tsourakis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας μάγκες...Τον τελευταίο καιρό λέω να αντικαταστήσω το παλιό και καλό μου w715 και να πάρω ένα smartphone...μετά από πολύ σκέψη και πολύ διάβασμα απόψεων έχω αποφασίσει να πάρω το galaxy s...Επειδή όμως είμαι iFan -προσοχή όχι "πρόβατο" σαν κάποιους που έχουν iPhone και δεν ξέρουν τι είναι και τι κάνει απλά το έχουν επειδή το έχουν πολλοί άλλοι, και ξέρω ακριβώς τι ζητάω και τι μου προσφέρει αυτό που θέλω- χωρίς λεφτά αποφάσισα να πάρω ένα iPod 4th gen και να το χρησιμοποιώ παράλληλα όπως κάνουν πολλοί γνωστοί μου...Όμως κάποιες βασικές απουσίες του με προβληματίζουν...δηλαδή το ότι δεν έχει gps, bluetooth(μόνο για iΣυσκευές...) και δεν έχει ips οθόνη όπως το iPhone...καλά ξέρω ότι είναι όλα θέμα marketing αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα...Αντίθετα η μόνο έλλειψη του galaxy είναι ότι δεν έχει iOS ...Αν μπορείτε βοηθήστε με γιατί όπως πάει δεν θα πάρω ποτέ κινητό/ipod....Τέλος να πω ότι πριν αρκετό καιρό είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα αλλά επειδή έτυχε κάτι δεν πήρα το galaxy που μου άρεσε πολύ τότε... Υ/Γ: Ξέρετε αν θα βγει σύντομα νέα γενιά iPod και πιστεύετε ότι τα 8gb θα με καλύψουν άμα πάρω τελικά το iPod..? Υ/Γ: Την ίδια ερώτηση την έχω ανοίξει και σε άλλο forum αλλά θέλω και τις δικές σας απόψεις..!
tsourakis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 εκτος από τον arxaggelo πείτε τίποτα οι άλλοι...
arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Κρίμα, κι είχα ένα σωρό να σου πω :mrgreen:
tsourakis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τα έχω διαβάσει πολλές φορές... για galaxy το βλέπω...από βδομάδα θα το έχω μάλλον...
doctorkostis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Και μονο οτι με το ipod θα χρειαζεται να κουβαλας δυο συσκευες, αρκει. Εγω εκανα τον αντιθετο δρομο απο το συνηθισμενο. Απο το iOS(3GS) πηγα σε Gingerbread(SGS2) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Oσο ειχα το Ν96 μου, η χρηση του ipod μου ηταν "απαραιτητη"... Απο τη στιγμη που πηρα το Galaxy S αρχισα να μειωνω τη χρηση του, γιατι Gps ειχα, μεγαλη οθονη για κανενα παιχνιδι στα ΜΜΜ ειχα, πολυ καλο mp3 player ειχα κλπ κλπ. Οποτε επαψε να ειναι τοσο χρησιμο. Με το sgs2 εχω το ipod touch αφορτιστο καποιους μηνες κλεισμενο σε ενα ντουλαπι. Φυσικα αυτο που λεει ο doctorkostis ειναι πολυ σωστο. Γιατι οσο να ναι κουραζει να εχεις δυο συσκευες.
orlox Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Στην τιμή που ψάχνεις το s είναι μονόδρομος αλλά σκέψου ότι μπορείτε να πάρεις μεταχειρισμένο πιο δυνατό κινητό σχεδόν του κουτιού.
tsourakis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ πολύ μάγκες...μετά από ΠΑΡΑ πολύ σκέψη κατέληξα στο galaxy...απλά το φοβάμαι να το έχω μαζί μου συνέχεια για διάφορους λόγους...μην μου το κλέψουν, μην το χάσω, μην μου σπάσει και ας είμαι τελείως "ψείρας"...γι'αυτό ήθελα 2 συσκευές...αλλά οκ...η πορεία θα δείξει..!
Heatspreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Η γνώμη μου είναι να πας σε ένα οικονομικό Android. Από τον τρόπο που σκέφτεσαι πιστεύω πως θα ήταν καλό ένα Android. Το ideos X5 στα 200Ευρώ πιστεύω είναι καλή επιλογή.
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ πολύ μάγκες...μετά από ΠΑΡΑ πολύ σκέψη κατέληξα στο galaxy...απλά το φοβάμαι να το έχω μαζί μου συνέχεια για διάφορους λόγους...μην μου το κλέψουν, μην το χάσω, μην μου σπάσει και ας είμαι τελείως "ψείρας"...γι'αυτό ήθελα 2 συσκευές...αλλά οκ...η πορεία θα δείξει..! tsourakis13 ο γαλαξίας δεν θα σε απογοητεύσει μιας και είναι all-around συσκευή. Επειδή μόλις τον έβαλα αγγελία, αν θες πέρνα και μια βόλτα να δεις. Αν και ακόμα είμαι υπό σκέψη να την αποσύρω. Τέσπα. Παρακρούσεις βραδυάτικα!
tsourakis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το είδα αλλά θα το πάρω 249 από το MΜ...Άμα θες να μου πουλήσεις κάποιο αξεσουάρ οκ...επίσης μόλις είδα σε αγγελία iPod 4G 32Gb 180€... αλλά το galaxy τώρα πια με έχει συνεπάρει...
basilis5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 το ipod εχει gps αλλα θελει ιντερνετ για να δουλεψει, και το wifi σε περιοριζει. η οθονη του ipod σε αναλυση ειναι ξεπερασμενη, ενω τελος το 4th gen 8gb εισαι σιγουρος πως ειναι 4 γεννιας οντως; το παλιο 8 ρι ηταν 2g. τελος αν σε ικανοποιει το ipod γιατι δεν παιρνεις το iphone 3gs?
tsourakis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 εντάξει σίγουρα το iOS είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό, και ας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες...άλλα σίγουρα το 3GS δεν αξίζει καθόλου...και μετά από σκέψη κατάλαβα ότι μόνο το iPhone 4 με καλύπτει πλήρως, αλλά επειδή δεν παίζει λόγω χρημάτων, το galaxy s είναι μια εξαιρετική επιλογή σε αρκετά καλή τιμή...μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει και πολύ καλή υποστήριξη ακόμα και τώρα 2 χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη κυκλοφορία του...
basilis5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 εντάξει σίγουρα το iOS είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό, και ας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες...άλλα σίγουρα το 3GS δεν αξίζει καθόλου...και μετά από σκέψη κατάλαβα ότι μόνο το iPhone 4 με καλύπτει πλήρως, αλλά επειδή δεν παίζει λόγω χρημάτων, το galaxy s είναι μια εξαιρετική επιλογή σε αρκετά καλή τιμή...μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει και πολύ καλή υποστήριξη ακόμα και τώρα 2 χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη κυκλοφορία του... εχεις δικιο, νομιζα πως το 4γεννιας ειχε μεσα του το ιδιο hardware με το 3gs αλλα εκανα λαθος,εχει την οθονη-hardware του 4. παντως τωρα πουα θακυκλοφορησει το καινουργιο θα πεσει η τιμη του 4, αλλα και παλι δεν φτανει την τιμη του sgs. παντως επειδη εχω το 4 και εχω δουλεψει το sgs ενος φιλου ειναι η μερα με την νυχτα τα δυο κινητα. Αν εχεις σκοπο να περασεις cyanogen στο sgs τοτε ναι αξιζει,αλλα με την μαμισια rom ειναι απλα απελπιστικα αργο .
tsourakis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 εχεις δικιο, νομιζα πως το 4γεννιας ειχε μεσα του το ιδιο hardware με το 3gs αλλα εκανα λαθος,εχει την οθονη-hardware του 4. παντως τωρα πουα θακυκλοφορησει το καινουργιο θα πεσει η τιμη του 4, αλλα και παλι δεν φτανει την τιμη του sgs. παντως επειδη εχω το 4 και εχω δουλεψει το sgs ενος φιλου ειναι η μερα με την νυχτα τα δυο κινητα. Αν εχεις σκοπο να περασεις cyanogen στο sgs τοτε ναι αξιζει,αλλα με την μαμισια rom ειναι απλα απελπιστικα αργο . δηλαδή ποιο είναι πιο αργό γιατί δεν κατάλαβα..? επίσης το galaxy εγώ το θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα μονοπύρηνα αυτή τη στιγμή, ειδικά στην τιμή του...με ~250€ δεν βρίσκεις καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή...αλλά και πάλι, μου αρέσει το iPod 4G και για τα χαρακτηριστικά του είναι σε πολύ καλή τιμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα