naruto14 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έχω μια απορία.. Τόσο καιρό εγώ τα προγράμματα και τα παιχνίδια τα εγκαθιστούσα στο αρχεία εφαρμογών χ86. Αλλά πρόσφατα άκουσα ότι στα παιχνίδια αν τα εγκαταστήσεις στο αρχεια εφαρμογων [χωρις το χ86] ο επεξεργαστής αποδίδει καλύτερα. Έχω Windows 7 Ultimate 64bit.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έχω μια απορία.. Τόσο καιρό εγώ τα προγράμματα και τα παιχνίδια τα εγκαθιστούσα στο αρχεία εφαρμογών χ86. Αλλά πρόσφατα άκουσα ότι στα παιχνίδια αν τα εγκαταστήσεις στο αρχεια εφαρμογων [χωρις το χ86] ο επεξεργαστής αποδίδει καλύτερα. Έχω Windows 7 Ultimate 64bit. Οτι παει στο Program Files (χωρις το x86) ειναι εφαρμογη 64bit. Εχεις καποιο παιχνιδι που ειναι 64bit? Η απλη αλλαγη φακελου κατα την εγκατασταση δεν βελτιωνει τιποτα.
naruto14 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Οτι παει στο Program Files (χωρις το x86) ειναι εφαρμογη 64bit. Εχεις καποιο παιχνιδι που ειναι 64bit? Η απλη αλλαγη φακελου κατα την εγκατασταση δεν βελτιωνει τιποτα. Α αλήθεια? Τότε είναι το ίδιο πράμα δηλαδή ε? Ωραία ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα