koularasss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 εχω το παραπανω φωτοτυπικο και καθως εβγαζα φωτοτυπιες σημερα μου βγαζει τη μιση σελιδα απο μια φωτοτυπια και οι αλλες δεν εβγαιναν καθολου. τα μελενακια ειναι καινουρια και απο οτι μου δειχνει το φωτοτυπικο το μαυρο ειναι στα 3/4 και το εγχρωμο στα 4/4.δοκιμασα να βγαλω στο εγχρωμο αλλα παλι κενη σελιδα ενω ακουγεται σαν να τυπωνει κανονικα.ξερει κανεις τι φταιει?μηπως θελει καθαρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 εχω το παραπανω φωτοτυπικο και καθως εβγαζα φωτοτυπιες σημερα μου βγαζει τη μιση σελιδα απο μια φωτοτυπια και οι αλλες δεν εβγαιναν καθολου. τα μελενακια ειναι καινουρια και απο οτι μου δειχνει το φωτοτυπικο το μαυρο ειναι στα 3/4 και το εγχρωμο στα 4/4.δοκιμασα να βγαλω στο εγχρωμο αλλα παλι κενη σελιδα ενω ακουγεται σαν να τυπωνει κανονικα.ξερει κανεις τι φταιει?μηπως θελει καθαρισμα? Δοκίμασε να σκανάρεις μια σελίδα να δεις αν στο pc την περνάει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 να σκαναρω δεν ξερω.μπορεις να μου πεις πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 να σκαναρω δεν ξερω.μπορεις να μου πεις πως? Το έχεις συνδέσει στον υπολογιστή σου; Τι windows έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα