Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αξίζει να αλλάξω την 8800GS 384MB με μία Vapor-X 4870 1GB; Θα δω ικανοποιητική διαφορά στα παιχνίδια; Δεν με ενδιαφέρει να παίζω σε full extra detail αλλά ας πούμε θέλω να παίξω το BF3 σε μέτρια γραφικά χωρίς να κολλάει.

Το σύστημα είναι Core2Duo E7200, 4GB DDR3, FullHD 23" Samsung...

Επεξ/σία από PaNtErAz
Δημοσ.

Η 4870 ειναι καλυτερη ναι,αλλα το θεμα ειναι να μην δωσεις λεφτα για την ανταλλαγη.

Κατάλαβα τι λες. Την βρήκα 60 και μάλλον δεν λέει. Αν πάω σε κάτι καλύτερο πρέπει και περισσότερα να δώσω και να αλλάξω και τροφοδοτικό... :(

Δημοσ.

Βρίσκεις 5770 στα 80€ ίσως και λιγότερα. (από αγγελίες εννοώ)

Αχ, που είναι κρυμμένες! Τόσα site έψαξα...

Δημοσ.

Παιδιά το BF3 είναι αρκετά βαρύ παιχνίδι. Εμένα το σύστημα μου με σχεδόν όλα στα Ultra βγάζει γύρω στα 70-100 FPS... Το λέω για να μην περιμένετε πολλά με μέτρια εώς κακά συστήματα...

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν περιμένω πολλά αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από την 8800GS θα είναι. Έβαλα λοιπόν μια αγγελία ζήτησης και περιμένω.

Αντίστοιχη κάρτα πια είναι; Η GTS250; Πια άλλη;

H 6770 είναι χειρότερη; Την βρίσκω καινούργια με 99 από το πλαίσιο κιόλας! Από το να πάρω 80 μεταχειρισμένη 5770 μήπως είναι καλύτερα καινούργια 6770;

Δημοσ.

Η 6770 είναι ίδια με τη 5770. Απλά νεότερης γενιάς. Επιδόσεις όμως ίδιες έχουν.

Τώρα το πιθανότερο είναι η 5770 μεταχειρισμένη στα 80€ να είναι καλύτερη της 6770 καινούργιας στα 100€.

Αλλά θα έχει λίγη εγγύηση κτλ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...