Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε idle mode μου παιζει 38-45 βαθμους...

Σε Full load φτανει τους 69

Ειμαι σε καλο δρομο Η υπαρχει θεμα ;

Δημοσ.

Sapphire το εγραψα ! :) Απλα θυμαμαι με την 5850 ειχα πιο χαμηλες θερμοκρασιες. ΙΣως παιζει ρολο το κουτι !

το περιεργο ειναι οτι μερικες φορες κατεβαινει στο idle και στους 34

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm

Thano αυτη ειναι φιλε.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Στα κατώτερα όρια. Δύσκολα να κατέβει μια 5850 χαμηλότερα, εκτός αν μιλάμε για τρελή υλοποίηση. Ειδικά στα load temps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι. Στα κατώτερα όρια. Δύσκολα να κατέβει μια 5850 χαμηλότερα, εκτός αν μιλάμε για τρελή υλοποίηση. Ειδικά στα load temps

Απλα μου φαινονται λιγο ανεβασμενα τα νουμερα σε idle mode σε full ενταξει παιζεται η κατασταση.

Αλλα αφου λετε μια χαρα δεν τρεχει και τιποτα.

Να καει δεν προκειται B)

Ninos30 : Για την 6850 λεω,Η 5850 πουληθηκε .

Επεξ/σία από barman
Δημοσ.

Εδώ και 3 μέρες έχω την sapphire 6850 και αν ΔΕΝ βάλω manual fan control στο amd control center (από 40% και πάνω), το pc κρασάρει σε gaming μετά από 10 λεπτά.

Η μόνη προειδοποίηση είναι κάποια artifacts 1 δευτ. πριν κολλήσουν τα πάντα.

Γιατί το auto fan control δεν ψύχει επαρκώς την κάρτα;

Catalyst 11.10, win7 64.

edit: οι θερμοκρασίες είναι τουλάχιστον 10c πάνω από την 5770 που είχα.

Δημοσ.

εγώ με τους τελευταίους 11.10 με την gigabyte 5850οc που εχω με το αυτόματο στο fαn και παιζωντας το bf3 υlτrα εχω κατω απο 60c με ενα κουτι τhermαlτακe v3 40ε κουτι και με οc 850/1150 αυτες της θερμοκρασίες που μας λες δεν είδα.Και αποτι λένε η σειρά η δικιά σου είναι ποιο δροσερή.Αλλά αυτό που εχω καταλάβει είναι ότι η σειρά 6 είναι όλο προβλήματα.

Δημοσ.

Αλλά αυτό που εχω καταλάβει είναι ότι η σειρά 6 είναι όλο προβλήματα.

Αυτό τωρα απο που προέκυψε πάλι?? :whistle:

Δημοσ.

@akisk

Προφανώς έχεις τραγικό airflow στο κουτί σου. Κοίταξε να το βελτιώσεις με κανέναν extra ανεμιστήρα. Επίσης μπορεί να έπεσες σε προβληματική κάρτα. Εγώ πχ όταν αγόρασα τις 2 5850 μου, η μία μου έβγαλε πρόβλημα από την αρχή. Είτε σε auto είτε σε manual και οι 2, η μία έτρεχε σε μισές στροφές ο ανεμιστήρας απ' ότι η άλλη. Θα μπορούσε να στρώσει με ένα firmware update, αλλά την πήγα πίσω και την άλλαξα. Και είναι φυσικό η 6850 να είναι +10 βαθμούς από την 5770/6770.

#georsev

Πραγματικά που το είδες εσύ αυτό με την σειρά 6xxx?!!! Ίσα-Ίσα που πραγματικά είναι η πιο απροβλημάτιστη σειρά που έχει βγει, και πολύ "δροσερή" εν συγκρίσει με τις επιδόσεις που έχει.

Το μόνο που πρόβλημα που έχουν οι ΑΤΙ κάρτες είναι οι drivers (όχι ότι φυσικά είναι και λίγο...). Ώσπου να βγάλουν έναν σωστό εκεί στην AMD, περνάνε 5-6 σειρές.

Δημοσ.

Μπα το airflow του κουτιού είναι ιδανικό. Άλλαξα την κάρτα και όλα κομπλέ όσον αφορά τα κολλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...