Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιμες δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεσουν.

Εδω και αρκετους μηνες ας πουμε ο 955 παιζει απο 100 εως 110 euros στο visionstudio.

Εαν κινηθεις στην λυση του Phenom 955 κανε το γρηγορα γιατι τελος του χρονου σταματαει η παραγωγη τους εαν δεν εχει σταματησει ηδη.

(με τον 955 με 1-2 κλικ στο bios ακομη και με την εργοστασιακη ψυχτρα τον πας ανετα στα 3600-3700 οποτε σκεψου και αυτο.οχι οτι με Intel δεν γινετε αυτο αλλα τεσπα).

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για ποιον λογο?καλυτερα τον 955 και αντι να εδινες ενα 20ρικο για την ψυχτρα,δωσε τωρα 30 να παρεις μια καλυτερη.

Αυτο ειναι το σκεπτικο μου εμενα.και με ψυχτρα εαν πειραματιστεις τα 4.0 τα εχεις με με πολυ λογικο ρευμα (λογικα μιλωντας παντα).

Για ψυχτρα εχω προτεινω αυτες Xigmatek Gaia SD1283 ΤΙΜΗ 27.12 €

Corsair Air Series A70 καταστημα 38.40 web € 36.48€

Με αυτο το σκεπτικο και με τετοια διαφορα τιμης περνεις τον 955 και την Α70 αντι για τον 965 και την sd1283.

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα.εδω ειμαστε εμεις.Χαλαρα.ειναι πανευκολο το να ανεβασεις μονο την συχνοτητα του επεξεργαστη.

Τα ψιλοδυσκολα ειναι να βρεις ποια ειναι τα ορια του και να ανεβασεις μετα μνημες και cpu_nb στα ορια και να εισαι σταθερος.

Υποθετω οτι εσυ δεν θα κανεις κατι τετοιο και θα κανεις μονο τον επεξεργαστη οποτε μια χαρα.

Ετσι και αλλιως η γνωμη μου ειναι να ψαχτεις λιγο οταν θα τον παρεις με το καλο γιατι ας πουμε εμενα οταν τον πηρα και εδινε η μητρικη auto το ρευμα στο 1.35 και τα ghz ηταν 3.200

με λιγο ψαξιμο ανακαλυψα οτι με Manual ρευμα στα 1.35 δουλευε απροβληματιστα στα 3.7.ε δεν με χαλασε κιολας ετσι δεν ειναι?

Στο ξαναλεω,εξαρταται το κομματι.ειναι το bonus το overclocking ρε παιδι μου.

Δημοσ.

δεν ξέρω τι θα κάνω εν τέλει, τα κουκιά είναι μετρημένα και ψαχνομαι, φοβάμαι αν βάλω amd μην το μετανιώσω

Δημοσ.

Να φοβασαι επισης οτι εαν βαλεις intel τον 2500Κ που λες,που θα δωσεις και τοσα λεφτα,μην το μετανοιωσεις γιατι μπορει να μην καταλαβεις διαφορες.Οχι οτι δεν θα υπαρχουν αλλα να μην τις καταλαβεις εσυ.

Δημοσ.

Δες και τον 960Τ, εγώ αυτόν παρήγγειλα και ελπίζω να clockαριστεί το ίδιο εύκολα με τον 955. Είναι στα 95TDP με 3.0ghz και 3.4 με το turbo. Γενικά σε στοκ specs νομίζω ξεπερνάει τον 955 και να αναφέρω και το τελευταίο που θα πρέπει να σκεφτείς, είναι ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκλειδώσεις άλλον 1 πυρήνα ή ακόμη και 2. Δλδ, έχει 2 πυρήνες απενεργοποιημένους που ΜΠΟΡΕΙ να ξεκλειδωθούν.

Τι άλλο θες? χαχχααχ

Edit: συν ότι ο 960Τ έχει το thuban chip, που είναι ανώτερο απο το deneb του 955.

Δημοσ.

Ο 955 προτιμαται γιατι ειναι καλος στο overcloking?

http://www.visionstudio.gr/prodcompare.asp?id1=18663&id2=13490&cat=2&sub=319

Ποια η διαφορά? μόνο στο sn έχουν ένα γράμμα διαφορά

HDZ955FBGMBOX HDZ955FBGIBOX

ειναι διαφορετικο stepping. προτιμησε το M, ειναι C3 stepping.

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα σε ιντελ τι υπαρχει; Ειναι ανωτερος ο amd?

Σε αυτα τα χρηματα σε intel υπαρχουν μονο διπυρηνοι οι οποιοι ναι εχουν χαμηλοτερες επιδοσεις απο τους τετραπυρηνους της amd!

android.png

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο 955 ή 960Τ που προτεινει ο φιλος παραπανω; Η μητρικη ειναι οκ για ανεβασμα επεξεργαστη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...