PavlaraS18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω πως είναι το κατάλληλο μέρος να γράψω αυτό που θέλω . Έχω αυτό το blog κι θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω τρομερά widget
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Να έλεγες τουλάχιστον κάτι συγκεκριμένο σε widget που ψάχνεις....
PavlaraS18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Να έλεγες τουλάχιστον κάτι συγκεκριμένο σε widget που ψάχνεις.... Ε αθλητικό blog είναι , οπότε οτιδήποτε που έχει να κάνει με αθλητικά και να είναι εμφανίσιμο ...
PavlaraS18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει κανείς με παρόμοιο blog!?
spartakoscs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Όχι αθλητικά blog-site δεν υπάρχουν .... το δικό σου είναι το μοναδικό !!! Click Me
PavlaraS18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Όχι αθλητικά blog-site δεν υπάρχουν .... το δικό σου είναι το μοναδικό !!! Click Me Νομίζω πως φίλε δεν με έπιασες ... Αυτό είπα , αφού πολλοί έχουν , κανείς δεν ξερει? Αμέσως ειρωνίες
spartakoscs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω πως φίλε δεν με έπιασες ... Αυτό είπα , αφού πολλοί έχουν , κανείς δεν ξερει? Αμέσως ειρωνίες Πιστεύω πως σε έπιασα … κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό που θες εσύ !!! Περιμένεις να κάτσει κάποιος να σου βρει κάτι τρομερό και να στο δώσει στο πιάτο ?? Έτσι και αλλιώς το τι θεωρεί "Τρομερό" ο καθένας είναι σχετικό !! Βρες αυτό που θες , κάνε το post με link-photo κλπ και είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σε βοηθήσει !!! Άντε σου ξαναπηγαίνω το post πρώτη σελίδα μπας και το δει κανένας και βρει τίποτα τρομερό !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα