Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά εγώ το έκανα τελικά με ρεζεβουαρ... πειραξα την h70 και ολα καλα... το εκανα πιο ομορφο και οι βαθμοι επεσαν 5 κελισιου πιο κατω ηταν κανονικα 25.. και τωρα ειναι 18.. βασμους κελισιου.. δεν ζορίζετε καθόλου η αντλια της η70.. απλώς σκέφτομαι να πετάξω πάνω και την gpu αλλα θα την υπερφορτόσω πολυ και παιζει να μου καει μετα απο λίγο ε;

θα ανεβάσω και φωτογρφίες να δείτε!!!!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό έφτιαξα ελπίζω να σας αρέσει... γιατί ψυλο κουράστηκα..:P

συγνώμη για την ανάλυση φωτογραφίας ήταν απο μικρή κάμερα!

Επεξ/σία από soklhtos
Δημοσ.

χαχα ευχαριστώ το φαν το έβαλα διότι συκόνουν πολλές θερμοκρασίες με τα "led" που έχουν και το έβαλα για καλό και για κακό εχω 8 gb μνήμη καλά είναι και όποτε χρειαστώ πχ overcloking να το κάνω χωρις φόβο..

Δημοσ.

ρε παιδιά μια ερώτηση υπάρχει ένα μικρό μηχανηματάκι που μπένει ανάμεσα στον σωλήνα που βγένει το ζεστό νερο. απο τον επερξεγαστη με ένα ανεμηστιράκι μέσα που γυρνάει.(νομίζω πέρνει και ρευμα!

δεν θυμάμε πως λέγετε αλλά το έχω δεί... ξέρετε αν βοηθάει την αντλία να στέλνει το νερό πιο γρήγορα; αν είναι να το πάρω και αυτό όστε να βάλω και gpu "καρτα γραφικών πάνω :/

Δημοσ.

ρε παιδιά μια ερώτηση υπάρχει ένα μικρό μηχανηματάκι που μπένει ανάμεσα στον σωλήνα με ένα ανεμηστιράκι μέσα που γυρνάει.

δεν θυμάμε πως λέγετε αλλά το έχω δεί... ξέρετε αν βοηθάει την αντλία να στέλνει το νερό; αν είναι να το πάρω και αυτό όστε να βάλω και gpu πάνω :/

Kαμια σχεση ειναι για να βλεπεις οτι οντως δουλευει η αντλια και καποιες φορες εχει φιλτρο για να κραταει μικροσωματιδια κατι τετοιο πρεπει να ειδες,οχι μονο δεν βοηθαει αλλα επιβαρινει και το κυκλωμα γιατι θελει ρακορ και στις 2 μεριες

Δημοσ.

απλά είδα ένα βίντεο με ένα τέτιο.. με καλοδιάκι που έβγενε.. κάπως σαν αυτό που μου έδιξες..

edit : ευχαριστώ πολύ για τα μηνυματά σου.. ολους.. συγνώμη αν σας κούρασα...

edit : αυτό τι είναι : http://www.watercoolshop.de/images/product_images/popup_images/71048_0.jpg

Δημοσ.

απλά είδα ένα βίντεο με ένα τέτιο.. με καλοδιάκι που έβγενε.. κάπως σαν αυτό που μου έδιξες..

edit : ευχαριστώ πολύ για τα μηνυματά σου.. ολους.. συγνώμη αν σας κούρασα...

edit : αυτό τι είναι : http://www.watercoolshop.de/images/product_images/popup_images/71048_0.jpg

Αυτο το συνδεεις σε 3pin Πανω στη μητρικη απλα και μπορεις να βλεπεις οτι εχει ροη στο κυκλωμα δεν δινει παραπανω ροη (η καποια εχουν ετοιμα κυκλωματα που τα συνδεεις πανω για να περνεις μετρησεις θερμοκρασιεσ κτλ

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ ρε evolution...

αν ξέρετε και ένα τελευτέο...

υπάρχει ανεμηστιράκι "cooler" που να βγάζει 4 πιν;; ενοοω ότι η καρτα γραφικών μου είναι η ati radeon hd 5870 και θα της βάλω ψυχτρα Prolimatech MK-13 και θέλω να παίρνει στροφες απο την κάρτα γραφικών αναλόγως με τους βαθμούς κελισίου... ευχαριστώ εκ τον προτέρον...

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ ρε evolution...

αν ξέρετε και ένα τελευτέο...

υπάρχει ανεμηστιράκι "cooler" που να βγάζει 4 πιν;; ενοοω ότι η καρτα γραφικών μου είναι η ati radeon hd 5870 και θα της βάλω ψυχτρα Prolimatech MK-13 και θέλω να παίρνει στροφες απο την κάρτα γραφικών αναλόγως με τους βαθμούς κελισίου... ευχαριστώ εκ τον προτέρον...

Δεν ειναι ιδια με αυτα που κουμπωνουν στη καρτα γραφικων τα 4 pin φαν τουλαχιστον δεν εχω δει στο εμποριο, αν δεν εχεις παρει ηδη τη ψυκτρα γιατι δεν κοιτας σε AC accelero xtreme plus 2? ειναι αρκετα αθορυβη και τα fan τις συνδεοντε πανω στη καρτα

Δημοσ.

την έχω πάρει είδη :/ ... ευχαριστώ πάντος θα ρωτήσω και θα δώ... κάνα ανταπτοράκι αν υπάρχει ίσως δεν ξέρω..

Δημοσ.

την έχω πάρει είδη :/ ... ευχαριστώ πάντος θα ρωτήσω και θα δώ... κάνα ανταπτοράκι αν υπάρχει ίσως δεν ξέρω..

LinkΚατι τετοιο ψαχνεις μαλλον

Δημοσ.

ναί εβο. στο πείπου ναί αν δείς την κάρτα το βίσμα της είναι λίγο ακόμα διαφρετικό "νομίζω" μπορεί και να κάνει και αυτό.. άρα υπάρχει.... έτσι;

edit : ξανασκέφτομαι να της βάλω και κάρτα γραφικών μαζί με την η70

δες εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=5FnLjWZMlWo

δεν είναι τρελό;

Δημοσ.

ναί εβο. στο πείπου ναί αν δείς την κάρτα το βίσμα της είναι λίγο ακόμα διαφρετικό "νομίζω" μπορεί και να κάνει και αυτό.. άρα υπάρχει.... έτσι;

edit : ξανασκέφτομαι να της βάλω και κάρτα γραφικών μαζί με την η70

δες εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=5FnLjWZMlWo

δεν είναι τρελό;

Tι διαρκεια ζωης νομιζεις θα εχει μετα η αντλια σου ? αμα ειναι να βαλεις νερο στις καρτες καλυτερα δωστε τα λεφτα και παρε ενα waterblock και μια σωστη αντλια και βαλε την PK17 στην καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...