Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το F8 εχω τωρα.

ισως παιζει ρολο και το συστημα τροφοδοσιας που εχει η καθε εταιρια!

νομιζω -ισως να ειναι και ιδεα μου- οτι οι gigabyte ειναι λιγο φειδωλες στο ρευμα!

αν και δεν εχω ασχοληθει ακομα, να ανεβασω τον επεξεργαστη, με την Asrock που ειχα πριν (AOD790GX/128M) τον ειχα παει στα 3.4 χωρις πολλα-πολλα ψαξιματα, απλα ανεβασα πολ/στη! ενω στην 990XA στα 3.2 μου εκανε κολπα!! τον εχω παρατησει στα 3.0 τωρα, αλλα θα ασχοληθω καποια στιγμη!!

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλιστα.. Αυτό γενικά προτιμάται, το F9 είναι πιο Bulldozer-Friendly (δεν το συζητώ για την "νίλα" του F9B) ωστόσο με αυτό κατάφερα και βρήκα την ησυχία μου..

Edit για το edit σου: Δεν ξέρω αν αυτό περί ρεύματος είναι γενικό για τις Gigabyte ή ειδικό μόνο γι'αυτην, πάντως θυμάμαι στο overclock.net λέγανε όλοι ότι η -12V φαίνεται εντελώς λάθος. Γενικά πάντως όλα τα default voltages είναι υπερβολικά χαμηλά..

Δημοσ.

ακριβως αυτο εννοω. οτι στο AUTO δινει λιγο ρευμα. θελει να δωσεις εσυ, manually, το ρευμα για να πουσαρεις καλα τον επεξεργαστη, αλλα και τις μνημες...!!

ενω αλλες μητρικες, ακομα και στο AUTO δινουν ενα + παραπανω! αρα δεν ειναι ιδεα μου...!

θα δω manually ποσο θα ανεβασω τον 720 απο περιεργεια!!

εβαλα το F8, γιατι τοτε που πηρα τη μητρικη ηταν το τελευταιο που υπηρχε!! μετα απο λιγες μερες βγαλανε και το F9, αλλα δεν ασχοληθηκα να το βαλω καν, γιατι ειδα οτι ειχε μονο υποστηριξη για νεους επεξεργαστες, οποτε θα ασχοληθω παλι με BIOS updating οταν θα βγει κατι ουσιαστικο ή αν αλλαξω επεξεργαστη!! που αμεσα δεν νομιζω!

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι η μαμα ψυκτρα ξανει πολυ θορυβο. Ισχυει; Καποια για εναλλακτικη; Αλλα οικονομικη :-)

Δημοσ.

Παιδιά κάτι άσχετο με την κουβέντα σας για το pc του nellos,nice και με γειά by the way.

Είδα την συζήτηση σας και παρατήρησα ότι ποστάρατε αρκετά link από ένα μαγαζί της Θεσ/νικης,το Vision Studio.Και μετά απο λίγο search παρατήρησα οτι κάποια απο τα parts που θέλω να βάλω στο pc μου τα έχει πιο φτηνά.Έχετε ψωνίσει εσείς απο εκεί??Όχι οτι δεν εμπιστεύομαι(με αντικαταβολή θα πληρώσω οπότε δεν τίθεται θέμα) απλά αν πάρω τελικά αυτά που θέλω καλό είναι να ξέρω περίπου τι χρόνους αποστολής έχουν...

Sorry για το οfftopic..:-)

Δημοσ.

Παιδιά κάτι άσχετο με την κουβέντα σας για το pc του nellos,nice και με γειά by the way.

Είδα την συζήτηση σας και παρατήρησα ότι ποστάρατε αρκετά link από ένα μαγαζί της Θεσ/νικης,το Vision Studio.Και μετά απο λίγο search παρατήρησα οτι κάποια απο τα parts που θέλω να βάλω στο pc μου τα έχει πιο φτηνά.Έχετε ψωνίσει εσείς απο εκεί??Όχι οτι δεν εμπιστεύομαι(με αντικαταβολή θα πληρώσω οπότε δεν τίθεται θέμα) απλά αν πάρω τελικά αυτά που θέλω καλό είναι να ξέρω περίπου τι χρόνους αποστολής έχουν...

Sorry για το οfftopic..:-)

Πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο , εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα παραλάβουν και τι στοκ έχουν

σημείωσε κάπου τους κωδικούς του κάθε κομματιού που σε ενδιαφέρει για να σε ενημερώσει άμεσα ο πωλητής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ειπαν οτι η μαμα ψυκτρα ξανει πολυ θορυβο. Ισχυει; Καποια για εναλλακτικη; Αλλα οικονομικη :-)

H καλύτερη ψύκτρα στα λεφτά της. Χάνει μόνο από τις κορυφαίες των +60 ευρώ. Και επειδή είναι μικρούλα, χωράει άνετα στα κουτιά. Λίγο το ύψος να προσέξεις:

Thermalright True Spirit. Δυστυχώς την φέρνει μόνο ένα μαγαζί (τουλάχιστον skroutz)

Όλα αυτά που λέγατε παραπάνω για την σειρά 990 της Gigabyte ισχύουν. Τα πρώτα bios είχαν θέμα στο core-unlock, αλλά αυτό λύθηκε. Αλλά και πάλι τα 890FX/GX είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης παρουσιάζουν σοβαρό Vdroop, με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω από bios για να κρατήσεις σταθερό ένα σοβαρό OC σε thuban/daneb. Είναι όπως είπατε BD enhanced, και προφανώς συμπεριφέρονται διαφορετικά. Για τον ίδιο λόγο είναι και χειρότερα στο core-unlock.

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το vision. Απο θορυβο πως παει η ψυκτρα; Αληθεια η μαμα κανει τοσο θορυβο; Κουτι το χω στην συνθεση πιο πανω Χωραει ε;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το vision. Απο θορυβο πως παει η ψυκτρα; Αληθεια η μαμα κανει τοσο θορυβο; Κουτι το χω στην συνθεση πιο πανω Χωραει ε;

Όλες οι stock ψύκτρες κάνουν θόρυβο, αφού στην καλύτερη έχουν πάνω 80αρηδες ανεμιστήρες. Άρα για να αποδώσουν δουλεύουν σε πολλές στροφές->θόρυβος. Δεν έχεις παρά να στήσεις το PC σου, να δεις αμα σε ενοχλεί, κι αν ΝΑΙ παίρνεις καινούρια.

Οι περισσότερες ΑΜ, έχουν 12αρηδες (και κάποιες 2x120mm) οπότε αποδίδουν καλύτερα με λιγότερο θόρυβό. Αυτή είναι από τις καλύτερες ψύκτρες που κυκλοφορούν. Έχει 14αρι ανεμιστήρα (πάρα πολύ αθόρυβη) και κοντράρει στα ίσια τις κορυφαίες Noctua D14 και Thermalright Silver-Arrow που έχουν διπλούς 120αρηδες αλλά είναι γομάρια. To x-bit labs μάλιστα την βγάζει και καλύτερη.

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το κουτί σου.

Δημοσ.

Δηλαδή από όλα αυτά που έγραψα, εσύ τι κατάλαβες? Πρέπει να σου ξαναγράψω και να πω: "ΝΑΙ είναι αρκετά πιο αθόρυβη από την Stock!"... Όπως φυσικά όλες οι AfterMarket

Δημοσ.

Για αυτη με τα 35€ θα παω αν αλλαξω τελικα. Μολις μου ρε μηνυμα οτι ηρθε και η παραγγελια μου. Θα το στησω το απογευμα. Φιλε ninos ευχαριστω για ολα

Δημοσ.

καλσησπέρα μόνταρα το pc. Ρε σεις τι τρελό θόρυβο κάνει η μαμά η ψύκτρα? δεν μπορείς να κάτσεις!!!!!

Δημοσ.

Υποθέτω ότι δε έχεις ρυθμίσει τίποτα από bios έτσι; Θόρυβο σίγουρα κάνει αλλά όχι κάτι τόσο τραγικό. Το πιθανότερο είναι να παίζει Full και όχι ανάλογα με τη θερμοκρασία. Ψάξε λίγο στο bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...