tsourakis13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 άμα όμως του περάσω cm δεν χάνω την εγγύηση..?
orlox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οχι ακριβως. Επισημα ναι αλλα ξαναπερνας στοκ και εισαι κυριως. Το o2x ας πουμε εχει τροπο να γινετε σαν να βγηκε μολις απο το εργοστασιο σε firmware. To cm παντως ειναι φοβερο rom. Μιας και ανάφερα το o2x γιατι δεν το κοιτας για μεταχειρησμένο?
tsourakis13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μεταχειρισμένο galaxy...? όσα έχω βρει είναι το λιγότερο 230€...και με 250€ το παίρνω καινούριο...τι λόγο έχω να το πάρω μεταχειρισμένο..? ή μήπως μιλάς για μεταχειρισμένο optimus 2x..?
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πού ακριβώς είναι αργό το SGS σε σχέση με το iPhone 4; Ότι με custom rom CyanogenMOD γίνεται πιο γρήγορο, δεν σημαίνει πως είναι αργό με την stock. Απλά γίνεται γρηγορότερο. Μιλάμε πάντα Galaxy S με την 2.3.3 official. Καλό θα είναι να μην υπερβάλλουμε στους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν έχει τόσο smooth transitions όσο το iPhone 4 αλλά αυτό είναι θέμα OS, και όχι συσκευής(hardware). Επίσης ελλείψεις όπως ραδιόφωνο, βιντεοκλήσεις, πλήρης εκμετάλλευση του Bluetooth, gorilla glass, SAR, επέκταση μνήμης κλπ, το καθιστούν ως την πλέον πλήρη συσκευή στην κατηγορία της. Αφού είχα ασχοληθεί ελάχιστα και με τις 2 συσκευές, πριν 1 χρόνο και κάτι, κατέληξα στο SGS. Εννοείται πως δεν το μετάνοιωσα απλά τώρα θέλω οπωσδήποτε να ανέβω σε ίντσες και ανάλυση... βλ.Galaxy Nexus.
naruto14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πού ακριβώς είναι αργό το SGS σε σχέση με το iPhone 4; Ότι με custom rom CyanogenMOD γίνεται πιο γρήγορο, δεν σημαίνει πως είναι αργό με την stock. Απλά γίνεται γρηγορότερο. Μιλάμε πάντα Galaxy S με την 2.3.3 official. Καλό θα είναι να μην υπερβάλλουμε στους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν έχει τόσο smooth transitions όσο το iPhone 4 αλλά αυτό είναι θέμα OS, και όχι συσκευής(hardware). Επίσης ελλείψεις όπως ραδιόφωνο, βιντεοκλήσεις, πλήρης εκμετάλλευση του Bluetooth, gorilla glass, SAR, επέκταση μνήμης κλπ, το καθιστούν ως την πλέον πλήρη συσκευή στην κατηγορία της. Αφού είχα ασχοληθεί ελάχιστα και με τις 2 συσκευές, πριν 1 χρόνο και κάτι, κατέληξα στο SGS. Εννοείται πως δεν το μετάνοιωσα απλά τώρα θέλω οπωσδήποτε να ανέβω σε ίντσες και ανάλυση... βλ.Galaxy Nexus. Η κάμερα του από όσο ξέρω είναι 5MP και δεν έχει φλας έτσι?
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η κάμερα του από όσο ξέρω είναι 5MP και δεν έχει φλας έτσι? Η ανάλυση μιας φωτογραφίας δεν είναι δείκτης ποιότητας αλλά μεγέθους φωτογραφίας. Η έλλειψη φλας αποτελεί το μοναδικό μειονέκτημα του τηλεφώνου. Όχι πως αν είχε φλας θα έβγαζε σουπερ φωτογραφίες μιας και ο θόρυβος(κόκκοι) πηγαίνουν σύννεφο σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού και επιπλέον το φλας δεν κάνει δουλειά πάνω από 1-2 μέτρα. Για τα υπόλοιπα που τυχόν δεν ξέρεις, δες την υπογραφή μου. Στο παρασύνθημα τώρα...
naruto14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η ανάλυση μιας φωτογραφίας δεν είναι δείκτης ποιότητας αλλά μεγέθους φωτογραφίας. Η έλλειψη φλας αποτελεί το μοναδικό μειονέκτημα του τηλεφώνου. Όχι πως αν είχε φλας θα έβγαζε σουπερ φωτογραφίες μιας και ο θόρυβος(κόκκοι) πηγαίνουν σύννεφο σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού και επιπλέον το φλας δεν κάνει δουλειά πάνω από 1-2 μέτρα. Για τα υπόλοιπα που τυχόν δεν ξέρεις, δες την υπογραφή μου. Στο παρασύνθημα τώρα... Το βρίσκω σημαντικό μειονέκτημα για αυτό το απέρριψα...
tsourakis13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά τα LED φλας είναι GTP....σε χαμηλό φωτισμό κάνουν δουλειά σε 1 άντε το πολύ 2-3 μέτρα...άμα το κινητό δεν έχει XENON φλας, είναι σαν να μην έχει καθόλου...Και για να μην λέμε λαλακίες όλοι όσοι έχουν LED φλας στα κινητά τους, τα χρησιμοποιούν ως 95% για φακό και 5% για φλας...αξέχαστες οι επιδόσεις του απαρχαιωμένου μου k800i....
orlox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εννοουσα μεταχειρισμένο optimus 2x. Το flash του παρεμπιπτόντως ειναι οτι πιο δυνατο εχω δει σε Led. Βγαζει βραδυ πολυ καλες photo. 3 μετρα τσουρακη ειναι καλα. Ειναι η μεση αποσταση σε ενα δωματιο απο την μια μερια στην αλλη.
naruto14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά τα LED φλας είναι GTP....σε χαμηλό φωτισμό κάνουν δουλειά σε 1 άντε το πολύ 2-3 μέτρα...άμα το κινητό δεν έχει XENON φλας, είναι σαν να μην έχει καθόλου...Και για να μην λέμε λαλακίες όλοι όσοι έχουν LED φλας στα κινητά τους, τα χρησιμοποιούν ως 95% για φακό και 5% για φλας...αξέχαστες οι επιδόσεις του απαρχαιωμένου μου k800i.... Και όμως ο φακός είναι πολύ χρήσιμος άσε που χωρίς φλας ούτε καν μπορείς να βγάλεις φωτο την νύχτα.
tsourakis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εννοουσα μεταχειρισμένο optimus 2x. Το flash του παρεμπιπτόντως ειναι οτι πιο δυνατο εχω δει σε Led. Βγαζει βραδυ πολυ καλες photo. 3 μετρα τσουρακη ειναι καλα. Ειναι η μεση αποσταση σε ενα δωματιο απο την μια μερια στην αλλη. όντως το 2x έχει πολύ δυνατό LEDακι...αλλά τα περισσότερα είναι τελείως αδύναμα...αλλά σίγουρα σαν τα xenon δεν είναι...
naruto14 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 όντως το 2x έχει πολύ δυνατό LEDακι...αλλά τα περισσότερα είναι τελείως αδύναμα...αλλά σίγουρα σαν τα xenon δεν είναι... Και αδύναμα ακόμα είναι πολύ καλύτερα από το να μην έχουν καθόλου. Για κάποιον όπως εμένα που δεν έχει φωτογραφική μηχανή και ψάχνει ένα οικονομικό smartphone 5MP με φλας είναι απαραίτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα