johnpontios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει το εξής: Τον τελευταίο καιρό που χρησιμοποιώ Google Chrome παρατηρώ πως ενώ στο facebbok είμαι εκτός συνομιλίας, στους φίλους μου φαίνομαι ότι είμαι εντός και λαμβάνω μηνύματα τα οποία μου έρχονται έπειτα σαν inbox. Εχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως αντιμετωπίζεται; Πριν χρησιμοποιούσα firefox και δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα. Ετσι λοιπόν αναρωτιέμαι αν είναι κάποια ρύθμιση που με ξέφυγε του facebbok ή αν πρεπει να κανω καποια ρύθμιση στον Google Chrome. Ευχαριστώ πολύ.
johnpontios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Και ενημερώσει τον έχω κάνει αλλά πάλι τα ίδια...μπας και παίζει τίποτα άλλο; Δε ξέρω τι να πω; Υπάρχει κάποια άλλη λύση να δούμε ;
dimitrisOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 για ψαξε και εδω https://www.facebook.com/help/?tab=browse
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Mηπως μπαινεις στο facebook απο android συσκευη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα