sakaplias100 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 για σας παιδια εχω το router που εχω γραψη πανω στο θεμα και μπαινω μεσα κανονικα. ολλα ειναι κανονικα αλλα δεν ξερω πως μπορω να βαλω κωδικο και πασσ γιατι οταν παταω 192.168.1.254 μπαινει χωρης να μου ζιτισει τιποτα και θελω να το αλαξω αυτο.
SPANK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Απο οτι κατάλαβα θέλεις να αλλάξεις τον default κωδικό που έχει για να μπαίνεις στο router με δικό σου. Νομίζω πως η επιλογή για την αλλαγή αυτην ειναι μεσα στο menu στο configuration
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 192.168.1.254 toolbox user management change my password αυτα
kadaka80 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μπαίνεις κατευθείαν γιατί όταν πρωτομπήκες ο browser σου ζήτησε να απομνημονεύσει τον κωδικό αυτό, όπως κάνει συνήθως για όλες τις σελίδες με κωδικό αλλωστε και εσύ πάτησες O.K
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μπαινει μεσα απευθειας γιατι το Thomson εχει κωδικο απο default μονο στο telnet.αλλιως θα του βγαζε το παραθυρο απλα με συμπληρωμενα τα στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα