Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,το λαπτοπ(win7 32) του αδερφού μου εκει που δούλευε κανονικά ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και τώρα βγάζει μπλε οθόνη "windows has detect a problem" κτλπ.

Μπορώ να μπώ με safe mode έτρεξα το sfc /scannow βρήκε κάποια corrupt files αλλά δεν μπόρεσε να τα διορθώσει...

τρέχω το antivirus και μέχρι στιγμης έχει βρεί 2 virus.

Μπορεί να φταίνε οι ιοί; Αν και πάλι δεν ανοίγει τι άλλο να κάνω πρίν φτάσω στη λύση του φορμάτ;

• Moderators
Δημοσ.

Γειά σας,το λαπτοπ(win7 32) του αδερφού μου εκει που δούλευε κανονικά ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και τώρα βγάζει μπλε οθόνη "windows has detect a problem" κτλπ.

Μπορώ να μπώ με safe mode έτρεξα το sfc /scannow βρήκε κάποια corrupt files αλλά δεν μπόρεσε να τα διορθώσει...

τρέχω το antivirus και μέχρι στιγμης έχει βρεί 2 virus.

Μπορεί να φταίνε οι ιοί; Αν και πάλι δεν ανοίγει τι άλλο να κάνω πρίν φτάσω στη λύση του φορμάτ;

Ναι, μπορει να φταινε οι ιοι. Επισης μπορει να φταιει ο σκληρος σου. Ισως και τα δυο μαζι. Η μπλε οθονη τι μηνυμα σου βγαζει?Αναφερει καποιο αρχειο περα απο το bugcheck?

Δημοσ.

Ναι, μπορει να φταινε οι ιοι. Επισης μπορει να φταιει ο σκληρος σου. Ισως και τα δυο μαζι. Η μπλε οθονη τι μηνυμα σου βγαζει?Αναφερει καποιο αρχειο περα απο το bugcheck?

Δεν φταίνε οι ιοί τελικά τους έστειλε στην καραντίνα το αντιβάιρους αλλά πάλι βγάζει μπλε οθόνη..

Απ'οσο προλαβαίνω να δω αναφέρει για software/hardware που εγκατέστησα πρόσφατα..

Ο σκληρός είναι καινούργιος,το καλοκαίρι τον είχαμε αλλάξει.

Τρέχω το startup repair τώρα μπάς και διορθώσει τίποτα..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν φταίνε οι ιοί τελικά τους έστειλε στην καραντίνα το αντιβάιρους αλλά πάλι βγάζει μπλε οθόνη..

Δεν το ξερεις αυτο δυστυχως. Απο τη στιγμη που υπηρχαν ιος, εαν εχει πειραξει καποιο driver ή αρχειο των windows, θα μπορουσε να εχει σαν αποτελεσμα μια μπλε οθονη. Μια ιδεα ειναι να δεις ποιος/ποιοι ιοι ηταν και να βρεις πληροφοριες σχετικα με τη λειτουργια τους.

Απ'οσο προλαβαίνω να δω αναφέρει για software που εγκατέστησα πρόσφατα..

Απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης.

Ο σκληρός είναι καινούργιος,το καλοκαίρι τον είχαμε αλλάξει.

Δεν σημαινει κατι αυτο δυστυχως. Μπορει χτες να τον πηρες και σημερα να εμφανισε προβλημα.

Ολα τα παραπανω δεν τα λεω για να σε τρομοκρατησω, τα λεω απλα για να ξερεις οτι υπαρχουν διαφορες περιπτωσεις και διαφορα προβληματα που μπορει να αντιμετωπιζεις.

Τρέχω το startup repair τώρα μπάς και διορθώσει τίποτα..

Ριξε ενα update οταν το κανεις αν θελεις. Το συγκεκριμενο θα διορθωσει τυχον προβληματα με βασικα αρχεια των windows, αν οντως ειναι εκει το προβλημα πιθανοτατα θα εισαι οκ.

Δημοσ.

το startup repair δεν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα...

κοιτάω για windows memory problems τώρα

καλά για φορμάτ πάω το ξέρω....

Αλλά γιατι! αφού μπαίνει με safe mode!

κωλοwindows

• Moderators
Δημοσ.

το startup repair δεν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα...

κοιτάω για windows memory problems τώρα

Καντο με το memtest εαν θελεις

καλά για φορμάτ πάω το ξέρω....

Εαν εχεις hardware προβλημα, δεν θα ειναι η λυση δυστυχως.

κωλοwindows

Μεχρι αν βρεις οτι οντως φταινε τα windows, κρατα μικρο καλαθιwink.gif

Δημοσ.

Φταίει ο driver της nvidia τελικά, απεγκατέστησα τον driver εβαλα την πιο καινούργια έκδοση ανοίγουν τα windows αλλα τα γραφικά δείχνουν με γραμμές και διαφορες μαλακίες...

Που μπορώ να βρώ παλαιότερη έκδοση για την nvidia geforce 8600m GS για amilo xi2428 λαπτοπ;

Δημοσ.

Ναι κοίταξα εκεί αλλά δεν υπάρχει για τα win7... κατέβασα αυτο που λέι για τα vista αλλά κολλάει πρίν ανοίξει το desktop και στο τέλος βγάζει μπλέ οθόνη..

Οταν βάζω τον driver της πιο καινούργιας εκδόσης ανοίγει κανονικά αλλά δείχνει τα γραφικά με γραμμές...

Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε γιατι το κάνει αυτό;; Γιατί έτσι ξαφνικά;; Μήπως έπαθε τίποτα η κάρτα γραφικών;

όταν βγάζω τελέιως τον driver της nvidia λειτουργούν τα πάντα κανονικά αλλα σε games δεν αποδίδει...

• Moderators
Δημοσ.

Ο υπεροχος κοσμος του support παλαιοτερων προιοντων...huh.gif

Δεν εχω ιδεα που μπορεις να βρεις παλιους drivers, αλλα μ ενα γρηγορο search βλεπω οτι εχει αντιχτοιχα αποτελεσματα.

Πχ http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html

Φανταζομαι εαν ψαξεις εκτενεστερα, κατι θα βρεις.

Δημοσ.

Εχω εγκαταστήσει ένα σωρό εκδόσεις αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.. συνέχεια μπλέ οθόνη με οποιαδήποτε έκδοση

• Moderators
Δημοσ.

Εχω εγκαταστήσει ένα σωρό εκδόσεις αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.. συνέχεια μπλέ οθόνη με οποιαδήποτε έκδοση

Παρε ολα τα αρχεια που θα βρεις στο φακελο c:\windows\minidump, καντα ενα zip και ανεβασε τα καπου για να τα δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...