Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και τα φώτα σας, σας παρακαλώ!

λοιπόν να εξηγήσω τον λόγο που το έκανα το εξής που λέω κάτω.

γενικά μαρέσει η ομορφιά του υπολογιστή με νερό έτσι είχα υδρόψυξη την h70 και την ξένωσα όστε να την κάνω με διαφανές σωλήνα και χρωματάκη να περνάει!

έτσι αγόρασα ρεζεβουαρ αυτό http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0uo_hEkAJewtBpTZbc1_tdJ2Z8hHtHiFo3STtQCXJP-1syFFoixm4VDHSxA

και αγόρασα υγρό και σωληνα. τα πήρα απο μultirama-peiraia.

έχω την εξής απορία ρώτησα και εκει αλλά τίποτα, έχω τον σωλήνα tube feser hose 3/8. και ψάχνω πως να το κουμπόσω στο ρεζεβουαρ... διότι η τρύπα του ρεζεβουαρ είναι μεγαλύτερη.

έχετε καμιά ιδέα;;; ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον και το χρόνο σας!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα χρειαστείς ένα ρακόρ που θα βιδώνει στο ρεζερβουάρ και θα βγάζει το επιθυμητό πάχος για να βάλεις τον σωλήνα σου. Πως και που θα το βρεις ακριβός δεν ξέρω. Στο multirama extreme δες αν έχουν.

Κάνε ένα ψάξιμο σε κάνα skroutz για αρχή.

Δημοσ.

καλησπέρα και τα φώτα σας, σας παρακαλώ!

λοιπόν να εξηγήσω τον λόγο που το έκανα το εξής που λέω κάτω.

γενικά μαρέσει η ομορφιά του υπολογιστή με νερό έτσι είχα υδρόψυξη την h70 και την ξένωσα όστε να την κάνω με διαφανές σωλήνα και χρωματάκη να περνάει!

έτσι αγόρασα ρεζεβουαρ αυτό http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0uo_hEkAJewtBpTZbc1_tdJ2Z8hHtHiFo3STtQCXJP-1syFFoixm4VDHSxA

και αγόρασα υγρό και σωληνα. τα πήρα απο μultirama-peiraia.

έχω την εξής απορία ρώτησα και εκει αλλά τίποτα, έχω τον σωλήνα tube feser hose 3/8. και ψάχνω πως να το κουμπόσω στο ρεζεβουαρ... διότι η τρύπα του ρεζεβουαρ είναι μεγαλύτερη.

έχετε καμιά ιδέα;;; ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον και το χρόνο σας!

Λοιπον αρχικα για μενα δεν αξιζει αυτη η μετατροπη γιατι επιβαρινεις πολυ την ηδη αδυναμη αντλια της Η70

Μετα για να συνδεσεις το σωληνα στο καθε εξαρτημα θες ρακορ (fitting) που για το σωληνα σου ειναι αυτο ενα μεγαλο λαθος σου ειναι οτι πρωτα δεν ρωτησες , Πως θα βαλεις τον παραπανω σωληνα στο Block ?απο οσο θυμαμε τα "ρακορακια" του ειναι fix πανω στο Block αλλα και να βγαινουν δεν εχεις χωρο να βαλεις τοσο χοντρο σωληνα εκτος αν παιξεις με μειωτηρα που μπορει αντι για καλο να σου βγει σε κακο

Δημοσ.

λοιπόν 1ον. ευχαριστώ για την απαντησή σας.. τώρα όσο για το τι είναι κακό εντάξει δεν χάθηκες και ο κόσμος ε΄γω έχω δεί σε αυτα που βάζω ε΄γω να βάζουν και "block vga" και να την συκόνει άσχετο αν την ζορίζει η όχι.. τελοσπάντον

το block της η70 έχει είδη κάτι σοληνάκια που τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα.. το θέμα μου είναι ότι ο σωλήνας που πήρα κάνει σφινόνει στο block και στο ψυγείο αλλά δεν ξέρω πως να το σφινόσο και στο ρεζεβουαρ...

edit : έχετε να προτίνετε κάνα ρακόρ που να βγάζει σε σωλήνα που λέω πάνω;;;

edit 2 : φύσηξα απο τον σωλήνα που πήρα όπως λέω πάνω και δεν περνάει ο αερας ξεκουραστα ζοριστικα λιγο. λέτε να πάρω μεγαλύτερο;;;

Δημοσ.

για το res εχεις ρακορ ή οχι?

αν ζοριζεται πολυ η αντλια θα πεσει η πιεση στο κυκλωμα σου και δε θα εχεις καλες θερμοκρασιες...

αν δεν εχεις ρακορ αυτο που σου προτεινε ο evolution κανει

αλλα μπορεις να βρεις και απο δω σε μαγαζια με υδραυλικα

Δημοσ.

λοιπόν 1ον. ευχαριστώ για την απαντησή σας.. τώρα όσο για το τι είναι κακό εντάξει δεν χάθηκες και ο κόσμος ε΄γω έχω δεί σε αυτα που βάζω ε΄γω να βάζουν και "block vga" και να την συκόνει άσχετο αν την ζορίζει η όχι.. τελοσπάντον

το block της η70 έχει είδη κάτι σοληνάκια που τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα.. το θέμα μου είναι ότι ο σωλήνας που πήρα κάνει σφινόνει στο block και στο ψυγείο αλλά δεν ξέρω πως να το σφινόσο και στο ρεζεβουαρ...

edit : έχετε να προτίνετε κάνα ρακόρ που να βγάζει σε σωλήνα που λέω πάνω;;;

edit 2 : φύσηξα απο τον σωλήνα που πήρα όπως λέω πάνω και δεν περνάει ο αερας ξεκουραστα ζοριστικα λιγο. λέτε να πάρω μεγαλύτερο;;;

καταφερες και εβαλες στο block σωληνες 3/8? δωσε φωτο

Οταν λεω ζοριζουν την αντλια εννοω οτι αυτοματα πεφτει και η διαρκεια ζωης τις

Eνα Link που βαλαν και το vga block θελω να το δω

Mε οσα λεφτα εχεις ξοδεψει πηγαινες σε ενα costum ετοιμο κιτ και θα ειχες και καλυτερες θερμοκρασιες και μεγαλυτερη επεκτασιμοτητα δες εδω

Δημοσ.

όσο για τον σωλήνα να βάλω μεγαλύτερο;;;;

ξέρετε κανένα άλλο μαγαζι που να πουλάνε;;

Εγω για σωληνα νομιζω οτι θελει μικροτερο οχι μεγαλυτερο (καλυτερα βρες ιδιο μεγεθος με αυτο που ειχε η αντλια αλλιως θα πρεπει να αλλαξεις και τα fitting τις αντλιας και του ψυγειου

Δημοσ.

και σου άρεσε αυτό που είδες?

Aμα ειναι να δωσεις λεφτα για ολα τα Block οπως σου ειπα πιο πανω καλυτερα να επερνες ενα ετοιμο κιτ με 120 ευρω και καλυτερα αποτελεσματα θα ειχες αλλα θα μπορουσες να βαλεις ανετα και τη καρτα γραφικων σου χωρις να σκεφτεσε ποτε θα παρεις την αντλια στα χερια

Εσυ τι λες η corsair και καθε corsair να ειναι χαζοι ?

Δημοσ.

παιδιά όλα αυτά που λέτε τα γνωριζω! απλά μου άρεσε η ιδέα όπιος θέλει σεβετε την αποψη μου.

το λάστιχο το θέλω λίγο μεγαλύτερο απο αυτό που έχω τώρα γιατί (νομίζω) πως θα ζορίζετε παραπάνω απο ότι πρέπει το λέω αυτό γιατί τσίμα τσίμα να φανταστείτε δεν χρειάζετε καν νταιραπ.... τελικά τι λέτε για των σωλήνα να πάρω μεγαλύτερο;;

Δημοσ.

παιδιά όλα αυτά που λέτε τα γνωριζω! απλά μου άρεσε η ιδέα όπιος θέλει σεβετε την αποψη μου.

το λάστιχο το θέλω λίγο μεγαλύτερο απο αυτό που έχω τώρα γιατί (νομίζω) πως θα ζορίζετε παραπάνω απο ότι πρέπει το λέω αυτό γιατί τσίμα τσίμα να φανταστείτε δεν χρειάζετε καν νταιραπ.... τελικά τι λέτε για των σωλήνα να πάρω μεγαλύτερο;;

Σου ειπα οτι εγω και αυτο που εβαλες το θεωρω μεγαλο

Πως λες να ζωριζετε η αντλια οταν ειναι φτιαγμενη να δουλευει με μιρκοτερης διατομης λαστιχο απο το 3/8(10mm/13mm) που εχεις τωρα?Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ιδιο μεγεθος λαστιχο με αυτο που ειχε ηδη μεγαλυτερο λαστιχο σημαινει καλυτερη ροη αλλα αν βαλεις λαστιχο 1/2 πχ τα ρακορ ειναι για 1/4 η 5/16 σωληνα μεγαλυτερη ζημια κανεις παρα καλο ....

Εμεις δεν στα λεμε γιατι εχουμε να κερδισουμε κατι για το δικο σου καλο τα λεμε

Και σου ειπα οταν με 120 ευρω περνεις κατι τετοιο που θα ειναι και καλυτερο αλλα και πιο ευελικτο αν θελησεις να βαλεις και ενα gpu block η ανεβαινοντας λιγο πιο πανω κοντα στα 160 με διπλο ψυγειο το να παιδευεσε χαλοντας λεφτα μου φενετε ασκοπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...