Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

evo : kala nai entaksei dn eipa tipota oti tha to kanw alla apo oti fenete den ta niazete ta lefta tou h thelei na ta aksiopoihsei poly.. alla parola auta kalh douleia alla einai mia kalh skepsh gia to ti mporeis na ftiaksei sthna kai arketa kala.. apo oti rwthsa palikaria krataei kapou sta 3 xronia kai na thn zorizeis pou to eipan paidia pou thn xrhsimopoihoun kai thn zorizoun sunexeia.. alla ok kalutera na pas opws les...

Δημοσ.

vasika einai o kathenas ti patentes thelei na kanei....

evo : kala nai entaksei dn eipa tipota oti tha to kanw alla apo oti fenete den ta niazete ta lefta tou h thelei na ta aksiopoihsei poly.. alla parola auta kalh douleia alla einai mia kalh skepsh gia to ti mporeis na ftiaksei sthna kai arketa kala.. apo oti rwthsa palikaria krataei kapou sta 3 xronia kai na thn zorizeis pou to eipan paidia pou thn xrhsimopoihoun kai thn zorizoun sunexeia.. alla ok kalutera na pas opws les...

ρε τα greeklish ρε παιδια......(σιγα μην το εγραψα σωστα.).

Δημοσ.

3 χρονια ? η η70 ζητημα να εχει κλεισει χρονο . . .

Δημοσ.

ναί λάθος μου πάνω στην βιασύνη. τώρα όσο για την η70 τα παιδιά που λέω δουλεύουν μέσα στους υπολογιστές όπως εγώ και την ζορίζουν λίγο και την έχουν πάρα πολύ καιρό δεν ξέρω πόσο αλλα κανέναν πρόβλημα μέχρι τώρα.. εγώ προσωπικά 2 χρόνια αν κρατήσει είμαι καλυμένος.. αλλίος πάω σε αντλια... το θεμα δεν ειναι να την πάρω το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να την βάλω που δεν έχω χώρο :P

Δημοσ.

ναί λάθος μου πάνω στην βιασύνη. τώρα όσο για την η70 τα παιδιά που λέω δουλεύουν μέσα στους υπολογιστές όπως εγώ και την ζορίζουν λίγο και την έχουν πάρα πολύ καιρό δεν ξέρω πόσο αλλα κανέναν πρόβλημα μέχρι τώρα.. εγώ προσωπικά 2 χρόνια αν κρατήσει είμαι καλυμένος.. αλλίος πάω σε αντλια... το θεμα δεν ειναι να την πάρω το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να την βάλω που δεν έχω χώρο :P

Ποιο κουτι εχεις ?

αν εχεις 2 κενες θεσεις 5.25 περνεις ενα set DDC + Dual 5.25 tank η D5 + Dual 5.25 tank

(προσωπικα προτιμω το 2ο) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι και να βαλεις πανω (2 ψυγεια cpu και 2 καρτες τις αντεχει πολυ ανετα)

Δημοσ.

έχεις δίκεο αλλά το ρεζεβουαρ που μου εδειξες αυτο εχω παρει. το κουτι μου ειναι το cooler master scoot. και το έχω γεμήσει.. αν δεις τις φωτο. που ειχα ανεβασει...

Δημοσ.

έχεις δίκεο αλλά το ρεζεβουαρ που μου εδειξες αυτο εχω παρει. το κουτι μου ειναι το cooler master scoot. και το έχω γεμήσει.. αν δεις τις φωτο. που ειχα ανεβασει...

δεν νομιζω να πηρες καποιο απο τα παραπανω , πολυ πιθανο να πηρες αυτο στα 2 παραπανω ενσωματωνεις την αντλια μεσα και δεν χρειαζεσε επιπλεον χωρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...