SON Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 pio einai to kalytero kastima poy exete paei gia hardware na agorasete se kales times?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Εν ολίγοις το Πλαίσιο. Μπορεί να μην έχουν την τρελή ποικιλία ή διαθεσιμότητα (οι πωλητές δεν με απασχολούν μιας και δεν ασχολουμαι μαζί τους - σχεδόν πάντα ξέρω τι θέλω), αλλά δίνω την ψήφο μου μόνο και μόνο επειδη μου έχουν αλλάξει αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε κι αν μου παρουσίασε πρόβλημα (ακόμα και σε περίπτωση που ήταν δική μου υπαιτιότητα). Μια δεύτερη επιλογή (μιας και έχω ψωνίσει μόνο μία φορά) είναι το HAC. Παρουσιαστηκε ένα προβληματάκι με το courier τότε αλλά μόλις ενημέρωσα, ο άνθρωπος εκεί (Στράτος νομίζω) έκανε το παν να με εξυπηρετήσει και ήταν ευγενικότατος. Μπράβο του.
trv Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 loipon... gia mnimes kingstone to magazi texnognosis stin patra (para poli ftino) Gia mitrikes asus alla kai arketa alla komatia hardware to www.infowin.gr stin a8ina, pigenete na deite ton katalogo! epe3ertastes apo www.digitstore.gr twra ta ipoloipa paizoun.. to plaisio einai ftino (sxetika) mono sta proioda tis hp. gia otidipote allo mia volta apo stournari kai sigrisi timwn!
marios1957 Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Marcos_Aurilius said: .... Μια δεύτερη επιλογή (μιας και έχω ψωνίσει μόνο μία φορά) είναι το HAC. Παρουσιαστηκε ένα προβληματάκι με το courier τότε αλλά μόλις ενημέρωσα, ο άνθρωπος εκεί (Στράτος νομίζω) έκανε το παν να με εξυπηρετήσει και ήταν ευγενικότατος. Μπράβο του. Ελπίζω να μην ήταν η Interattica στη μέση(courrier)...Αν ναι,ζήτα με-στα κεντρικά,Αθήνα-θα πιέσω όσο με παίρνει...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Απλά, έτυχε στην παραγγελία μου ο Στράτος να δοκιμάζει για πρώτη φορά μία καινούρια courrier (δεν πρέπει να ήταν η InterAttica, μου διαφεύγει το όνομα), η οποία εκτός του ότι έκαν 3 εργάσιμες να έρθει (μεσολαβούντος και σαββατοκύριακού...), με χρέωσε και τα διπλά απ'όσο ήξερα ότι θα πληρώσω. Παρόλα αυτά ο άνθρωπος τηλεφώνησε να δει τι γίνεται και προσφέρθηκε να μου αφαιρέσει ό,τι παραπάνω έδωσα, από την επόμενη παραγγελία. Μόλις πάω σπίτι θα δω αν βρώ την απόδειξη να σας πω την καταπληκτική αυτή courier για να την αποφεύγετε στο μέλλον...
adams Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Σωστος ο Marcos ετυχε και ειμουν στο μαγαζι οταν ειχες παρει τηλεφωνο..τη θυμαμαι την ολη ιστορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.