ExaByte Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, θα χρειαστώ σύντομα κάποια διανομή Linux για προγραμματισμό C/C++ καθώς και για web development. Θα τρέχω επίσης κανα δυο IDE όπως netbeans, eclipse. Σημειώνω ότι μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα Ubuntu αλλά απογοητεύτηκα από τις φετινές 2 διανομές (11.04, 11.10).Σκέφτηκα kubuntu, debian αλλά ψήνομαι και για open suse. Δεν έχω πρόβλημα αν κάποια διανομή έχει kde/gnome κλπ. Θέλω κάτι άκρως σταθερό. Τί μου προτείνετε να δοκιμάσω; //Παρακαλώ να μην γίνει flame-thread
jemadux Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 στο καινουργιο ubuntu κανε εγκτασταση το gnome-shell και θα εχεις gnome κανονικο και οχι unity
GKNSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά και στο mint μου έχει φανεί αρκετά καλούλι και μπορεί να σε βολέψει αφού δεν θέλεις κάτι ιδιαίτερο.
ExaByte Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 στο καινουργιο ubuntu κανε εγκτασταση το gnome-shell και θα εχεις gnome κανονικο και οχι unity αυτο το πρότεινε και ένας άλλος φίλος σε άλλο thread και είναι πιθανό να το δοκιμάσω για το open suse τι λέτε;
jemadux Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ολα κανουν την δουλεια αρκει να ξερεις πως θα το κανεις ...
markelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν θες κάποιο σταθερό work environment να βάλεις debian stable.
ExaByte Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αποφάσισα τελικά να βάλω debian. Η τελευταία stable διανομή είναι η 6.0.3 που υπάρχει στο site ετσι?
sdim Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Linux Mint Debian Edition, που τρέχει με τα latest repos.
tolis_01 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ναι, η 6.0.3 είναι η τελευταία stable, αλλά να ξέρεις ότι έχει πολύ παλιά πακέτα (πάνω από ενός έτους), μόνο security updates παίρνει. Η αμέσως επόμενη έκδοση του debian είναι η testing, που έχει σχεδόν πάντα τα τελευταία πακέτα, είναι σχετικά σταθερή, αλλά όχι φυσικά σαν το stable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα