Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σημερα το μεσημερι ενα ποτηρι νερο (ειχε ελαχιστο νερο μεσα) επεσε πανω στο macbook μου. Η αντιδραση μου ηταν αστραπιαια το γυρισα αναποδα εβγαλα μπαταρια και φορτιστη σε 5 sec περιπου. Το γυρισα αναποδα το εκανα με πιστολακι λιγο μονο και μετα το ανοιξα. Δουλεξε κανονικα. Το εκανα hardware test και ολα καλα. Το εκλεισα το αφησα 3 ωρες και μετα εβγαλα τα πληκτρα και διαπιστωσα πως δεν ειχε νερο απο κατω. Πριν 10 λεπτα το ξανανοιξα και το κλεισα. Τωρα το εχω αναποδα κλειστο σε ενα δωματιο με αεροθερμο... Τι αλλο πρεπει να κανω? Νομιζω πως την γλιτωσα .. Λεω αυριο να το ξανανοιξω και να αρχισω να το χρησιμοποιω κανονικα.

Παιδια δωστε τα φωτα σας...

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ε αφου βλεπεις και δουλευει μεχρι τωρα, ειναι οκ.

Τι κερακι ρε φιλε για ενα λαπτοπ; χαχαχαχα

ειδα 1400 ευρω να περνανε απο μπροστα μου σε 2 sec το κερακι θα μου γλυτωνε?? :mrgreen:

ακουσα οτι το ρυζι τραβαει την υγρασια λες να βαλω πανω στο πληκτρολογιο?

Δημοσ.

ειδα 1400 ευρω να περνανε απο μπροστα μου σε 2 sec το κερακι θα μου γλυτωνε?? :mrgreen:

ακουσα οτι το ρυζι τραβαει την υγρασια λες να βαλω πανω στο πληκτρολογιο?

με πιστολακι μονο στον καφτον αερα καντο παλι και θα εισαι ΟΚ !

Δημοσ.

Εγω πιστευω μια χαρα εισαι απο την στιγμη που δεν ειδες καποιο θεματακι μεχρι τωρα ;)

Παιξ' το λιγο στον ζεστο αερα οπως λεει ο δημητρης απο πανω και θα εισαι κομπλε..

Δημοσ.

Βαλε το λαπτοπ μεσα σε μια σακουλα και πανω στο πληκτρολογιο βαλε ρυζι(βαλτο σε ενα δυκτακι ή πανω σε ενα κομματι χαρτι για να μην μπει το ρυζι μεσα στο λαπτοπ, αν και απιθανο).

Ετσι το ρυζι θα απορροφησει την υγρασια.

Δημοσ.

Βαλε το λαπτοπ μεσα σε μια σακουλα και πανω στο πληκτρολογιο βαλε ρυζι(βαλτο σε ενα δικατκι ή πανω σε ενα κομματι χαρτι για να μην μπει το ρυζι μεσα στο λαπτοπ, αν και απιθανο).

Ετσι το ρυζι θα απορροφησει την υγρασια.

τωρα το εχω στο αεροθερμο και το φυσαει μεσα σε ενα δωματιο... στο χλιαρο ισα ισα το φυσαει ... λες να ακολουθησω τακτικη με ρυζι?

Δημοσ.

τωρα το εχω στο αεροθερμο και το φυσαει μεσα σε ενα δωματιο... στο χλιαρο ισα ισα το φυσαει ... λες να ακολουθησω τακτικη με ρυζι?

Ειναι κ πιο ακινδυνη και απορροφαει περισσοτερη υγρασια..

Το βραδυ θα το κανεις αυτο με το ρυζι:

θα κανεις αυτο πυο σου ειπα και θα το αφησεις ολο το βραδυ ετσι.

Δημοσ.

Το αεροθερμο κανει πολυ ξηρη την ατμοσφαιρα, δηλαδη χωρις υγρασια, πιστευω οτι κινηθηκες πολυ σωστα, δεν θα εκανα κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...