Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα παιδια μου πεταει μπλε οθονη. Τι συμβαινει;

Ρυθμισε τις μνημες χειροκινητα απο το bios! Και μετα τρεξε και κανενα memtest

android.png

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μηπως να κανω και bios update? νομιζω δεν εχεο το τελευταιο f9 αλλα εχει η το f5 ή το f8. Και στην σελιδα της gigabyte λεει οτι ο 960Τ υποστηριζεται απο το f9 και μετα. Μνημες εχω αυτες.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=4&sub=244&pmanuf=740&sort=3&step=undefined και τσεκαρα στην σελιδα της μητρικς δεν τις εχει αλλα στην σελιδα της corsair τις εχει ως συμβατες με την δικη μου μητρικη

Τι να κανω πρωτα το update?η να τις ρυθμισω χειροκινητα; Τι τιμες πρεπει να βαλω;

Δημοσ.

κατεβασε το cpuz και πανε στην καρτελα spd που σου λέει τις προδιαγραφές .... αν δεν καταλαβαινεις βαλε φοτο απο την ίδια καρτελα εδω και θα σου πουμε!!

Δημοσ.

Κατα τις 14:30 θα ασχοληθω. Τοσο πολυ ρολο παιζει που ειναι στο auto οι μνημες; Αλλα μαλλον απο τον επεξεργαστη θα ναι οι μπε οθονες ε;

Δημοσ.

Θυμισε μου ποιες μνήμες έχεις?? Αν είναι πανω από τα 1333 ναι πολυ συχνά είναι σημαντικό να τις βάλεις χειροκινητα αλλά όπως είπαμε κανε το update πρώτα!

Δημοσ.

Μηπως να κανω και bios update? νομιζω δεν εχεο το τελευταιο f9 αλλα εχει η το f5 ή το f8. Και στην σελιδα της gigabyte λεει οτι ο 960Τ υποστηριζεται απο το f9 και μετα. Μνημες εχω αυτες.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=4&sub=244&pmanuf=740&sort=3&step=undefined και τσεκαρα στην σελιδα της μητρικς δεν τις εχει αλλα στην σελιδα της corsair τις εχει ως συμβατες με την δικη μου μητρικη

Τι να κανω πρωτα το update?η να τις ρυθμισω χειροκινητα; Τι τιμες πρεπει να βαλω;

Αυτες ειναι

Δημοσ.

post-125894-0-55994400-1320587506_thumb.jpgΕκανα το bios update. Ειχε την f5 τελικα. Θα ανεβασω και για τις μνημες τωρα screenshot

να το και το cpuz

Δημοσ.

ανέβασε αν σ είναι εύκολο μια photo μέσα από τα bios στο μενού της cpu να σου πω ακριβώς γτ κάθε bios από εταιρία σε εταιρία τα έχει διαφορετικά ..

Δημοσ.

Πας στο:

Advanced BIOS Features -> CPU Unlock

Επίσης στο ίδιο μενού βάζεις το CPU core Control στο Manual, ώστε να μπορέσεις να κλείσεις τον έναν από τους 2 επιπλέον, αν δεν είναι καλός, μετά το reboot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...