infini Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου εμφανίζει το μύνημα "Το πρόγραμμα εγκατάστασης δε μπορεί να εντοπίσει το infopath.el-gr\infLR.cab. Εκτελέστε αναζήτηση σε μια έγκυρη προέλευση εγκατάστασης." Επιλέγω το φάκελο στον οποίο υπάρχει το αρχείο και μου εμφανίζει νέο μύνημα "Η θέση δεν είναι έγκυρη.". Το παράδοξο είναι οτι στην εγκατάσταση έχω επιλέξει να μην εγκαταστήσω το Infopath! Παρόμοιο πρόβλημα είχα και με το Οffice 2007 που μου ζητούσε αρχείο και όταν του έδινα το φάκελο έβγαζε μύνημα οτι δεν υπάρχει.
crc2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Είτε έχεις πρόβλημα με το δισκάκι , είτε με την συσκευή του cd/dvd που έχεις ...
infini Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν παίζει αυτό γιατίέχω δοκιμάσει και το 2007 σε διαφορετικό configuration.
Predatorkill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αντεγραψε το δισκακι στο δισκο και κανε απο εκει την εγκατασταση. 99% θα εισαι οκ
crc2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τότε το θέμα σου θα είναι η συσκευή και όχι το δισκάκι , δοκίμασε και αυτο που σου προτείνει ο Predatorkill και βλέπουμε , αν και πιστεύω ότι πάλι και έτσι δεν θα στα αντιγράψει σωστά στον δίσκο σου !!!!!!!!!
infini Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Λίγο που το έψαξα στο Internet διαπίστωσα οτι έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα