδώ μιας και δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα των πακέτων και τιμών
krypton Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 όλοι οι εναλλακτικοι έχουν βγαλει τις προσφορές τους. αν μπεις στα site τους σίγουρα θα βρεις την τιμη που ψάχνεις. τελευταία παίζει πολύ η προπληρωμή που το κανει η forthnet και νομιζω η wind. με προπληρωμη στη forthnet σου βγαινει 17ευρώ το μήνα για 8 μήνες.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 πανω κατω θα συγχρονισεις τα ιδια.μικρες διαφορες θα δεις λογω margin px η forthnet δινει 6 αντι για ενα οποτε σε ιδιο config ισως κερδισεις κανα megabit.επισης παιζει ρολο και ο εξοπλισμος.μερικα ρουτερ παιζουν καλυτερα αλλα ποιο σταθερα.αλλα χοντρικα πανω κατω θα εχεις τα ιδια εκτος απροοπτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα