Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εκανα εναν λογαριασμο στο hotfile και μολις τορα ανακαλυψα οτι μου τραβαει αυτοματα καθε μηνα απο το paypal παιδια μου εχει φαει τρεις μηνες 27 ευρω και δεν ξερω πως να το αλαξω μεσο του hotfile οποιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω επειγων

• Moderators
Δημοσ.

γεια σας παιδια εκανα εναν λογαριασμο στο hotfile και μολις τορα ανακαλυψα οτι μου τραβαει αυτοματα καθε μηνα απο το paypal παιδια μου εχει φαει τρεις μηνες 27 ευρω και δεν ξερω πως να το αλαξω μεσο του hotfile οποιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω επειγων

http://hotfile.com/faq.html

7η ερωτηση απο το τελος

Δημοσ.

φιλαρακι μια βοηθεια επειδη δεν ξερω καλα αγκλικα παταω στην εβδομη ερωτηση στο click here και μου ανοιγει το paypal εκει μετα παταω cancel subscription

• Moderators
Δημοσ.

φιλαρακι μια βοηθεια επειδη δεν ξερω καλα αγκλικα παταω στην εβδομη ερωτηση στο click here και μου ανοιγει το paypal εκει μετα παταω cancel subscription

Αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που το εκανα, ναι, αφου εχεις μπει στον λογαριασμο σου στο paypal πατας το cancel subscription και εισαι οκ.

Δημοσ.

Αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που το εκανα, ναι, αφου εχεις μπει στον λογαριασμο σου στο paypal πατας το cancel subscription και εισαι οκ.

Δεν αρκεί μόνο ακύρωση στο PayPal αλλά χρειάζεται και ακύρωση στον πάροχο (Hotfile στην προκειμένη περίπτωση).

Είναι γεγονός ότι όλοι οι πάροχοι εφαρμόζουν αυτή την απατεωνίστικη μέθοδο και για το λόγο αυτό το paypal όταν σου επιβεβαιώνει την αγορά της μηνιαίας συνδρομής, γράφει ότι θα είναι επαναλαμβανόμενη κάθε μήνα αλλά οι περισσότεροι είτε δεν το διαβάζουν είτε δεν το καταλαβαίνουν.

Συνήθως το συνειδητοποιούν όταν έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό τους συνδρομές 2-3 μηνών.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν αρκεί μόνο ακύρωση στο PayPal αλλά χρειάζεται και ακύρωση στον πάροχο (Hotfile στην προκειμένη περίπτωση).

Με ενα cancel στο paypal ειχα κανει τη δουλεια μου οταν το εκανα. Και δεν χρειαστηκε απολυτως καμια ρυθμιση/επικοινωνια με το hotfile.

Φανταζομαι πως δεν εχει αλλαξει τιποτα και τωρα, εαν κρινω απο το FAQ τους.

Customers using PayPal should note that subscriptions are maintained and controlled by PayPal and not by Hotfile,
Δημοσ.

Με ενα cancel στο paypal ειχα κανει τη δουλεια μου οταν το εκανα. Και δεν χρειαστηκε απολυτως καμια ρυθμιση/επικοινωνια με το hotfile.

Φανταζομαι πως δεν εχει αλλαξει τιποτα και τωρα, εαν κρινω απο το FAQ τους.

ακύρωση στον πάροχo πως ρε φιλαρακι

Από όσο θυμάμαι, όταν συνέβη και σ' εμένα, την πρώτη φορά (όχι με hotfile αλλά με filefactory ή filesonic), το paypal μου έστειλε μήνυμα, όταν ακύρωσα τη συνδρομή, ότι πρέπει να ζητήσω την ακύρωση ΚΑΙ από τον πάροχο.

Αυτό είναι λογικό, γιατί το paypal διαχειρίζεται, απλά, τα χρήματά σου από το λογαριασμό που έχεις δώσει. Εάν δεν σταματήσει ο πάροχος να εκδίδει τιμολόγια για την υπηρεσία που σου παρέχει, δεν μπορεί το paypal να μην τον πληρώσει.

Επομένως, εκτός από το paypal, χρειάζεται να μπεις KAI στο site του παρόχου και να ζητήσεις την ακύρωση της συγκεκριμένης συνδρομής.

• Moderators
Δημοσ.

Το paypal δεν διαχειριζεται τα χρηματα σου. Διαχειριζεται την προσβαση στο λογαριασμο σου ο οποιος περιεχει τα χρηματα σου. Αν "κοψεις" την προσβαση σε καποιον, δουλεια του paypal ειναι να αποτρεψει αυτον τον καποιο να κανει οτιδηποτε με το λογαριασμο σου, ειτε το θελει ειτε οχι.

Αν ισχυει αυτο που λες, για ποιο λογο δεν το αναφερει στο FAQ του το hotfile και απλα μιλαει για το paypal?Στην περιπτωση σου, πως προχωρησες στο cancel απο το site του hotfile?

Δημοσ.

Το paypal δεν διαχειριζεται τα χρηματα σου. Διαχειριζεται την προσβαση στο λογαριασμο σου ο οποιος περιεχει τα χρηματα σου. Αν "κοψεις" την προσβαση σε καποιον, δουλεια του paypal ειναι να αποτρεψει αυτον τον καποιο να κανει οτιδηποτε με το λογαριασμο σου, ειτε το θελει ειτε οχι.

Αν ισχυει αυτο που λες, για ποιο λογο δεν το αναφερει στο FAQ του το hotfile και απλα μιλαει για το paypal?Στην περιπτωση σου, πως προχωρησες στο cancel απο το site του hotfile?

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Μόνον το paypal έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται την πιστωτική κάρτα που του έχω δώσει και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα που έχεις με το paypal, δηλαδή ότι δεν δίνεις σε όλους όσους συναλλάσσεσαι τα στοιχεία της κάρτας σου για να πληρωθούν για την αξία του προϊόντος ή υπηρεσίας που αγοράζεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, δίνεις εντολή στο paypal να μην ξαναπληρώσει αλλά αυτό δεν αρκεί, γιατί πρέπει να μην εκδώσει τιμολόγιο και ο πάροχος. Στην περίπτωσή μου, ανακοίνωσα στο paypal th διακοπή της συνδρομής, μου συνέστησε να ενημερώσω και στον πάροχο και έληξε η υπόθεση.

• Moderators
Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου, ανακοίνωσα στο paypal th διακοπή της συνδρομής, μου συνέστησε να ενημερώσω και στον πάροχο και έληξε η υπόθεση.

Και μετα την προτροπη του paypal να ενημερωσεις τον παροχο, τι εκανες?

• Moderators
Δημοσ.

Έστειλα μήνυμα στον πάροχο ότι διακόπτω τη συνδρομή και έχω ενημερώσει σχετικά το paypal.

To ιδιο αποτελεσμα θα ειχες ακομα και εαν δεν εστελνες μηνυμα στο hotfile. Γι αυτο και δεν το αναφερει πουθενα στο ιδιο του το FAQ πως πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους για την διακοπη της συνδρομης.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τι γίνεται με το hotfile αλλά γνωρίζω πολύ καλά τι έκανα στην περίπτωσή μου και ξεκαθάρισα το θέμα.

Άλλωστε, όταν πρόκειται για χρήματα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κάνω μια κίνηση ακόμη, όπως προτείνεις εσύ, ώστε να εξασφαλίσω τη θέση μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...