Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει,αν ανοιγα ενα μαγαζι πχ ιντερνετ καφε,θα μπορουσα να βαλω κονσολες μαζι με τα pc? Ξερετε αν απαγορευεται η οχι;

Δημοσ.

έχω δει μαγαζιά που έχουν ( πάντως νομίζω οτι είναι κακή επένδυση )

έχω δει μαγαζιά που έχουν ( πάντως νομίζω οτι είναι κακή επένδυση )

Δημοσ.

Δεν λεω οτι θα το ανοιξω στανταρ,ετσι οπως παει η ελλαδα...Απλα εκανα μια σκεψη.Βλεπω οτι σημερα ο κοσμος δεν χαλαει λεφτα για εξω οπως παλια.ολοι μαζευονται και βλεπουν ταινιες η παιζουν παιχνιδια σπιτι τους.Δε θα εβαζα μεγαλο κεφαλαιο.Πχ στην αρχη θα εβαζα απο 2-3 pc,ps2,ps3 και x-box360.Θα εβαζα (αν οχι μπαρ για καφε) 1 αυτοματο πωλητη για καφε-αναψυκτικο...κτλ.

Δημοσ.

Καλησπερα arxaggele.Το ξερω,αλλα πιο πολυ το ψαχνω για να εχω κονσολες.Βλεπω στην περιοχη μου αλλα και παντου,να παιζουν μεγαλη-μικροι ολες τις κονσολες.Απλα,μου ηρθε μια ιδεα,οπως υπαρχουν τα ιντερνετ καφε,αλλα με τη μονη διαφορα οτι θα εχω και κονσολες. (console cafe!!! :D )Δεν ξερω ομως και δεν μου εχει απαντηση ακομη κανεις αν αυτο επιτρεπεται.

Δημοσ.

Νομικα απαγορευεται (το ξερω, ειχα ο ιδιος και τα εβγαλα με το στανιο) αλλα δια της πλαγιας οδου κατι μπορεις να κανεις. Οπως ειπαν εξαλου ομως τα παιδια παραπανω ειναι σιγουρα κακιστη επενδυση.

Δημοσ.

Ναι αλλα μη μας πανε και μεσα!!!!!!!! Εδω στην επαρχια που ζω ειναι κλειστος ο κυκλος...Οποτε θα εχω προβλημα.Απλα,μου αρεσει αυτο το ειδος.Ειμαι ταινιοφιλος και gamer!!! Ελα που ομως εδω εχουμε 2-3 βιντεοκλαμπ και ενας μονο με παιχνιδια αλλα εχουν παρει τα πρωτεια!!!!!!! Θα ηθελα να βρω κατι πανω σ'αυτο που μ'αρεσει,αλλα βλεπω πως αργησα πολυ.Θα πρεπει να βρω κατι νεο,μια αλλη ιδεα πανω στο ειδος που μ'αρεσει,αλλα με κατι διαφορετικο.Καμια ιδεα βρε παιδια;

Δημοσ.

Ναι αλλα μη μας πανε και μεσα!!!!!!!! Εδω στην επαρχια που ζω ειναι κλειστος ο κυκλος...Οποτε θα εχω προβλημα.Απλα,μου αρεσει αυτο το ειδος.Ειμαι ταινιοφιλος και gamer!!! Ελα που ομως εδω εχουμε 2-3 βιντεοκλαμπ και ενας μονο με παιχνιδια αλλα εχουν παρει τα πρωτεια!!!!!!! Θα ηθελα να βρω κατι πανω σ'αυτο που μ'αρεσει,αλλα βλεπω πως αργησα πολυ.Θα πρεπει να βρω κατι νεο,μια αλλη ιδεα πανω στο ειδος που μ'αρεσει,αλλα με κατι διαφορετικο.Καμια ιδεα βρε παιδια;

αν το κάνεις, απλά θα στην πέσει κάποιος από αυτούς που πουλάνε - νοικιάζουν παιχνίδια και κονσόλες..

ειδικά αν έχει αναδουλειές.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Απο ενα γρηγορο ψαξιμο στο ιντερνετ,δεν εβγαλα τελικα μια σιγουρη απαντηση,στο αν οντως επιτρεπεται οι κονσολες στα καταστηματα.Ισα-ισα,που οσα βρηκα,ελεγαν οτι ακομα απαγορευεται.

http://www.netcafe.gr/latest/epistoli-enimerosis-pros-m.m.e.html

Τελικα μαλλον θα αφησω αυτη την ιδεα... :( Μην εχω και τιποτα τρεχαματα!!

Εχω και μια αλλη ιδεα,αλλα ισως ειναι καλυτερα να ανοιξω ενα αλλο θεμα.Σας ευχαριστω ολους για την γνωμη σας!!!!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...