xlomo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Έχω ένα JEditorPane το οποίο προβάλει αρχεία html, στο οποίο έχω κάνει override τη συνάρτηση paintComponent ώστε να μπορώ να αλλάζω το ζουμ των περιεχόμενων. protected void paintComponent(Graphics g) { Graphics2D g2d= (Graphics2D)g; g2d.scale(zoom, zoom); super.paintComponent(g2d); } το πρόβλημά μου είναι πως με zoom διαφορετικό του 1 δεν δουλεύει σωστά το ποντίκι με το JEditorPane, μου επιλέγει το κείμενο που θα βρίσκονταν στο σημείο του ποντικιού πριν το zoom, ξέρει κανένας πως να το διορθώσω ?
GKNSB Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://java-sl.com/S...EditorPane.html
xlomo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το έχω δει αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με html, βρήκα εναλλακτική λύση αλλά δουλεύει μόνο με το Nimbus L&F.
GKNSB Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Για ρίξε την εναλλακτική να την έχουμε υπόψην
xlomo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Στο L&F Nimbus παρατήρησα πως αν αυξηθεί το FontSize του JEditorPane γίνεται μεγέθυνση στο περιεχόμενό του, κάτι που δεν συμβαίνει στο Metal. Η προσωρινή εναλλακτική που χρησιμοποίησα είναι η : public void ZoomIn(){ Font f = XMLpane.getFont(); int Style = f.getStyle(); String Name = f.getName(); int size = f.getSize(); f = new Font(Name,Style,size + 4); Εditorpane.setFont(f); } public void ZoomOut(){ Font f = XMLpane.getFont(); int Style = f.getStyle(); String Name = f.getName(); int size = f.getSize(); f = new Font(Name,Style,size - 4); Εditorpane.setFont(f); } Λειτουργεί με τα HTML που δεν έχουν ορίσει με αριθμό π.χ "12" το μέγεθος της γραμματοσειράς όπως π.χ. font-size:75% ή font-size:x-large κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα